Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Pari z veliko razliko v letih

Pari z veliko razliko v letih

Je kar slabo če se zaljubiš v starejšega. Znanka ostala sama, z dvema malima deklicama, saj je bil mož že kar v letih.  Bila sta skoraj 30let razlike, njega je izdalo srce. Dokler je trajalo sta bila srečen par, škoda, da jima ni bilo namenjeno več časa skupaj.

 

Življenje je nepredvidljivo.

Lahko se poročiš pri 25. ali 30. s človekom svoje starosti. Kul.

Imata otroke, vse gre lepo. Kul.

 

Potem pa te ta partner lahko 1) pusti samo, ker si najde drugo, 2) pusti samo, ker umre, 3) pusti samo, ker je slab partner, 4) sta oba nesrečna do konca svojih dni, 5) se ločita čez x let in sta oba sama na stara leta, ko je težje najti partnerja

 

Zdaj pa razmisli. Po moje je bolje imet partnerja vsaj nekaj let, pa so ta leta nebeška, prava ljubezen, milina… kot pa da si z nekom več let, pa niso tako super.

 

Življenje je nepredvidljivo in če sta se imela rada, nima kaj obžalovat!!!!!!

Odgovor na objavo uporabnika
žalostno, a resnično, 10.04.2023 ob 09:59

Je kar slabo če se zaljubiš v starejšega. Znanka ostala sama, z dvema malima deklicama, saj je bil mož že kar v letih.  Bila sta skoraj 30let razlike, njega je izdalo srce. Dokler je trajalo sta bila srečen par, škoda, da jima ni bilo namenjeno več časa skupaj.

 

Tak ima holob mlado escort damo. To ni dobro.

Boljše 5 let prave ljubezni kot pa 50 let nezadovoljstva…

Razlika v letih? 8+ ali 8-. Ko je partner star toliko, da bi ti lahko bil oče/mama, ti slej ko prej več ne bo zanimiv.

Da se ena mlada,  socna rozica zaljubi v starejsega ata je skregano z vsakdanjo logiko. Ponavadi je cista racunica. 🙄

So pa tudi izjeme. (1%)

Eh zaljubi se tak ne, je neka izhod v sili. Njem je itak vsen, samo da je mlado meso,sam je ze itak v letih. Ce se vse posreci, jim rata otroka nardit, sam ce je moski star, obstaja moznost, da z otrokom ne bo vse ok. Poznam kar dva para, ki sta imela tragicen konec. Ali je to kaksna slaba energija, pojma nimam. Nekaj je na tem, pa vi rect kaj hocete.

Glejte, vsak moški z konkretnim premoženjem (mislim na denar, nepremičnine, itd.), ne na ptiča, lahko danes izbira, kolikor mu paše.

Mladih kandidatk takim ne bo nikoli zmanjkalo…

In velika večina starejših je, kot ste že sami ugotovili, ter napisali, mahnjenih na mlade ženske.

Sem enkrat že napisal: poleg tega, da z 20 ali 30 let mlajšo vzbudiš dosti večjo pozornost, kot z staro.

Francoski predsednik Makaron z 20 let starejšo, ki izgleda v obraz kljub vsem najdražjim kremam kot 110 let star ameriški Indijanec, pač ne more vzbuditi prav nobene pozornosti…

In če bogataš lahko kupi (in pogosto tudi kupi) avto za 120.000 evrov, si omisli, za “hobi” zvezo, ali za poročit tudi 15 do 30 let mlajšo partnerko.

Pa še nekaj je. Ne želim dajat v nič slovenske 50-letnice, ampak le redka ima še kaj energije. Življenje, služba povprečno žensko, ki ni ravno managerka, utrudi. Managerke pa zagotovo utrudi še bolj. Kljub nadpovprečnim dohodkom.

20-25 letnice pa imajo v veliki večini energije več kot preveč. In del te energije se, težko dokazljivo, vendar nedvomno,  prenese tudi na 60-letnika.

Ttkemu ni treba biti ne alkoholik, ne konzument belih črtic.

Izvor njemu potrebne energije ima zraven sebe…

New Report

Close