Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Papeža za predsednika

Papeža za predsednika

Po zadnjih debatah se torej vsi dogovarjajo, tudi koalicija in opozocija. Zakaj torej ne bi bili za nebeško kraljestvo?

In, hmmm, zakaj se mi zdi, da ima SLS novo vodstvo ter da se je RKC en malčk distancirala od NSi? In, ja, pri vsej tej debati smo pozabili na odgovor podpisnikov peticije novinarjev na Janševe obtožbe. So že objavljene, menda. Ampak malo jih bo treba poiskati.

Ravno to je tisti, kar sem jaz že napisal, kako je treba vladati, ljudje morajo živeti v nevednosti in mroajo biti v strahu. In je vseeno katera opcija je na oblasti, tako lahko vladaš. Da pa živijo v nevednosti in so nonstop v strahu pa lahko povzročijo mediji, torej tudi novinarji. Kajti novinarji delajo za denar, njim je vseeno kdo jih plača, ponavadi pa jih tisti, ki ima oblast.

če pa menite, da se oni pod mizo nič ne dogovorijo, potem pa jaz ne vem, kje vi živite.

Kajti oni pokažejo samo tisto, kar vi morate videti, tistega česar ne smete, verjemite da ne pokažejo pred TV-jem ali v časopisih. Tisto tako levi kot desni močno skrivajo. ne samo to, tudi dogovorijo se, kako bo.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close