Pa še ena “pametna”……
:-)) Saj ji nisem tega tako povedal! Šla sva pač oba, zaradi drugih zadev, pa sva obenem še to naredila (kaj se pa zamudiš? Predvsem je dobro, da človek ve, da ni okužen s HIV-om – ki ga lhko dobiš tudi po čisto drugačnih poteh – npr. če si krvodajalec, če si dobil transfuzijo, če si se kje slučajno nabodel na kako odvrženo iglo itd). Glede izbire partnerke in tega, da si vse povesta (kar je tudi stvar zaupanja, ki sem ga omenil), se popolnoma strinjam. Tudi jaz sem glede tega izjemno previden (doslej se je večkrat pokazalo, da z razlogom).
Apropo tele škatle in embalaža….
Midva to vzameva kot del igre…. eden se z embalažo je*be, drugi ga pa medtem spravlja ob pamet… še bolj ludo pa je, ko mu ga jaz natikam…. in pol mora lepo pridno čakat…. jaz pa se naslajam nad njegovo nepotrpežljivostjo…. njamsi…. včasih pa on to zrihta tako, da sploh vem ne, kdaj se je “oblekel”….. za pikico ga zmanjka….. pa je že nazaj not….
Aja, midva ga uporabljava kot kontracepcijo, torej ga natakneva samo takrat, kadar želivo končati lepo sestavljena skupaj, sicer pa ne… ker sva že dolgo krvodajalca in veva, da sva “čista”….
Pa če bo kdo vprašal, zakaj taka kontracepcija – mam kolegice, ki so farmacevtke. In so rekle, da če bi ženske vedele, kaj si delajo s hormonsko kontracepcijo, bi jo ČISTO VSE vrgle v smeti…. tudi one so jo…. in jim verjamem.
O erekciji pa….. hja, pri nas na srečo ni teh težav…. če bi pa ble, bi pa že našli kaj drugega…..