Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pajkice SWY prav ritnice in cešpljo poudarijo

Pajkice SWY prav ritnice in cešpljo poudarijo

Odgovor na objavo uporabnika
mijav mijav, 26.04.2024 ob 10:54

Vbi, 26.04.2024 ob 10:46

Aljo, 26.04.2024 ob 10:41

Ženske ste v njih v večini videti ogabno. Razen tistih en procent, ki imate manekensko postavo.  Malo samokritike vam ne bi škodilo, še posebej bunkam, kratkonogim in celulitastim postavam.

Točno to. Mora imeti res hudoooo postavo, pa niti grama viška, da ji pašejo. Neka ženska s samo par kg viška, no go v teh pajkicah, ker se prav vidi vsa maščoba.

krepko pretiravate. Če ženske to oblačijo, da bi dobivale fukotožne poglede in komentarje, potem so svoje dosegle. Moškim je dosti vseeno kako ženska zgleda, samo da je češplja na voljo. Če pa ni ženske, so pa tudi ovce, koze, lubenice dobre……

Seveda, vsak moški na temu svetu je žival po tvoje ne?

Le kaj ti je tvoj bivši naredil, da tako sovražiš moške…. ali pa si se že naveličala tlačiti tisti silikon vase?

to je samo odgovor na nabijanje, za katere ženske je tako oblačenje dopustno in za katere ne. Pa pač razložim resnico, da bo vedno dovolj moških, ki se bodo slinili nad takimi samo zato, ker bodo tisto črto videli, ne glede na to, kako ženska zgleda.

Če kratkonoga bajsulja obleče vpizdnice lahko vsaj pokaže in poudari češpljo.

Cm, 26.04.2024 ob 10:01

Ogabne so, sploh ko si jih ena bajsa zavleče gor. Ma daj no. Musliči se pa slinijo na njih, doma je vse v rutah pa širokih kiklah, tukaj pa gledajo spranjice, pa čespljice, uuuu , raj na zemlji

Doma so v dolgih kiklah samo tastare, rojene po letu 1950, tamlade  mjuslimanke so znotraj domovanja oblečene po zadnji modi-sanja se ti ne.

Drugače pa ja, nekatere ženske so same krive, če izzivajo s “pajkicami” ali hlačami,  ki poudarijo svoje mednožje namerno, da se jim vidi razpočnica češplje. Temu se strokovno reče “Camel Toe” ( kamelji parkelj-ker je podobno)

In ja, gre za izzivanje moških:

http://www.quora.com/Why-do-girls-like-showing-camel-toes

Mene pa čist resno zanima, če obstaja tudi moški model in kaj poudari.

Zanima me285, 26.04.2024 ob 12:40

Mene pa čist resno zanima, če obstaja tudi moški model in kaj poudari.

Vprašaj pri baletnikih

Oja obstaja ,LOL: Jon Hamm – brskaj po spletu – meni sicer neokusno:

http://www.buzzfeed.com/christianzamora/just-jon-hamm-being-jon-hamm

http://www.gala.de/beauty-fashion/fashion/jon-hamm–die-hoeschen-frage-20123848.html

Ali pa tole, bljak:

http://www.tumblr.com/skintightjeansknifevandal/630798934972989440/lycjoe-hot-tight-my-guess-is-hes-going

cheezburger.com/12540165/rock-stars-from-the-1960s-and-1970s-in-tight-pants-showing-off-their-bulges

Obstaja:

http://www.pinterest.com/pin/293015519486315526/

Meni je taka moška postava in tak show off bulge ( razkazovanje mednožja) turn off…

NesramnaResnica, 26.04.2024 ob 12:29

Če kratkonoga bajsulja obleče vpizdnice lahko vsaj pokaže in poudari češpljo.

Vpizdnice – da best 🙂 🙂 🙂 🙂

9/10 fufl ima v teh pajkicah veliko belega toka, njena češplja pa zgleda kot zetonarnica.. .

Alaria, 26.04.2024 ob 13:42

Vpizdnice – da best 🙂 🙂 🙂 🙂

me zanima a je kdo poslal že ta članek tej ponosni podjetnici?

Gledam tiktok posnetke kako se zenske snemajo na fitnesu…in ko pocepne…jao pol se pa pizdi da jo vsi gledajo. Pa ima natrenirano rit, cela je misicasta, ampak meni je to res bljak

Če pogledate na swy prva stran, kjer je ena s par kilogramov več, kako spredaj to grdo zgleda. Prav grdo se ji vidi vsak gram viška, potem pa tista izbočena lula. Ma daj no.  Jaz  imam naravno močne ritnice, čeprav sem suha , pa sem se tega  sramovala, ko sem bila mlado dekle,  sedaj pa vidim da je to čist in , pa še blazinic ne rabim na riti. 😁

Meni so pajkice ok, za doma in za na sprehod ali pa za v gore. Ali pa za tiste, ki hodijo na fitness ali trenirajo ples. Ampak, da pa ven ženske hodijo v pajkicah, po mestu, v trgovino, na kavo..je pa neokusno. Dobra postava ali ne – izgleda CHEAP. Pa tudi, če so pajkice stale 150 eur.

