Pa kje zaboga ste vsi danes?
ja bo treba vsak dan po malem seksat in bo skozi lepo in ne bos z……, kot pa enkrat na dva mesca…in si potem ves fuc…
Kaj pa bo ljubica rekla???Si njo tudi popedenal???
Ja tole zna bit pa nevarno, da ti ljubica uide, pa nisi nic ljubosumen???
Ja varas ti, vara ona in to je to in nič bit žalosten!
In lepa sem in sonček tudi, pa če se strinjaš ali ne!
Evo, spet te uganke, jaz te sprasujem o tvoji ljubici in da ne verjamem, da nisi nic ljubosumen, ti meni o soncku, pa kje si ti, tam pri maskarcah ali kje???Tale seks ti ni povzročil samo zadovoljstva v spodnji glavici, tu v zgornji pa se tudi nekaj meša…
Si kaj moj???cmoka! Ja sonce naj bi bilo samo eno, ampak jaz sem tudi soncek, kaj pa sedaj???
Čuješ Sonči,spodnja glava(ne glavica) je malo razboleta danes tako,da mora zgornja ta glavno delo opravit!
Tvoj?pha,še luno so oblaki zakrili,jaz sem od žene in od ljubice(redosled ni nujno pravilen),ti si pa ne delaj utvar!
In moja ljubica,če te že tako zanima,je lepa,prelepa,tako je nežna,rrazumevajoča…več pa ne povem,ker te en drekec pekec briga.Ona je moja in ne tvoja!
Sp
Ja , ja kar tolaži se s tem, da je lepa, pa tvoja in ne moja, pa si ti prepričan v to??? pa da si jaz delam utvare…se že smejim, veš to???
Jaz mislim, da je ljubica samosvoja in tvoja bolj drekec pekec, da veš, ali pa se motim, ne vem, ves ti, si preprican u to, da je res tako tvoja????