Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Piki miki

Piki miki

Spet sem te videla-pri rampah-ko si čvekala z eno gospo.

A je bla ta gospa s kolesom???

ja

to pa je bila moja preljuba soseda, da ne bo pomote, tista ta prijazna, ki ji že soseda več ne morem rečt.

mimogrede, zakaj se nas pa izogibaš na kavi????

nikakor ne morem pridet ker zmeraj nekam gremo-ali pa kaj vmes pride-vidve pa se zmeraj dobita zjutraj .ko jaz ne morem.8.11 grem na šiht,pol pa sploh ne bom mogla:(((((((

ojej, boga, skoraj že v službo :-(((. Glede kave pa sem mislila za popoldne, ko smo se spet dobile z elium. Upam, da se drugi teden dobimo spet popoldan, saj zima trka na vrata in potem bo više manje konec vsega. Pa elium mora malo povedati kako je v tujih krajih. Uf, ji kar malo zavidam, je pa prav tako, da si malo privošči in vidi svet.

kva pa je narobe s tvojo sosedo???

s sosedo nič, mi je bolj prijateljica zato sem tako napisala. Vesela sem, da jo imam. Včasih ob sobotah zjutraj komaj čakam, da se dobiva na kavi.

Čebula jo daje, sploh če mora posodit za kakšen golaž, a ne Piki Miki:-)))))))).

Hecam se. Ti bo Piki razložila.
Kavica pa… ko pač bo, a ne?

lp A

NEEEEEEEEEEEEEEE! To je druga soseda. Joj, joj, abea*.

Povej kdaj popoldne kava, punce bi te rade spoznale, hi hi hi. Hecam se, jaz komaj čakam. 1x popoldne drug teden.

Ti kva pa obisk, je slabo vreme napovedano :-((( ?

aja pol pa ok.tudi drug teden ne morem na kavo-ker je mož pop.doma in ponavadi zmeraj kam gremo,lahko pa pol še naslednji teden

Aja, ups sorry! Sem mislila, da je to una, ker si nekako tko napisala, da ni glih soseda!!! Kdo bi me rad spoznal????? Nč ne štekam, dons je pa res kriza. Jah, bo treba en bilobil al kaj že. Al pa če se mal od forumov odklopim, zdej mi pa res že iq pada;-))))))))

LP Andreja

Ah to je bil bolj hec (spoznale), nekaj pa je tudi res. Jala sprašuje, če se nam lahko pridruži. Če pride še bubika boste tri s (skoraj) pol letnimi bebikami.

P.S.: S tabo ni nič narobe – je rekla jasnovidka in ostala živa, ha ha ha.

Piki Miki, jaz še šparam nekaj zate, a veš to ??

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Kaj naj rečem: zelo lepo od tebe, sam zdaj te sploh nočem morit s temi zadevami. Zgoraj sem ti napisala post pod “jetra”.

New Report

Close