Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Papež Benedikt XVI. v Ameriki

Papež Benedikt XVI. v Ameriki

boss,
vem, da ti moja ločnica ni povšeči!:-)
Ha, ha, ha! Zanič je, ampak, taka pač je!

19.08.2009 22:23, sem napisala-navedla, samo dva zakona,
– Jazbinškov, o prodaji stanovanj in
– Denacionalizacija.

Napiši mnenje, kako bi šlo tole skozi, bi šlo, kaj misliš?
Sprejetje tega je bil velik kiks! Dvomim, če bi tole dvoje uspelo spremeniti? Že slišim krike!!!

Ti praviš, da se zakoni dajo spremeneiti, če je to v interesu vladajočih.
Prosim, bi le rada slišala tvoje mnenje o teh dveh zakonih?

Moja enolončnica je zelo zanič! Težko je prebavljiva zate in tebi podobne!

Ugotovila že, da se lahko spremeni, ampak, z Jazbinškom in denacionalizacijo, bi težko šlo skozi, kako bi završalo v DZ, že tukaj kar naprej brenčijo SDS in NSi.

Ti se o drugem nočeš pogovarjati, nikoli ne spelješ teme v kakšne enolončnice?

Hahaha, enolončnic mi ne boš kuhala!:-)
Vse tole je bilo v moji enolončnici:
– Drnovškova izjava,
– Rožmanova razveljavljena sodba,
– Resolucija o evropski zavesti, je težko prebavljiva z domobranci in RKC,
– Lovro Šturm, pa Opus Dei, organizacija, ki deluje v osrčju RKC,
– Strašni Sachs, Bajuk, Mencinge in JJ ……
– Bombandiranje desničarjev, s spremenjenimi nikci, na vlado B. Pahorja,
– Pa gospa Ljudmila Novak, predsednica NSi, o njej zelo veliko pišejo.

Uh, to mi je pa ušlo, da bo v jeseni že sprememba, je to pisalo v Demokraciji, ki nič ne zamolči, vse objavijo, kar drugi zamolčijo.
boss,
jaz nikoli ne lenarim, vedno delam, kljub letom. Kaj počnete/jo, v DZ, pa ti veš!
Tudi tukaj na forumu, veliko ur zabiješ, verjetno je to zate delo, za mene to gotovo ni!

No pa začnimo!

Zakonb o denacionalizaciji se je delno spreminjal z podzakonskimi akti v parlamentu in to za časa vladavine Drnovška. Zakaj se ni bolj radikalno spremenil? Verjetno za to, ker je največ dobilo nazaj pristašev LDS in SD.

Jazbinškov zakon pa ni bil spremenjen.

Ali sta ta dva zakona ključna za naše sedanje stanje?

Informacijo o razpadu pa je bila objavljena v začetku avgusta na TV SLO kot napoved nekega mislim da inštituta iz Anglije. sicer na te in podobne napovedi ne dam kaj dosti, ker pa vedve z ninej obžalujeta da je Sd prevzela oblast je pa to očitno možno.

Hahaha, kdo je največ dobil? :-)))))))) Mogoče je bil tudi kakšen pristaš LDS in SD? DVOMIM????
Nisem zasledovala sprememb denacionalizacije, vem pa, da je bilo Cerkvi vrnjeno in izplačano ogromno sredstev iz davkoplačevalskega denarja.
To je pisalo v “režimskem trobilu”:-) DEMOKRACIJA JE VSE TAKE NOVICE ZAMOLČALA!

BEJŠ BEJŠ, NAJVEČ JE DOBILA CERKEV!!! Ne delaj se norca iz ljudi, pa tudi iz mene ne. To vemo vsi navadni smrtniki, brez fakultete smo to ugotovili.

Pa bi ga morali, stanovalci, ko so stanovali v nacionaliziranih stanovanjih, imajo še danes probleme. TI, BI TO MORAL VEDETI, VELIKO JE PISALO O TEH STANOVALCIH.
Jaz nisem imela problema, ker sva si hišo zgradila sama.

Ne, nista ta dva zakona ključna, še več jih je! Navedla sem samo ta dva, ker je vsega tega preveč!

Zelo obširno si obrazložil “razpad”! 🙂 Veš mi marsikaj uide.
Kaj praviš, kako bi se vlada JJ izmazavala iz tega “sranja”, ko so ga zakuhali?? Z DEMOS-om vred!

boss,
tukaj ti popam še eno enolončnico, podobna je moji, 🙂 kisla je! Dober tek!
http://www.dnevnik.si/debate/pisma_bralcev/1042294153
Prva vlada v samostojni Sloveniji se je namenila opraviti ogromno delo, a vsem ni bila kos. VEČ V LINKU!

