Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek PATRIA

PATRIA

Mene pa samo zanima, zakaj je sedaj po volitvah vse potihnilo glede PATRIE?…..Seveda,saj je bil vse skupaj en predvolilni podtik.In Erjavec ima prav , da vztraja pri obrambnem ministrstvu. Zato se ga pa bojijo, ker bi lahko dokazal svojo nedolžnost.

…ali pa prikril dokaze.

Že v začetku posta je bilo povedano, DA JE SEDAJ PO VOLITVAH VSE POTIHNILO….kaj tukaj ni jasnega? Če bi imel kaj za prikrivat, zadeva definitivno ne bi potihnila. Lahko se pa tudi slepimo in rečemo…ja, prikriva.

Potihnilo?
Finci še kar preiskujejo, na dunaju so zaslišali osumljence,
Finska policija izdala zaporni nalog za Wolfom…..
Kaj še hočeš?

Erjavec ne bi smel bit na obrambnem ministrstvu, prvič, ker bi utegnil uničiti kakšne dokaze (će obstajajo) drugič pa ker je član DESUSA, in upokojencem ni skrb Natova obramba ampak predvsem skrb za socialo, delo , zdravje in njihove penzije.

Erjavec nam je kot minister naredil samo škodo. Kupil neuporabne puške, neopremljene patrije, čeprav je trdil da bodo opremljene, kupil vojaško križarko, ki nam bo povzročala samo stroške…..

Kako pa to, da nas ne obveščajo trikrat dnevno o podkupnini, ki jo je prejel zloglasni JJ, pa o podkupnini, ki jo je prejel Erjavec, pa nas bombardirajo kar naprej o takih in drugačnih razlogih … bla bla bla. Vse je tiho. Zdaj “preiskujejo”, prej so pa obveščali, ali kaj?
Kaj pa mora enim na glavo pasti, da ugotovijo, da so bili zmanipulirani??

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Naredil samo škodo? Kupil križarko?Neuporabne puške? Neopremljene patrie? Kaj pa govoriš?
Kakšno škodo je naredil on, ki jo niso že njegovi predhodniki prejšnje vlade? Očitno ne poznaš dovolj razmer na obr.ministrstvu, če take govoriš.VSI pripadniki SV so zadovoljni z njegovim delom.Puške? A si jo mogoče imel že v roki in jo uporabil? Križarka? Mar ni to namesto dolga?…ne vem, kar nekaj kvasiš…..ja, pripada mu obr.ministrdtvo in ŠE ostala ministrstva, katerih je skrb upokojencev.Sociala, delo, skrb in zdravje…itd…Kako pa lahko uničiš dokaze?……….

Ja da bi dobil vsa ta ministrstva bi pač moral desus dobit kar konkretno več glasov na volitvah, no erjavec pa še v parlament ni prišel.
Skrb upokojencev je gre v smeri sociale in zdravstva, ne pa obrambe.

Če so ga njegovi predhodniki srali ni to nobeno opravičilo, da bi mu njegove traparije opravičili. predhodnike smo zamenjali zaradi slabega dela. naj gre tudi on.

Odpis dolga??? Haha mar nam bi nam Rusi nafto poslali, saj jo imajo dosti. Pa tud če bi jim dolg kar odpisali bi ceneje skoz prišli kot da nam je pripeljal še križarko, ki jo tud pod razno NE RABIMO.

A ni rekel, da bodo patrije opremljene, pa se je izkazalo da niso – torej bo trba ponovno sečt v žep še za opremo…LOL aneks k pogodbi, a se to kej znano sliši?

ok megaboy, naj bo po tvoje…..itak kar nekaj flancaš o nekem področju, ki ga po moje sploh ne poznaš….”Odpis dolga??? Haha mar nam bi nam Rusi nafto poslali, saj jo imajo dosti.” Če je to argument, pol se pa res nimava kaj pogovarjat.


Dolg je bil kar konkretno v $$$, ne pa v odsluženi vojaški ladji, ki nam bo delala stroške še z vzdrževanjem in opremo. Rabimo jo pa ne.
Menjat dolg za vojaško ladjo je najslabša možna rešitev, še odpis dolga bi bil za nas državljane boljši. Ampak najbrž ima nekdo pri tem svoje interese in najbrž bo nekdo na ta račun dobro zaslužil. In Erjavec to dobro ve, zato se tako oklepa svojega ministrstva, ki z upokojenci nima nobene zveze.

