Najdi forum

Splash Forum Politični čvek PATRIA

PATRIA

Očitno ne spremljaš medijev, ta levih seveda.[/quote]
Ne vem mogoče mi je ušlo, ampak nikjer nisem zasledil, da bi Janša tožil, tako kot je obljubljal.[/quote]

Podal je ovadbe na sodišče za nadaljevanje pa počakaj.

hja, pa še ve ne a lahko toži tujega državljana v tuji državi!

sicer pa ja videli bomo nadaljevanje, ki ga ne bo!!!:))) (no iz Finske upam da)

Sem ravno zadnjič klepetala s prijateljem, ki je v policiji…..policaji se neznansko želijo Kahla za ministra na MNZ, da jim poštima plače:)))))

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Kaj dosti jih tudi v vojski ni, verjemi WW. Živim poleg take plače.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Ok kocina….ali si v SV v službi ali pa na MORS?……mislim, da je kle kr nekaj razlike……

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Napisala sem “poleg”, torej ne jaz, ampak moja polovica. V SV, ne MORS.

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Kocina…ali je pod Karlom plača šla gor? Ali je Karl dosegel vsaj malo več kot ostali ministri (Mate)?

Kljub vsemu pljuvanju po Karlu……..kolikor jaz vem, se je on boril za plačo vojske (ne zajedalcev na ministrstvu, ampak za vojake)……

Očitno ne poznate ravno najbolje poteka dogovarjanj za plače v javnem sektorju.Pogajali so se vodje sindikata z ministrom Virantom in ne ministri.Torej Karl ni nam nič zrihtal. In v SV smo bili z pogajanji nezadovoljni in smo edini, kateri NISMO podpisali kolektivne pogodbe. Kar pa nas ni izločilo iz tega natega. Večina nas ima MANJŠO plačo. Pravim pa, da je bil Karl dober minister za nas v SV. Imel je pravi odnos, kar pa je za nas najpomembneje.

Iz Finske ga že počasi dobivaš ( Wolf ). In se počasi sesuva ta vaša zgodbica.

hehehe boss, nikar preveč ne upaj, ampak veš kaj me čudi, najraje bi pustili vse kriminalce pri miru, samo da bi oprali neko ime, mah brez veze, kaj maš od tega???

Ne vem mogoče mi je ušlo, ampak nikjer nisem zasledil, da bi Janša tožil, tako kot je obljubljal.[/quote]

Podal je ovadbe na sodišče za nadaljevanje pa počakaj.[/quote]
Khmm, to je šele predlog za uvedbo postopka. Ampak zakaj ni sam vložil tožbe?

Kako se pa kaj razpleta tožba proti Ropu?

Podal je ovadbe na sodišče za nadaljevanje pa počakaj.[/quote]
Khmm, to je šele predlog za uvedbo postopka. Ampak zakaj ni sam vložil tožbe?

Kako se pa kaj razpleta tožba proti Ropu?[/quote]

Tožba zoper Ropa je na sodišču in čaka v vrsti tako kot ostale tožbe navadnih državljanov.
Kar pa se prvega tiče pa imaš prav. Na sodišče je podan predlog tožilstvo pa bo odločalo.

Ali se ne bi raje vprašala kaj imaš ti od tvojih stalnih obtožb zoper njega?
Obtožuješ ga brez dokazov in se zanašaš na Fince. A ti so prvega prejemnika že oprostili, Wolf, pa toliko si imela za povedati čez njega.
Pri lovljenju kriminalcev pa predsednik vlade nima nič. Za to so pristojni organi pregona.

ja enkrat slišiš da so ga, drugič da ne itd., bomo videli bomo videli.

boss ja koga pa spet jaz obsojam, zato so pristojni organi, kakor si napisal.

kako nima nič, pa tako na vse načine je preganjal baje kriminalce-tajkune, a je kle kaj drugače!:)))

saj ni tako tiho. Ravno danes mu je zažugal gospod??? Kos :))

Ne vem , mi boš mogoče ti povedala?

Ne vem , mi boš mogoče ti povedala?[/quote]

takoj ko izvem kaj novega, ampak samo če me ne boš obsojal da lažem in ga obsojam, a prov!:)))

Ne vem , mi boš mogoče ti povedala?[/quote]

takoj ko izvem kaj novega, ampak samo če me ne boš obsojal da lažem in ga obsojam, a prov!:)))[/quote]

Ni problema , le dokaze mi zraven prpopaj pa bo.

New Report

Close