Le zakaj se je “podpisal” kot Uporabnik? Zato, ker je v propagandnem gradivu komunističnega trobila navedel same laži!!!

Po napisanem sodim, da je avtor tega pisma bedak. In ti ga citiraš! LOL, ne morš no.

Po napisanem sodim, da je avtor tega pisma bedak. In ti ga citiraš! LOL, ne morš no.[/quote]

ma krneki no,
po tvoje je avtor tega pisma bedak, kaj pa če si ti!?

V LOVŠINOVI PISARNI 17 MILIJONOV MARK
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/279583

FANTA ZDAJ PA ZARES, KJE JE DENAR?
http://www.dnevnik.si/nedeljski_dnevnik/povabljeni_ste_na_kavo/1042209036

Le zakaj se je “podpisal” kot Uporabnik? Zato, ker je v propagandnem gradivu komunističnega trobila navedel same laži!!![/quote]

di-pol,

POVRŠNOST!

Beri do konca!!!!

Po napisanem sodim, da je avtor tega pisma bedak. In ti ga citiraš! LOL, ne morš no.[/quote]

ma krneki no,
po tvoje je avtor tega pisma bedak, kaj pa če si ti!?[/quote]

Moja obrazložitev:

Imeli smo demokratični referendum, Slovenija bi lahko nasprotovala včlanitvi v Nato. Seveda se med drugim tudi zaradi paranoje pred Hrvati ni zgodilo.

Slovenija tudi ni neka otoška država Irska ali skoraj otoška Skandinavija – leži na nekem nemirnem Balkanu. Vstop v NATO nam daje neko zavarovanje pred morebitnimi napadi, kar naj bi pomenilo večjo stabilnost in možnost večjih investicij.

Zanima me, če je avtor citiranega pisma zavaroval svojo hišo ali stanovanje pred požarom? Najbrž ne, denar varčuje za dodatne zdravstvene storitve.

Tudi t.i. nevtralne države imajo svojo vojsko. Švica je sploh znana po svoji milici.

Ja, ampak ti revni so še vedno bogatejši od revnih v socializmu.

Po drugi strani, če avtor pač ne mara bogatašev, naj ne kupuje izdelkov, ki jih proizvajajo podjetja, katere lastniki so ti bogataši. Naj ne gleda ameriških filmov in tudi s tem ne bo sponzoriral bogatašev. Še več, naj izklopi računalnik, če ga uporablja, kajti tudi s tem sponzorira hudobne neoliberalce.

A bejš no bejš, glede na tvojo pamet si verjetno kar Pahorjeva svetovalka. Dost heca!
Čakam še na ostale zakone ki naj bi pridonesli k današnjemu stanju. Le potrudi se. Mogoče se boš obrnila kar na naj naj bančnika in ministra Gasparija. Mogoče ti bo pa on kaj lepega povedal o svojem delu.

He, he, he boss zdaj si ga pa najebal. Oldtimer-ca je celi dan zbirala antidesničarske parole po netu. V šestih stavkih te bo 26 × demantirala in hkrati polivala z gnojnico. 🙂 Vidiš, zakaj si pa dal uničiti partijsko knjižico 🙂

boss,
hahaha, pamet, imava vsak svojo.:-)
O moji pameti si že veliko napisal od kar tukaj čvekava,:-) a ne!?
Ampak, toliko mi pa ne drsa, da ne bi vedela, kdo je bil med ww2 izdajalec Slovencev in kdo je bil na strani okupatorja.