kle sa pa mal strinjam, res ni bil on vodja teh nakupov, zato ima brigadirja Bavčarja, in je sam en velik pajac, ja verjamem da so Erjavca nategnili kot elastiko, je pa sokriv v vseh primerih, ker je podpisoval nekaj, kar nas bo stalo kupe denarja!:)))

pa kaj vam je ljudje, komu pripada obrambno ministrstvo, hmmm le zakaj si ga tako zelo želi. Vse je stvar pogajan, njemu pa veliko bolj paše sociala, tam bo lahko pomagal svojim volivcem.

hehehe, ja prav zares le kako lahko uničiš dokaze, ma to je pa ena najbolj smešna zadnje čase!:)))

Mah, glede te Patrie bo ena velika žalost. Še Finci ne morejo zadeve razvozlati, že en mesec Dnevnik vseskozi poroča o tiralicah za Wolfa, jo izdajo, potem prekličejo, nekaj oseb zaslišijo in se takoj šušlja o arestu, zatem pa te osebe sredi Maribora pijejo kavico.

Skratka, sploh se ne ve, kdo pije in kdo plača, še Dnevnik je postal nekredibilen s tem svojim senzacionalizmom, en dan je Wolf malodane v najtemnejši celici na finskem, drugi dan pa tiralica preklicana 🙂

Od kdaj pa je bil zeleno-rdeči cajtng kredibilen? A ti še ni jasno, da je vse skupaj bilo pripravljen za volitve.


Haha ti pa res ne poznaš razmer v vojski, ampak ni važno.

Dober minister svoje projekte zaključi do zaključka svojega mandata.
Erjavec pa javno trdi, da ima še nekaj odprtih projektov, ki bi jih želel dokončat.

Je pa res, da doslej to še nobenemu ni uspelo. Ne v Sloveniji, ne kje drugje.

Je pa res, da doslej to še nobenemu ni uspelo. Ne v Sloveniji, ne kje drugje.[/quote] za to
Ja vsi bi radi še naprej ministrovali, ampak je treba dovolj glasov nabrati.

Po nekih podatkih je menda v Sloveniji 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prebivalcev funkcionalno nepismenih. Morda so glasovi na volitvah posledica tega!???

Po nekih podatkih je menda v Sloveniji 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prebivalcev funkcionalno nepismenih. Morda so glasovi na volitvah posledica tega!???[/quote]

ja mik, pomembno je da je tistih 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} funkcionalno pismenih, ki so volili tvojo stranko in seveda ti med njimi, ostali pa, ah saj človek včasih res nima besed……smrk, smrk, ampak kaj pol, zmagal so pa tisti ki so jih ti ljudje volili!!!

aja, kaj pa pomeni ta funkcionalna nepismenost, prosimmmm, razloži????

Vprašaj, ko boš prvič zaštekala pri izpolnjevanju katerega od veleumnih obrazcev na kakem javnem uradu. Če že nisi hotela preden si šla obkrožit številko na volišču.

Vojak ima 500 euro plače,upokojenec naj bi imel 1000 euro pokojnine.
Čigav minister je že?
In kaj je prej:lojalen stranki ali državi,za koga naj najprej poskrbi?

Da se razumemo:ne osporavam 1000 euro pokojnine,samo menim,da bi moral minister najprej poskrbeti za “svoje” vojake.

hja če pa misliš samo na obrazce, se ti pa ne čudim, ker so res tako zapleteni in obširni, da jih še svetovalci ne znajo rešit!:)))

klara za vojaka je če se ne motim potrebna srednješolska izobrazba in prosto po Štruklno sej veš vonmo zetorjo od Kučana si večje plače vojak ne zasluži, če bo dobil pa večjo bomo pa učitlni štrajkali, ker na nas svet stoji!

To je prosto po Štruklno, pa še Semolič glih štk študira…

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

No tako…vojak nima 500 evrov plače, tako kot večina penzionerjev nima 1000 evrov penzije…..in ja, “Haha ti pa res ne poznaš razmer v vojski, ampak ni važno.”In ja, mega boy, poznam jih, slučajno sem v SV v službi, za razliko od tebe in DOBRO poznam razmere………jih občutim na svoji koži. VSI ministri prejšnje vlade, niso bili Erjavcu ravni….na žalost je tako.


Saj res. Kaj je zdej s tistimi obljubljenimi tožbami. Bo Janša tožil ali ne?


Saj res. Kaj je zdej s tistimi obljubljenimi tožbami. Bo Janša tožil ali ne?[/quote]

Očitno ne spremljaš medijev, ta levih seveda.


Saj res. Kaj je zdej s tistimi obljubljenimi tožbami. Bo Janša tožil ali ne?[/quote]

Očitno ne spremljaš medijev, ta levih seveda.[/quote]
Ne vem mogoče mi je ušlo, ampak nikjer nisem zasledil, da bi Janša tožil, tako kot je obljubljal.

New Report

Close