Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Piling pri moških

Piling pri moških

Živjo!

Bom kar prešla k bistvu. Ali si vaši moški kdaj naredijo piling obraza, saj veste, ker koža potrebuje osvežitev in da se odstranijo odmrle kožne celice.

Pa tudi sicer me zanima, kaj glede nege še počnejo. Razen rednega tuširanja in britja, seveda.

Lp, Nina

Mojega včasih celo nahecam, da si ga naredi (čeprav to stori bolj meni na ljubo:), je pa junky na en mandljev piling za telo:)) Navadil se je tudi na kremo za obraz in roke ter noge, zelo redko uporabi zeliščni losijon za telo. To je pa tudi vse poleg osnovne higiene. Pravi, da če bi kaj več, bi se poženščil:)

Jaz sem si ravno sinoči delala piling obraza pa je bil ravno en zanimiv film in sem si samo namazala na obraz ter skočila v posteljo da sem lahko gledala in hkrati masirala obraz. Pa nekaj časa sploh ni opazil, potem je pa ves začuden vprašal kaj delam. In sem mu razložila da je to pač piling (kot malemu otroku) in čemu služi. Pa je želel “potipati” hahaha. In na koncu je prosil, če mu naredim to čudo. Res pa da sem mu morala jaz drgniti obraz, on tega “ne zna”. Ko si je umil obraz je bil ves presrečen da so samo še “prazne luknjice”, ogrcev pa ni več. Potem sva si nanesla ševlažilno masko. Danes zjutraj se pa še spomnil ni več na “novo kožo”. 😉

Pohvalim lahko mojega moža, redno skrbi za svoje noge. Namaka si jih v vodi, odstrani roževinasto kožo, namaže s kremco. Brez, da bi mu jaz rekla.
Kupila sem mu kremo, ki je kot nivejini obliži za ogrce. Pol mi kaže kaj ven pride iz kože.
Jamra koliko ima sala okoli trebuha. Pa ga sploh nima.
Lepo se obleče za ven.
V glavnem, super!

Piling- mu ga naredim jaz. Sicer pa uporablja posebno milo za obraz, vlažilno mat kremo (Biotherm), parfum je pa itak tudi pri njem zakon.

mi zaupate, kakšne pilinge za telo in obraz uporabljate?

Moj moži si naredi tudi piling, ja….. pa tudi gel za umivanje in tonik uporablja:)))
Pa kremo za obraz… dnevno in nočno…. kremo za roke….. pa vse sorte nekih kremc tudi za noge…..:))))

Midva od Lusha. Za obraz enega zeliščnega, se ne spomnim imena, za telo pa Aqua Mirabilis z zdrobljenimi mandljevimi koščicami in kakavovim maslom.

New Report

Close