Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Partnerjeva obsedenost z mobilnim telefonom

Partnerjeva obsedenost z mobilnim telefonom

Ali gre še komu na živce partnerjeva obsedenost z mobilnim telefonom. Non stop ga uporablja, še med pogovorom z mano ne umakne pogleda dol z ekrana. Dovolj mi je, da sem vedno na drugem mestu!!! Ima še katera takšen problem? Kako ste ga rešile?

 

 

Ja, jaz imam tak problem. Še huje, ne samo telefon, velikokrat ima tudi slušalke v ušesu. Tako da niti ne sliši, če mu kaj govorim oz sprašujem.

Sem že nekajkrat znorela, se ppskusila lepo pogovoriti, pa ni boljše. Tako je v bloku, ni trave za kosit in nobenega pametnega dela. Žal mi je, ker potem postaja tudi otrokom normala it s telefonom na wc in ga cele dni vrteti po rokah.

Rešitev? Moja edina je ta, da se trudim odmislit ta problem in sama živeti polno življenje. Uživati v hobijih, sprehodih , s prijateljicami. Sem bila pa nekaj časa nazaj zaradi tega skoraj že depresivna, nobene komunikacije, nobenega odnosa. Praktično samo živimo skupaj in naredimo, kar je potrebno za življenje. Buljenje v ekran. To ni niti tv, ko lahko skupaj gledaš oddajo, film in komentiraš, debatiraš.

To nam je dala korona.

Tebi pa želim srečno. Upam, da se vsaj tebi uredi.

 

Hvala za lepe želje.

Drugače pa ja, tudi slušalke, zvočnik itd., da preprosto nimam niti možnosti za en normalen pogovor. Pogrešam čase, ko svet še ni bil tako prežet s tehnologijo. Pogrešam pristen stik, dolge pogovore, preproste stvari. Prav osamljena sem in se smilim sama sebi. Bom mogla nekaj spremeniti, ker tako ne gre več naprej.

Ja, tudi pri nas je tako. Še za mizo ga ima.

Odgovor na objavo uporabnika
Vrčka, 28.03.2022 ob 17:58

Ja, tudi pri nas je tako. Še za mizo ga ima.

Fajn, tudi moja želi da ga vedno nosim s seboj… Nikoli ne ve, kdaj ji bo zapasal 🤣

Tudi moja žena nosi zraven telefon..vsepovsod..pa živimo v hši. Nonstop hoče bit na tekočem,fb,24 ur..kolegice in kolegi..sem tut sam bil depresiven gkede tega,ker zaradibtega odnosa nimava nevem kakega..zarad buljenja v telefon se jo še sexsat  ne da…če pa sva..pa po sexsu takoj telefin v roke..kuj nekaj.

Pri nas je podobno, razmišljam o motilcu signala.

Včasih so bile vse druge droge popularne, danes se mi zdi, da je največja droga telefon. Nisi edina s tem problemom in ni korona tukaj nič kriva kot nekdo piše. To je odgovornost vsakega posameznika, koliko časa bo gor visel in kako intenzivno, korona in podobne fore so samo izgovori.

Sama sem imela bivšega, ki ni bil samo na enem telefonu, ampak kar na dveh. Tudi na wc nosil in bil gor med sranjem,  ponoči na nočni omarici poleg glave kar je sploh zelo super, da ti seva direktno v mozek.

To je tudi eden od razlogov, zakaj je bivši. Opazila sem nasploh, da se s temi na telefone non stop priklopljenimi ljudmi preprosto skoraj ne moreš več pogovarjat. Gredo ostali podatki kar mimo njih.

Si lahko psihiatri, psihoterapevti kar lepo manejo roke, posel s temi odvisniki jim bo cvetel 🙂

Pri meni sem bolj sama problem. Po mohe za to, ker potrebujem več komunikacije, kot on. Imava pa veliko dela not in zuni. Not mi ne pomaga, ker imamo ometijo. Dajta npr prebelit stanovanje. Vprašaj, ga kako je. Pogovarjaj se tz njim. Zasadi rože, dišavnice. Začimbe. Znebi se vsega, česar nepotrebuješ več.

Odgovor na objavo uporabnika
Naveličana766, 27.03.2022 ob 22:52

Ali gre še komu na živce partnerjeva obsedenost z mobilnim telefonom. Non stop ga uporablja, še med pogovorom z mano ne umakne pogleda dol z ekrana. Dovolj mi je, da sem vedno na drugem mestu!!! Ima še katera takšen problem? Kako ste ga rešile?

 

 

Kako sele mene moti pri babnici doma non stop je gor ima pa se slusalke med fizicnim delom.

Za ponoret.

Pride z avtom domov sedi v nejem se celo uro da se nafu kava ……….s telefonom

Noroòoòooooooo

Nora baba

New Report

Close