Petek je…jupijaje…
‘jutro srčki!
Zame sicer nič kaj lepo,a se bom pobrala…službe ne bo…bog ve zakaj ne…
Pijem kavico in vas berem od včeraj.
Kako smo kaj na ta petkov jutranjik??? Jaz sem z izjemo zaradi službe, kar OK….
Ste počeli kaj lepega zvečer…danes imamo zajtrk če se ne motim…
Jutri boste pa lahko vzganjali nočije kajne????
Mejte se lepo,koš sladkih cmokov za vsakega od Vas….
P.s.
Sprevržko,a bo kaj z mojim slikcami????
trilči!
Sorry zaradi službe…bova pač dva tukaj z istim problemom….ampak pride dan!
Nekje spodaj sem že napisal,da mi je tvoj server zavrnil pismo,zdaj sem ti poslal samo eno slikco s tekstom od včeraj.naj bi jo imela gor,ampak je velike velikosti,zato se ti bo nalagala počasi.
Jih imam pa ogromno takih…
Lepa si in fejst se imej!
Sp
Kaj pa si vštimal,da si bil v dnevni…ponavadi (filmsko) spijo moški v dnevni,ko so nekaj “nelepega” naredili…
A te kot moškega lahko nekaj vprašam???
Zakaj moški vedno (skoraj) vse asociirajo na sex???
Primer: v biljardnici pr kolegu se menimo o prehrani in jaz rečem,če ima kdo predlog,katera beljakovinska hrana je dobra za zvečer po teku in vajah za mišice…in skoraj vsi moški so se sladko nasmejali in eden je pripomnil: tiste v tekočem stanju,he he he…Pa kaj je to vpliv pomladi ali to pač tako mora bit…
trilči!
Zdaj se mi je posvetilo,zakaj na žalost na tvoj mail nikoli ne boš mogla dobit teh slikic:vsaka je več kot 1 MB velika in hotmail(saj imaš hotmail,a ne?) dopušča samo velikost postov do 1 MB!
Evo,mi spet vrača pošto namenjeno tebi!Sorry,če bi imela od siola ali od volje,bi lahko že uživala v res enkratnih fotkah…prav za tvojo ranjeno duše bi bile zdaj!
Če pa imaš še kak drug mail(hja,kdo ga pa nima),mi ga pa pošlji.Ti ne bo žal materiala!
lepa si
Sp
Pol pa še probaj orka22@email.si (ma 2 MB)…mislim,da bo šlo…
Ma saj ni sile,se nasmejiš in povprašaš po pomanjkanju…pol pa so tiho!
saj so drugače vredu dečki…
kaj boš danes lepega-dobrega kuhal? kako se ti je potem po(ne)srečil tale tvoj ješprenj…
Trilči, lepo jutro, žal mi je zaradi službe, ampak saj veš nobena stvar se ne zgodi brez razloga in vsaka slaba stvar je za nekaj dobra, nič nisi ti kriva, s teboj ni nič narobe, pač ta služba ni bila zate in te nekje čaka boljša, naj te te besede potolažijo, pa veš kaj đusek je tu, pomaranča in banana, saj veš danes jaz častim, samo škoda da je to takole, kje siiiiiii, pridi na zajtrk!!!
cmoka
Dokler ni prišla nevihta,je žena hvalila na polna usta ta moj…ješprenj.Neskromno,mi je kar uspel.Za danes pa nimam ideje,kaj skuhat.
Glede nas,dečkov(no eni smo že malo sivi) je pa točno tako,starejši kot smo,bolj nas daje(lastne izkušnje) in dokler je še moč za to,zakaj pa ne?
Živiš samo enkrat in zakaj bi se moral odpovedovati kar naprej?
Zapomni si to,ker to vsak prej ko slej pogrunta,samo da smo eni malo pozni v tem :-(((
Lepa si
Sp
Se strinjam s teboj (živiš samo enkrat)…včasih je treba kar zaegoistit…no pa vsaj en moški (jih poznam zelo malo),ki se znajde v kuhinji…mi je všeč…verjetno se tako znajdeš tudi v “postelji”…he he he…
Že od nekdaj takšna želja…ampak ne vem če bi sfolgala dva moška,mogoče raje dve ženski,so bolj nežne rokice in ženska točno ve,kaj ženski paše….se ti že lušta????????????
…ne vem…lahko pa si predstavljam,kako me boža nežna ženska roka po prsih in močna moška roka po bedrcah navzgor,vse do…mmmmm…mešanica dvoje različnih poljubov….ekstaza…