Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek PEF Koper

PEF Koper

Ali katera hodi na PEF Koper-predšolska vzgoja – izredno? Kako potekajo predavanja, koliko je obveznih vaj, koliko izpitov na letnik- skratka: se da naredit, če imaš voljo in željo, kljub trem otrokom in veliki oddaljenosti? So predavanja obvezna ali se da it nekajkrat in nato na izpit? So vaje pogoj za izpite ali se jih da prestavit v naslednji letnik? Imam eno čudno situacijo letos, pa ne vem, če mi bo zneslo… Pomoč prosim!
Hvala!

Živjo!

Za mano sta že dva letnika PV izredno v Kopru. Letos je pred mano še zadnji letnik.
Predavanja so v petek popoldne 15-19 in v soboto dopoldne 9-13, včasih tudi v soboto popoldne. Odvisno kako bodo naredili urnike. V vsakem letniku je 10 izpitov. Predavanja niso obvezna, v drugem letniku je bilo nekaj obveznih predavanj. Vaje so obvezne, izjemoma lahko manjkaš 1x z opravičilom. Vaje so pogoj za izpit.

Jaz sem uspešno končala dva letnika. Zaposlena sem v vrtcu kot pomočnica in sem se vozila iz Lj v Koper. Izpiti pa vsaj meni niso bili težki. Pri izpitih ti veliko pomagajo tudi delovne izkušnje iz vrtca. Povezava teorija-praksa.

Če te še kaj zanima pa lahko vprašaš,
lp.

thanks!
Koliko pa je vaj v prvem letniku – kakšne? jih moraš opravljati v Kopru ali lahko v vrtcu kjer delaš? Koliko je takih predmetov, kjer so predpogoj vaje?
Jaz sem še kakih 80km dlje od tebe….
Če si mi pripravljena kako pomagat, tudi mogoče s kakšnimi zapiski, se mi prosim javi na mail [email protected]
Hvala še enkrat!

Jaz sem redno na Pef v Kopru in na predavanja nam ni bilo potrebno hodit,vaje pa so seveda obvezne. Edino kar me muci je fizika v 2.letniku,ki jo kar ne morem in ne morem narediti. V zadnji letnik se bom prepisala v Ljubljano,ker sem iz Lj in ker je glasba v 3.letniku PV poraaaaz!!! V Lj imajo glasbeni nastop v vrtcu in to potem opredeljujejo na izpitu,v Kopru pa po moje pretiravajo. Iz mojega letnika so od 40 naredili 4 glasbo v junijskem roku…pa je ful glasbeno nadarjenih. Uglavnem vse je ok,ampak jaz grem vseeno v Lj.

lp

Me samo zanima, a v Ljubljani ni izrednega študija? Mogoče je pa manj navala v Kopru?

Kolegica se je pozanimala za izredno na Pef v Kopru,in sicer smer predsolska vzgoja. V Kopru so prosta se 4 mesta in ravno tako tudi v Ljubljani (to velja za 2.vpisni rok). Upam da sem s tem kaj pomagala.

lp

New Report

Close