Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek pa kaj nas vse še čaka?

pa kaj nas vse še čaka?

in kaj nas to caka ????

Kateri članek misliš?

t.

Zakaj ljudje sploh odpirate niti, če se vam ne da nič napisat? A samo zato, da bomo videli, da znate skopirati link? Pa ne mislim samo tebe, ampak vse, ki odpirajo niti, da dajo not link. In to brez besed.

Mimogrede, linki so lahko tudi okuženi – vodijo do raznih okuženih spletnih strani. Tudi zato je lepo, da napišete, kam link kaže.

Če si mislila na srednjeveške zadeve, ni to nič takega. V Škofji Loki so srednjeveški dnevi že tradicija…

ne vem zakaj ne skopira linka od strani na kateri si….. in nisem hotela samo pokazati da znam skopirati link…. brala sem pa članek DNEVNI KOMAR Z VAMPIRSKIM UGRIZOM…..

COPY: Dnevni komar z vampirskim ugrizom
V izolskem zdravstvenem domu pri odrasli pacientki odkrili boreliozo, ki naj bi jo bil povzročil tigrasti komar, odporen proti izredno nizkim temperaturam in repelentom – Edina zaščita je bivanje v zaprtem prostoru – Na ministrstvu za zdravje ne načrtujejo nobenih ukrepov

se oproščam za vmešavanje na MON-u

ps: kdaj pa kej dobijo robo v HM-U?

Iščem in iščem, ampak jaz tega članka na tvojem linku ne najdem.

brezplačen dostop do članka je bil včeraj do 24.00 danes pokaže samo tole…. ma sej nema veze….baje da zdej že tile tigrasti komarji prenašajo boreliozo

Pa saj ni od danes, da tudi druge živali prenašajo to bolezen.

Mama je to dobila pred 10 leti, pa ni bilo od klopa, ampak od neke mušice, komarja,… al karkoli že. Doma, na domačem vrtu. Na žalost se takrat o boreliozi še ni govorilo in je zato trajalo več kot leto dni, da so postavili diagnozo.

Lep pozdrav

New Report

Close