Ha,ha,ha, Pahorjeva svetovalka. 🙂 Madonca, sem že večkrat napisala, da se nisem nikoli ukvarjala s politiko, niti sedaj ne, spremljam pa, o ja! Pa preberem tudi, hahaha, kaj mi pa še vedno uide, zmanjka mi časa, ker mi tole čvekanje ni prioriteta. Tebi pa vidim, da je.:-)
Ti kar čakaj še na ostale zakone, če bodo drugi kaj napisali boš dobil link, če mi ne bo ušlo, ker mi veliko, je čas spravljanja pridelkov, to je moja prioriteta.
Nisem pri Pahorju, ne pri Gaspariju. O njima pišete tebi podobni. Žal, svojih kiksov ne vidite!
Tole sem včeraj brala.
TIRANIJA POLITIČNEGA OBRAČUNAVANJA
http://www.dnevnik.si/debate/komentarji/1042294449
Malo vsebine iz linka:
– Poslanci so se namenili svoje spočite sive celice v parlamentu najprej porabiti za razpravo o totalitarizmih in njihovih žrtvah. …..
– Denacionalizacija (projekt malteškega viteza in pravosodnega ministra Lovra Šturma) ….
– Državljaska vojna, če na glavo obrnemo optimistično izjavo staroste slovenske politike profesorja Franceta Bučarja po večstrankarskih volitvah spomladi 1990, očitno ni bila končana. Nasprotno, vsaj od kar je Janez Janša marca letos objavil spis o kulturi življenja in smrti, ki se veliko bolj, kot obeta naslov, bere kot zapozneli politični obračun s socialnimi demokrati, je državljanska vojna z drugimi sredstvi očitno postalo del politične strategije največje opozicijske stranke.
Več si preberi v linku.

Pa še Jelinčič,
Zmago Jelinčič poziva vlado, naj preneha podpirati Rimskokatoliško cerkev na Slovenskem.
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042294301

Lepo nedeljo izkoristi! Lahko noč!

ma krneki no,
po tvoje je avtor tega pisma bedak, kaj pa če si ti!?[/quote]

Moja obrazložitev:

Imeli smo demokratični referendum, Slovenija bi lahko nasprotovala včlanitvi v Nato. Seveda se med drugim tudi zaradi paranoje pred Hrvati ni zgodilo.

Slovenija tudi ni neka otoška država Irska ali skoraj otoška Skandinavija – leži na nekem nemirnem Balkanu. Vstop v NATO nam daje neko zavarovanje pred morebitnimi napadi, kar naj bi pomenilo večjo stabilnost in možnost večjih investicij.

Zanima me, če je avtor citiranega pisma zavaroval svojo hišo ali stanovanje pred požarom? Najbrž ne, denar varčuje za dodatne zdravstvene storitve.

Tudi t.i. nevtralne države imajo svojo vojsko. Švica je sploh znana po svoji milici.

Ja, ampak ti revni so še vedno bogatejši od revnih v socializmu.

Po drugi strani, če avtor pač ne mara bogatašev, naj ne kupuje izdelkov, ki jih proizvajajo podjetja, katere lastniki so ti bogataši. Naj ne gleda ameriških filmov in tudi s tem ne bo sponzoriral bogatašev. Še več, naj izklopi računalnik, če ga uporablja, kajti tudi s tem sponzorira hudobne neoliberalce.[/quote]
ma krneki no,
tole tvojo obrazložitev, bo potrebno napisati tam, kjer je ta gospod, (po tvoje bedak) pisal to pismo. Tukaj ga ni, ne bo odgovora.
Sicer, to pisanje je bilo namenjeno boss-u, kot kisla juhca.
Jaz tvoje obrazložitve ne potrebujem!

demanti,
profesionalec za “nadimke”.

demanti, a svojim registriranim nikcem, se ne upaš pisati, da ne bi na=bal kot boss?
Nič ne zbiram, mi samo pride pred oči, če bi vse namalala, kar preberem v prostem času, bi bilo te šare mnogo, veliko je te gnojnice.
Kot je dejal dr. Drnovšek, da se boste požrli med seboj, se že krepko žrete.
Jaz pa bom še prišla malo brat, če se mi bo zaluštalo.:-)
Me pa mineva tole klobosanje o zgodovini, ko jo nekateri ne poznajo.

Hahaha, boss, pa partijska knjižica, mogoče jo je pa imel, tako kot JJ.
Jaz jo nisem imela, tudi moji starši ne, kljub temu, da smo bili žrtve v WW2 od domačih izdajalcev.

Hahaha, kdo je največ dobil? :-)))))))) Mogoče je bil tudi kakšen pristaš LDS in SD? DVOMIM????
Nisem zasledovala sprememb denacionalizacije, vem pa, da je bilo Cerkvi vrnjeno in izplačano ogromno sredstev iz davkoplačevalskega denarja.

BEJŠ BEJŠ, NAJVEČ JE DOBILA CERKEV!!! Ne delaj se norca iz ljudi, pa tudi iz mene ne. To vemo vsi navadni smrtniki, brez fakultete smo to ugotovili.

