Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu petek zvečer…sama si

petek zvečer…sama si

…Sama si doma in se dolgočasiš…može kot vedno te zanemarja….važni so mu samo njegovi hobiji, njegovi kolegi….Prižgeš računalnik in vtipkaš ime klepetalnice…
Komaj se prijaviš se ti odpre okence.
Tip te sprašuje, če si za seks. …kot bi zadel v živo..ppolni neznanec na drugi strani ekrana….kot da bi slutil, da te vedno bolj mika, da bi se dala dol z neznancem in danes pade kocka, da to končno storiš.
tvoji prsti tipkajo misli, ki kar bruhajo iz tvoje želje, da bi končno okusila kurca, ki ni takšen, kot si ga bila vsa ta leta navajena pri tvojem možu….
Preideta v sanjski svet, kjer je meja med realnim in fantazijskim prefrigano zabrisana….
Tip ima 33 let, sanjsko modre oči in zase pravi, da je ljubimec iz omare.
Ura je štiri popoldan,ko si napiševa prve besede, ob pol sedmih pa že pijeva kavo pri tebi. Spijeva jo s svetlobno hitrostjo, saj je v najinih očeh ena sama želja po seksu.

Ko odložiš skodelico t že odpira bluzo in uživaš ob božanju nabreklih bradavičk. Kot na tekmovanju se znebiva oblačil.
Počasi z ustnicami drsiš po njegovem vratu vse nižje, dokler se ne ustaviš na njegovem nabreklem korenjaku. Jezik spretno raziskuje njegovo glavico, ne pozabi niti na sveže umita jajčka.
Čutiš, da je tvoja muca vedno bolj vlažna in komaj čakaš da ti jo do vrhunca poliže njegov jezik.
Postelja v spalnici naju vabi….
Počasi se ti od bradavičk sprehaja z jezikom do mesta naslade.
Počasi mi razširi noge, njegov jezik in prsti pa se podaja v raziskovanje globin. Mokrota kar lije iz moje muce. Liže nežno, nato pa vedno bolj divje in zahtevno. Čutim da me bo prevzel orgazem. Zgrabim ga za lase in še bolj divje pritisnem med moje noge. Iz mojih ust se sliši krik naslade, njegova usta pa zalije moja tekočina ki se vliva iz mene.
Želim si čutiti njegovo trdoto v sebi. V roke pa vzame vibrator in mi ga poriva v muco. To so nepopisni užitki. Gledava si iz oči v oči, ki so polne strasti in želje po še. Poliže vibrator s svojimi ustnicami…Joj kako me to vzburi. Baje je krasen filing če ima vibrič okus po pičkici. Prosim ga, rotim ga, da naj me končno že divje nabije. Postavi me na vse štiri in čutim njegovega korenjaka v moji globini. Njegove roke v ritmu božajo moje prsi. To je noro, to je divje.
Sledi orgazem za orgazmom. Okoli mene je vse mokro in midva imava še vedno željo po še…
Prvič mi konča v muco, drugič med moje joške.
Za trenutek obmirujeva, zajameva zrak in podoživiva vse lepote najinega seksa. Premami naju želja po nečem še neodkritem…..to je tvoja ritka.

lep, sanjsko vroči vikend

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

New Report

Close