Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Petek je…jupijaje…

Petek je…jupijaje…

da že itak narobe vse prebere, zdaj ga boš šele zmešala…..ccccc
:-)))))

Tebe bo vsaj kdo zmasiral zvečer…bom jaz tudi kakšnega pajaca na treningu za po treningu zahaklala,samo da me zmasira in samo hrbet da ne bo pomote…

Kar držiš zase,izgubiš;kar daš,obdržiš za vedno!!! Prijateljstvo je drevo,pod katerim vedno najdeš zavetje!! Lupčka na smrčka ;)))))))))))

Točno tako žverči!Saj si ti tudi zraven vabljena,da ne boš užaljenke špilala,poooool bi bi pa šele žur!Bi rjuhe frčale in perje ven s pouštrov…jiha,si že predstavljam,kak bi blo to ludo!
Cenim te
Sp

Midve bi te ziher tako zmatrale,da se ne bi moral niti nasmejat več…he he he…;-)))))))))))))))))

Kar držiš zase,izgubiš;kar daš,obdržiš za vedno!!! Prijateljstvo je drevo,pod katerim vedno najdeš zavetje!! Lupčka na smrčka ;)))))))))))

Bolj švoh, razen če bi rad mene ugriznil…no malo bi se ga našlo…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

He, he, ne bom pozabila….. ko bo kriza, vama javim, prav?! Do takrat pa kar sama uživajta…:-))))))))

Hvala,to je vzeto zares ;-))))))))))) Se stinjaš Sprevržko….???

No ja,jaz mam krizo že en par let!Da bi pa še žverčino moral čakat…no,ja mogoče pa v domu upokojencev,sam takrat za rezultate pa res ne morem več garantirat,zdaj pa!
Sp

Eh,ko niste za stvar…ma grem jaz mačke nafojtrat in pol ga pičim na tenis…bom vsaj tam porabila odvečno energijo,lahko pa se grem še potem s kolegom tuširat…neeeeeeeeeeeee

Bi ugriznil,bi,pa ne tam kjer je špehec….
A me imaš dve pikici rada?
Sp

Imam, imam…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

pupika, ne bodi tako skromna… pusti se cela zmasirat :)))))))))
lep dan ti želim.
cmokk

Helči,ti k si ta bliže,a bi ti tud mene mal zmasirala,me malo vrat heksenšusa…ti obljubim,da pol ne bo treba čakat do zvečer na tisto,kar se troštaš že ves teden….
Lepa si
Sp

Sorči, Sp., to sem šele zdej prebrala… :((
A te še buba nastavek za tvojo lepo glavico? Upam, da te je že katera druga tacajt zmasirala.
Papa, lepo-tiček.

Še,še Helči,sam zdaj pa me še ena glavica boli,pa bi blo tud tisto mal na nek način zmasirat 😉
Lepa si
Sp

…hm, mal huda bi bla zame, morm priznat… 2 taki veliki stvari za zmasirat ni mačji kašelj za moje drobcene rokice… kaj pa če bi šli v troje? vzamem v roke tisti del (organ), ki bi ostal… ;))) (mogoče ;(()

resno: bi ti v troje,si že kdaj probala?
lepa si
Sp

hm, menda smo govorili o masaži?
ne še…. mogoče pa ne bi bilo slabo.
lep si, cukrček.

En par tu ma pomisleke o tem,jaz bi pa tudi,ne glede na sestavo,sicer pa sem to že pisal nekje.
Pravzaprav je to zadnja moja velika želja(pred leti sem rekel,da ko se mi uresniči še ta velika želja,pol pa lahko grem,ker sem dosegel vse tisto kar sem si zelo želel na tem svetu).
Sorry me je mal zaneslo!
Sp

ti cuci muci…

Ja,ti lahko cviliš od veselja,kr ga boš noter mela nocoj,mi pa…….
Dej,fejst seksaj
Sp

New Report

Close