Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Papež spet pametuje

Papež spet pametuje

Papež Benedikt XVI. je ostro kritiziral ZN, ki se v svojih prizadevanjih za mir na svetu ne zmeni za moralna in etična načela

Na srečanju s predstavniki katoliških nevladnih organizacij je papež dejal, da ja mednarodno sodelovanje koristno in potrebno, vendar ne sme vsiljevati po papeževih besedah egoističnih načinov življenja, ki ogrožajo same vrednote življenja. S tem je mislil programe načrtovanja družine, ki jih po svetu vodi ZN, del njih pa je tudi umetna prekinitev nosečnosti.

ZN je papež označil za politično ustanovo, ki temelji na logiki moralnega relativizma in ne na logiki etike, ki izhaja iz krščanske morale. Katoliške nevladne organizacije, ki sodelujejo z ZN-om, je pozval, naj podvojijo svoje napore, da bi bili družbeni nauki Katoliške cerkve bolj prepoznavni in sprejemljivi.

Vatikan ni član organizacije ZN-a in ima mesto stalnega opazovalca, vendar brez pravice do glasovanja.

Ponovno gre za nedopustno vmešavanje v stvari, ki se ga ne tičejo.

In zakaj ravno katoliške vrednote? Je mar krščanstvo edina vera držav ZN?

Si ti avtor(ica) tega članka? Če nisi, moraš pač navesti vir.

Zakaj misliš, da se ga ne tiče? Lahko pove svoje mnenje. Tudi ti ga lahko.

Oprosti. Vir je MMC RTV SLO.

Krščanska morala obsega še vse kaj drugega kot vprašanje so umetne prekinitve nosečnosti. Popolnoma verjamem, da se papež sam tega dela drži in da si ni dal narediti še nobenega splava. Ne vem pa, kako lahko zahteva od sveta, naj se drži krščanske morale, če pa se je niti sama cerkev ne.

Papež kot zaščitnik duhovnikov-pedofilov nima kaj drugih poučevati o etiki in morali.

Meni je moderator včeraj brisal tisočkrat bolj nedolžen stavek od tega tvojega, ki je res skrajno nesramen, da ne rečem zloben.

Ah ja, sem samo napisala, da Žogca o nečem nima pojma. Žalitev enormna:-))

Smešen moderator tule na Monu.

ZN so mednarodna organizacija v katero je včlanjena večina svetovnih držav in narodov različnih kultur in veroizpovedi. Od vseh predstavljajo kristjani le tretjino, Katoličani pa ustrezno manj. Zato mi res ni jasno kako prihaja na misel temu gospodu v zlatih čeveljcih, da je ravno krščanska morala tista najboljša in najprimernejša za vse. Še posebej pa gredo pomisleki ravno pri načrtovanju družine in ostalem, ki spada zraven.

Evengelizacija Über Alless Press

meni je papež všeč. noben mu ne sme rečt, da nima prav, v vse se vtika, prepoveduje stvari, govori ljudem, kako naj živijo itd. carsko

A bi hotel biti papež ali kaj? Premisli, čemu vse se moraš odreči. Hvala lepa za carsko življenje, če mi nekdo prepove seks.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Po moje so vsi papeži seksali.

Seks je naravna človekova potreba, isto kot hrana in spanje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Hehehehe… naivna si…

obstaja ena zelo poučna knjiga Seksualno življenje papežev. se lahko velik naučiš o sexu.

Jaz poznam enega župnika, ki se je v svojih letih 14-18 mnogo bolj naseksal in nadrogiral kot večina v vseh sedemdesetih letih življenja.

So obstajali papeži, ki jih je pokončal sifilis. Ta najbrž ni bil od svetega duha. No, sicer je pa tudi ta vsaj enkrat seksal.

Pa saj ste gledali Pesem ptic trnovk, ne?


Verjemi, da ni pri 18-tih nehal seksat, samo bolj uspešno je skrival 🙂

New Report

Close