Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Panvito prodali Hrvatom

Panvito prodali Hrvatom

A bo spadala pod Podravko? Managerji tam imajo 90.000 € na mesec. V 4 mesecih si kupiš stanovanje.

Levica iam za glavni cilj, da se slovensko premoženje (zasebno, državno) proda na Balkan, saj je njihova največja želja vrnitev SFRJ.

Odgovor na objavo uporabnika
PIKULET POWER, 11.05.2024 ob 12:10

Levica iam za glavni cilj, da se slovensko premoženje (zasebno, državno) proda na Balkan, saj je njihova največja želja vrnitev SFRJ.

O Bed🤣

A desni so prodali. To je prodano neki druzini za bagatelo v casu janseve vlade. Lej kako se upravlja… prodajas brez uprasanja in se ko je cena dol.

v bistvu ni pomembno kdo je lastnik nepremičnin, ker tega lastnik ne  more odpeljati nikamor. Težava je, ker bi morala vlada Golob- z neko pogodbo, ali z zakonom celo preprečiti, da se hrana pridelana v Sloveniji ne sme izvažati, razen če imamo viške. Ker ko bo (in to bo kmalu) pomanjknaje hrane zaradi načrtnega plana mafije, predvsem židovske, bodo šle cene v nebo, +zaradi pomanjkanja, saj vidite kaj se dogaja, delajo nam vreme, povsod poplave, suše, pozebe, NATURA2000 ki kmetom ne dovoljuje sploh pridelovati razen trave, pa še to lahko kosijo prvič avgusta, ko je samo še slama. Torej to hrano bodo Hrvati odpeljali kamor bodo želeli, kupujejo tujci precej prehrambene industrije in zemljišč, tako da tle Golobovi sami res brez možganov vsi po vrsti.  Spomnite se kako so lastniki podražili elektriko, pa energijo na sploh, še drva, kljub temu da jih imamo kolikor ti srce poželi- to delajo namerno. Vprašajte se, kako so lahko drva podražili za 2-3 krat, potem pa spustili ceno nazaj???

Levi in desni so imeli nonšalyntno tukaj prste vmes in so izdali Slovenijo.

Pametni vlagajo v prehransko verigo, tam se najbolj služi, ni konkurence.

New Report

Close