Pes iz jeze opravlja potrebo v stanovanju
Prizgan TV, 09.04.2022 ob 11:15
Pozdravljeni,
imamo problem z odraslo psico (5let). Gre za majhnega psa, mesanico med civavo in pincem. Ze od prejsnjega psa, civave, vem, da so ti psi karakterno zelo trmasti. Ampak ta pa je se en nivo visje. Iz jeze se polula ali celo pokaka sredi stanovanja. Vzrokov je vec-ce recimo otrok jé za mizo (do otroka je na splosno malo bolj “dominantna”, ker do mene in zene ima malo respekta, otroka pa gnjavi v eno) in ji ne da hrane od svojega obroka, ce vidi, da gre kdo od doma pa je ne vzame zraven, ce ji vzames igraco, ce ji ne pustis biti poleg na kavcu, ko smo vsi na kavcu.
probal sem ze vse, od ciscenja tock, kjer to naredi, s sodo bikarbono ali kisom, jo zvlecem do tocke, kjer opravi potrebo in jo nakregam. Ne zaleze nic od tega.
je imel kdo podobno tezavo, predvsem pa kaj je mozna resitev?
Pes po stanovanju je opravlja potrebe iz jeze.
VAM POVZROČA JEZO, KER STE NERAZUMNI
Pes lahko opravlja omenjeno potrebo po stanovanju iz več razlogov ampak eden izmed njih je, da bi vas opozoril na svojo prisotnost.
Ne more vam pustiti listka z napisom, KAJ PA JAZ, kje sem pa jaz v vaših mislih?
Lahko vam pa pusti lužico in svoj vonj.
darwindarko, 29.04.2022 ob 14:28
Pes po stanovanju je opravlja potrebe iz jeze.
Pes lahko opravlja omenjeno potrebo po stanovanju iz več razlogov ampak eden izmed njih je, da bi vas opozoril na svojo prisotnost.
Ne more vam pustiti listka z napisom, KAJ PA JAZ, kje sem pa jaz v vaših mislih?
Popravek:
Pes po stanovanju NE opravlja potrebe iz jeze.