Anonima, 26.04.2024 ob 10:51

crazyfrog, 26.04.2024 ob 10:00

Ja res je čist se poudari in lepo oblikuje. Vsaka bejba je huda v njih, sm gledala zadnjič ono Jernejo, ki pač nima nekih hudih nog samih po sebi, je pa čist ok no, v teh pajkicah je bla pa prav seksi. Js jih še ne bom kupla, sm pozabla v vrsto it 🙂 pa vsaka rit izpade čvrsta in tk, what’s the point.  🙂 Včasih je čar malo manj pokazat in sam nakazat 🙂

Ne ne paše vsaki, noge sploh niso ključne, ključno je kako ima boke in pa pas. Te pajkice pašejo zelo malo ženskam, te morajo imeti vrhunsko športno natrenirano  postavo in nič viška kilogramov. Kim Kardashian pa v realnosti izgleda ogabno, polna celulita, rit napihnjena, kot nasedli kit, nobene proporce. Zadnjič sem videla  sliko nje v kopalkah ko jo je en slikal brez filtrov , grda ko smrt. Take ženske ne bi noben pogledal, bi moral biti res obupan, da bi si njo poželel.

Res je kak slabo zgledajo vse te tako opevane lepotice brez ličil in filtrov saj ne vse nekaj je res naravno lepih . Drugače pa vsaka druga ali tretja bi tudi zgledala vrhunsko , če bi jih tak ometali in namalali .

Danes sem prav videla eno lepo punco na kolesu, skoraj prosojne ampak na riti izrezljane kot tangice. Res ne rečem, izgledalo je res seksi, toda sprašujem se zakaj rit in rožico  nositi na padnju?

To se pravi vedela je, da na kolesu to izpade posebej seksi, ne razumem zaksj potrebuje to potrditev.

Še en sonček, 26.04.2024 ob 14:04

9/10 fufl ima v teh pajkicah veliko belega toka, njena češplja pa zgleda kot zetonarnica.. .

🙂 :). LOL

Daj prosijm razsvetli nas, kaj  je to “zertonarnica”..

Jasno, da žensko mednožje v tej plastiki, če nima spodaj bombažnih hlačk, švica in se pojca in to je res verjetno gojišče bakterij in posledica beli tok…

Si kvxe, 26.04.2024 ob 14:25

Če pogledate na swy prva stran, kjer je ena s par kilogramov več, kako spredaj to grdo zgleda. Prav grdo se ji vidi vsak gram viška, potem pa tista izbočena lula. Ma daj no.  Jaz  imam naravno močne ritnice, čeprav sem suha , pa sem se tega  sramovala, ko sem bila mlado dekle,  sedaj pa vidim da je to čist in , pa še blazinic ne rabim na riti. 😁

Sori, tista nima samo “par kilogramov več” ampak jih ima 15 kg preveč.

Ogabno, ceneno, preverzno.

Sprašujem se, kakšne ženske nosijo ta “erotični pripomoček”?

V njih dajejo signal – “Pofuki te me!”

Ženske, dajte bodite na cesti dame, v postelji pa si dajte duška.

🤢🤮

Na AliExpress je takih pajkic malo morje , 4-8 EUR. Dobr lupijo folk tele estradnice.

Smaragdna reka, 26.04.2024 ob 15:46

Danes sem prav videla eno lepo punco na kolesu, skoraj prosojne ampak na riti izrezljane kot tangice. Res ne rečem, izgledalo je res seksi, toda sprašujem se zakaj rit in rožico  nositi na padnju?

To se pravi vedela je, da na kolesu to izpade posebej seksi, ne razumem zaksj potrebuje to potrditev.

zgleda smo preveč old school da bi to razumeli, zakaj cešpljo in rit tako očitno kazati

Xbb, 26.04.2024 ob 16:36

zgleda smo preveč old school da bi to razumeli, zakaj cešpljo in rit tako očitno kazati

🙂 🙂 🙂

Ženske, ki se cenijo, imajo zdravo samopodobo in nimaje patološke potrebe po pozornosti nikoli ne bodo oblekle tega kvazi oblačila.

Da mi sine domov pripelje dekle v tem kvazi oblačilu, bi mi šlo na jok, kako nizke kriterije ima pri izbiri ženske.

Popolna ali fake ženska?

Zvečer pred spanjem odloži:

– lasne podaljške

– umetne trepalnice

– make up

– barvne leče

– push up nedrček

– Swy pajkice

Veste kakšen šok je to za moškega, ko vidi, da ima v resnici ob sebi oskubljeno kuro in niti približek tega, kar čez dan misli, da ima.

Fake, 26.04.2024 ob 16:50

Popolna ali fake ženska?

Zvečer pred spanjem odloži:

– lasne podaljške

– umetne trepalnice

– make up

– barvne leče

– push up nedrček

– Swy pajkice

Veste kakšen šok je to za moškega, ko vidi, da ima v resnici ob sebi oskubljeno kuro in niti približek tega, kar čez dan misli, da ima.

🙂 🙂

New Report

Close