PIJANA VELEPOSLANICA
megaboy,
mi prosim napišeš, kje si zasledil podatek, da so bili udeleženci spusta na Savi pijani. Jaz tega nisem nikjer zasledila.
Tako, da…. če nimaš dokazov o tem, bi bilo bolje, da se vzdržiš takšnih in podobnih neargumentiranih, grdih namigovanj!
Če pa razpolagaš s temi podatki, še enkrat prosim navedi vir!
Ja, take stvari počnejo samo pijani ali nori. Menda ne boš trdila, da tako eminentni ljudje niso imeli v glavi pošlihtano?[/quote]
Razlika je edino ta, da če si pijan, se najkasneje drug dan strezneš. nor pa ostaneš nor.[/quote]
megaboy, nisi odgovoril na moje vprašanje. Če je to vse, kar si zmogel napisati, potem upravičeno sklepam, da nakladaš kar tja v en dan, da si grd človek. In to je več kot podlo. Nisi še nikoli prebral, kaj je etično in moralno? Pa bi mogel.
Ali si mogoče poznal katerega od teh udeležencev? Če bi jih, potem kaj takega ne bi mogel napisati. Vidiš jaz sem jih. Za razliko od tebe. Nekatere celo zelo dobro. In lahko ti zatrdim, da niso bili ne pijani in ne nori.
A je tako težko normalnemu človeku razumeti, da vsak od nas kdaj naredi kakšno napako. Trenuek nepremišljenosti, pač. Nekatere stane življenje, nekateri jo odnesejo. In prepričana sem, da je tistim, ki jo odnesejo to šola za celo življenje. Kot rečeno, nekateri pač ne dobijo druge priložnosti.
Žal mi je, da pač nekateri tega ne morejo ali nočejo razumeti. Mogoče boš pa kdaj razumel. Če se bo to zgodilo nekomu, ki ga imaš rad. Ali pa mogoče tebi. In jo boš poceni odnesel. Si boš zapomnil. Sem prepričana.
Vidiš to je velika razlika med pijano veleposlanico in udeleženci tega spusta. No sicer ti je ne moreš videti. Glede na tvoje razmišljanje.