Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek PIJANA VELEPOSLANICA

PIJANA VELEPOSLANICA

Kaj takega…Napila se je Rakije in potem juhuuhuu za volan in povzroči nesrečo…Nataša Vodušek ja na zdravljenje od alkoholizma bo treba!In je seveda nemudoma sankcionirati in kaznovati.To je pa res zelo slaba promocija za Slovenijo.

Očitno je precenila moč bosanske Rakije.Škandalozno,res.

Naša veleposlanica ni tega naredila, to je metanje polena pod noge. Tisti, ki so na položajih si lahko dovolijo več kot navadni državljani.
Takoj jo nehajte blatit.

Ah ni prva in tud ne zadnja, ki je povzročila nesrečo.
Posledice so majhne v primerjavi s tem kar so zagrešili veljaki na Savi, ko je umrlo 13 ljudi.

megaboy,

mi prosim napišeš, kje si zasledil podatek, da so bili udeleženci spusta na Savi pijani. Jaz tega nisem nikjer zasledila.

Tako, da…. če nimaš dokazov o tem, bi bilo bolje, da se vzdržiš takšnih in podobnih neargumentiranih, grdih namigovanj!

Če pa razpolagaš s temi podatki, še enkrat prosim navedi vir!

Če bi imela jaz veze z voduškom bi se ga vsak dan zatolkla.

same veze pa poznanstva pol so pa pizdarije

Ja, take stvari počnejo samo pijani ali nori. Menda ne boš trdila, da tako eminentni ljudje niso imeli v glavi pošlihtano?

Ja, take stvari počnejo samo pijani ali nori. Menda ne boš trdila, da tako eminentni ljudje niso imeli v glavi pošlihtano?[/quote]
Razlika je edino ta, da če si pijan, se najkasneje drug dan strezneš. nor pa ostaneš nor.

…če te ne odnese voda.

Ja, take stvari počnejo samo pijani ali nori. Menda ne boš trdila, da tako eminentni ljudje niso imeli v glavi pošlihtano?[/quote]
Razlika je edino ta, da če si pijan, se najkasneje drug dan strezneš. nor pa ostaneš nor.[/quote]

megaboy, nisi odgovoril na moje vprašanje. Če je to vse, kar si zmogel napisati, potem upravičeno sklepam, da nakladaš kar tja v en dan, da si grd človek. In to je več kot podlo. Nisi še nikoli prebral, kaj je etično in moralno? Pa bi mogel.

Ali si mogoče poznal katerega od teh udeležencev? Če bi jih, potem kaj takega ne bi mogel napisati. Vidiš jaz sem jih. Za razliko od tebe. Nekatere celo zelo dobro. In lahko ti zatrdim, da niso bili ne pijani in ne nori.

A je tako težko normalnemu človeku razumeti, da vsak od nas kdaj naredi kakšno napako. Trenuek nepremišljenosti, pač. Nekatere stane življenje, nekateri jo odnesejo. In prepričana sem, da je tistim, ki jo odnesejo to šola za celo življenje. Kot rečeno, nekateri pač ne dobijo druge priložnosti.

Žal mi je, da pač nekateri tega ne morejo ali nočejo razumeti. Mogoče boš pa kdaj razumel. Če se bo to zgodilo nekomu, ki ga imaš rad. Ali pa mogoče tebi. In jo boš poceni odnesel. Si boš zapomnil. Sem prepričana.

Vidiš to je velika razlika med pijano veleposlanico in udeleženci tega spusta. No sicer ti je ne moreš videti. Glede na tvoje razmišljanje.

Zlasti nori ne. Pa tudi pijani ne. Nekaj kozarčkov pač. Za korajžo…

dej

Kje sem pa napisal da so bili pijani?

Čeprav bi po njihovem obnašanju in dejstvu, da so šli s piknika lahko kaj takega sklepali. Sicer bi jim bila pijanost kvečjemu olajševalna okoliščina.

če pijan povzročiš nesrečo, boš drug dan trezen. Če jo pa neumen, pa ne boš naslednji dan pameten.

Megaboy, kar nekaj s temi tvojimi podatki….saj veš, že v postu PATRIA kar nekaj nakladaš…….to niso argumenti za kakršnokoli debato.Pijani? dej nehi že….


No pa ti povej, k vse veš. So bili pijani ali trezni? so ravnali pametno ali neumno? So se držali predpisov ali ne?

Upam, da razmišljanj in OBTOŽB nekaterih med vami ne bere nobeden, ki je sorodstveno ali kako drugače povezan z umrlimi. Le kako se sicer počuti! Pa kaj koga od nas briga, če so kaj spili ali ne! Saj so plačali najvišjo možno ceno!!! Nekateri ste kot mrhovinarji!

New Report

Close