Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Parni likalnik

Parni likalnik

Dalj časa se že odločam za nakup parnega likalnika. Saj veste, gore cunj 🙂 in si mislim, da mi bilo lažje likati s parnim likalnikom.

Kakšne so vaše izkušnje, če jih imate? Katerega priporočate? So kakšne težave z njimi?

Pripravljena sem odšeti kakšnih 50.000.

LP

Mi imamo nega pa ne vem od katere firme (sem lena in se mi ne da it dol) ampak ni nobena znana, to pa vem. Sploh je pa star.
Mi smo zelo zadovoljni z njim. Fino se lika. Paziti je treba le na nabiranje vodnega kamna. Kolikor sem pa nazadnje gledala imajo ta novi likalniki že nek samoočišvealni sistem in ti ni treba uporabljati le destilirane vode, pač pa lahko not zlivaš tudi navadno.
Tolk bi imela jst na to temo. Upam, da sem vsaj malo pomagala.

Veliko veselja pri likanju :o)

Aja

Jaz imam tefalovega. Super je, ker ima keramično likalno površino in se veliko lepše zlika in enosatvneje je za spucat, pa še redkeje zapališ kakšno stvar,če je temperatura prevroča.

Jaz imam švicarskega – LauraStar in sem z njim zelo zadovoljna! Je sicer malce dražji, ampak bi ga kupila takoj še enkrat 🙂 Imamo ga že od leta 1996 in z njim nismo imeli nobenih težav. Med vsemi gospodinjskimi pripomočki sem najbolj ponosna prav na tega. Zlikamo hitro, vse in brez težav.

Tefalov, za 15000 sit – zadovoljivo, še vedno moram sama likat

Problem je najti kvalitetno desko za likanje, ki se ne maje in ne stane veliko in zložena ne zavzame preveč prostora

Ja, moj je že z desko. Kotliček ima vgrajen v “noge”, na katerih stoji deska. Deska se ne maje, zložena pa z likalnikom vred zavzame 14 cm širine in jo pospravim za omaro 🙂

Zdaj, ko smo tudi pri likalnih deskah. Kakšno imate in kako ste z njo zadovoljne ? Namreč kupujem likalno desko, pa sploh ne vem na kaj naj pazim pri nakupu.

Hvala za pomoč in lp, Maja

Jaz pa razmišljam o Batagelovem parnem likalniku, ki sem ga videla v Merkurjevem katalogu. Ga katera ima?

Oj.
Jaz imam Laura Star- ga ne zamenjam za nobeno ceno.
Splača se ti ga kupit zdaj, v začetku decembra, ko imajo mega popuste, pa še na obroke za celo leto ga lahko dobiš. Vprašaj na firmo. Ne bo ti žal.
Jaz sem zelo zadovoljna z njim.

New Report

Close