pametni sex
mi pravi bejba….da išče ljubimca..
..naj bi bil poročen, z otroki..in samo za občasna srečanja… Potem ap me preseneti..reče namreč, da mora biti ***RAZGLEDAN***.
še zdaj norim….ker mi ni jasno zakaj razgledam ‘!
bolj ko tuhtam, manj mi je jasna povezava med fu** in pametjo..Vsaj kr se dedcev tiče…
Edino kar mi kapne….da je pupa zafrustrirana in da ji verjetno pride po minutki not-ven…upss
In potem verjetno hoče da se še tistih 59 minut pogovarja z njim…. da potem lahko naslednji dan razlaga kak je bila z ljubimcem celo uro…
No….še kakšna razlaga?..razen, da pri moških ni nujno, da je najboljši jebač, najbolj pameten ….!?
zdaj pa postaja celotna zadeva čedalje bolj sumljiva, pa vseeno, greva naprej, to da si ti pohotna jez ne bi vedel, lahko pa za sebe rečem da nisem, čeprav bi bilo bolje reči da sem len, namreč zadnje čase se mi ne ljubi več seksat, se mi zdi čista potrata časa in energije? a miliš da je to samo začasno stanje al se znajo stvari počasi dvigniti?
Točno tko, to si pa dobr napisala[/quote]
največje spogledljivke in pohotnice ( v zadnjem času) na tem forumu meni očitajo samzagledanost? khm,[/quote]
Bog se te usmili, ha, ha, ha, si me pa res v dobro voljo spravil. Tale pohotnica in spogljedljivka, se v zadnjem času komaj še premika, imam že karto za v Rim. Priznam, da zdaj pa res samo še z jezikom opletam, se bom pa potrudila, da čimprej pridem v staro formo. Pa misijonar, pri nas že par mesecev ne pride več v poštev…
Pa razgibano noč ti želim, hi, hi,…