Pa bi ga morali, stanovalci, ko so stanovali v nacionaliziranih stanovanjih, imajo še danes probleme. TI, BI TO MORAL VEDETI, VELIKO JE PISALO O TEH STANOVALCIH.

Ne, nista ta dva zakona ključna, še več jih je! Navedla sem samo ta dva, ker je vsega tega preveč!

Kaj praviš, kako bi se vlada JJ izmazavala iz tega “sranja”, ko so ga zakuhali?? Z DEMOS-om vred!

boss,
Prva vlada v samostojni Sloveniji se je namenila opraviti ogromno delo, a vsem ni bila kos. VEČ V LINKU![/quote]

samo en izziv zate prababi, če ti uspe najti….koliko premoženja so imeli v SLO (stari stari jugi) grofje Windischgrätzi in koliko zaplenjnenega premoženja se jim je vrnilo????????

Vse ostalo iz tega linka je pa samo baba čula baba rekla…….
me pa zanima za tele konkretne grofe….koliko zaplenjenega in koliko vrnjenega…..bo šlo?

p.s.: če takole opletaš s podatki upam, da boš znala najti veroddostojne……

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

ma hudiča mene bolj zanima kdaj bo vrnil Zvon 1 20 miljončkov!!!

WW a boš znala najt odgovor na tole vprašanje, a bo šlo ali bo pretežko???

ne ninej…vprašanje je namenjenu nekomu (Prababi), ki tole pismo bralcev jemlje kot dejstvo…naj ga še dokaže…….

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

boss,
Prva vlada v samostojni Sloveniji se je namenila opraviti ogromno delo, a vsem ni bila kos. VEČ V LINKU![/quote]

samo en izziv zate prababi, če ti uspe najti….koliko premoženja so imeli v SLO (stari stari jugi) grofje Windischgrätzi in koliko zaplenjnenega premoženja se jim je vrnilo????????

me pa zanima za tele konkretne grofe….koliko zaplenjenega in koliko vrnjenega…..bo šlo?

p.s.: če takole opletaš s podatki upam, da boš znala najti veroddostojne……[/quote]

ww,
NE MOREŠ BREZ MENE!? SI POZABLJIVA!??

POIŠČI, ČE TE KAJ ZANIMA, NA INTERNETU DOBIŠ VSE.

JAZ, ZA TVOJ FIRBEC, PA RES NE BOM ISKALA.

p.s.: če takole opletaš s podatki upam, da boš znala najti veroddostojne……[/quote]

ww,
NE MOREŠ BREZ MENE!? SI POZABLJIVA!??

POIŠČI, ČE TE KAJ ZANIMA, NA INTERNETU DOBIŠ VSE.

JAZ, ZA TVOJ FIRBEC, PA RES NE BOM ISKALA.[/quote]

ne gre za moj firbec….ti navržeš link…ok…če stojiš za njim najdi podatke, ki ga naredijo verodostojnega…če ne moreš ni panike….ga bom pač spredalčkala kot blodnje, ki si jih navedla kot dejstvo…

Še enkrat…tale link in vse v njem je zate dejstvo….podkrepi ga……drugače je megla

p.s.:ne gre za to, da ne morem brez tebe…nč bat…gre za to, da nekateri tukaj lepite vse živo brez argumentov

hmmm, kdo torej laže????

http://slowwwenia.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=40129

sicer je res požar……, ampak ima spodaj natisjen nekaj kar je podobno dokazu!!

http://www.pozareport.si/?Id=mediji&View=novica&novicaID=11813

WW, ma koga zaboga briga kako ti predalčkaš, je pa jasno vsem kaj zate ni megla! Sedaj pa nehaj težit Prababi-si že parkat obljubila, ampak ti je očitno v veselje težit!!!

ninej…če je to namenjeno meni….mene zanima samo prva točka nalepljenega pisma……to rej konkretni grofje……

ninej….prababi sem že navajena in ona mene…….ti pa ne rabiš igrat njenega lesenega advokata….redko jo pocukam, vendar je tokrat s tem pismom mal pretiravala……

ma daj ne seri vtikaš se prov v vsak drek!!!dokaži ti sama kdaj svoje izjave tule in to potem zahtevaj od kogarkoli

sicer pa Prababi ne potrebuje nobenega odvetnika, s takimi WW-ildi pomete kot za šalo!!!

zakaj pa se potem vtikaš????…….

zato ker se ti v vsak najmanjši drek!!!

New Report

Close