Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek pa kaj se naši politiki stalno nekaj vtikajo

pa kaj se naši politiki stalno nekaj vtikajo

sicer  verjetno res ne razumem, ampak kdo so Slovenski politiki da se stalno vtikajo v ene svetovne spore. Pa včeraj v Ukrajino, danes v Izrael, jutri če bo treba na Kitajsko. Pa kdo nas sploh šmirgla in kaj imamo davkoplačevalci od tega.

Nikjer nisem zasledil da se recimo en Irski ali Norveški, Estonski politiki v koga vtikajo ali kam potujejo

Ja,ziher majo navodila od koga, si pomislila? Globoka država.

Tito se je kar naprej vtikal; v Franca Jožefa, Adolfa, Stalina, Fidela, ni da ni. Pretrgal stike z Izraelom in podpiral PLO. Pa je bil sam Jud.

Res je to. BiH se ne vtika in nima shodov v podporo Palestincem, enako Srbija, Hrvaška Makedonija, črna gora. Muftiji v Sloveniji so tiho. Sploh ne komentirajo.

Pa kaj vam gre sedanja ministrica za zunanje zadeve v nos. Nisem zasledila, da bi se v vladaj jajota tako vtikali v njihovo delo. Kaj ko je jajo v Ukarajino letal in se vozil, pa verjetno po svoji rodni otadžbini hodil, da ne govorim kako vneto poslanci SDS pa tudi NSI po Ameriki, Kanadi lazijo in iščejo tiste, ki so nekoč pobegnili od “totalirizma”  in pričevalce iščejo.

Pustite politiko politikom in imejte enake vatle za vaše. naše in nikogaršnje, ali pa raje ne odpirajte tem, saj za poliko je pa menda že bilo in če je ne boste vse danes pojedli, si jo lahko razdelite na več dni- eno do dve rezini na dan bo pa dovolj.

New Report

Close