Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Pirc Musar pomilostila “tihotapce” kljub nasprotovanju tožilstva

Pirc Musar pomilostila “tihotapce” kljub nasprotovanju tožilstva

To so nam včeraj potrdili na okrožnih državnih tožilstvih na Ptuju in v Kopru, ki sta v različnih postopkih vodila pregon avstrijske državljanke Ozgur Dogan, srbskega državljana Nemanje Kuzmanovića in ukrajinskega državljana Valerija Arakčejeva.

 

Ozgur Dogan je predsednica republike pomilostila pred dnevi. S tem aktom ji je odpustila izvršitev preostanka izrečene stranske kazni izgona iz države. Za Kuzmanovića in Arakčejeva pa sta pomilostitvi, ki ju je predsednica odobrila marca letos, pomenila predčasni odhod iz zapora. Srbski državljan je bil obsojen na slabi dve leti zaporne kazni, ker so ga policisti na Ptuju ujeli med prevažanjem kombija s tujimi državljani. Ukrajinec pa je moral v zapor za tri leta in pol, ker je skušal v zameno za plačilo čez mejo v Italijo spraviti 18 Pakistancev.

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/pirc-musar-pomilostila-tihotapce-kljub-nasprotovanju-tozilstva-1094587

Ko preberem tole: “Gre za podatke, povezane s kazenskimi obsodbami, ki so posebna vrsta osebnih podatkov po 9. členu Splošne uredbe o varstvu podatkov,”  pa dobim skoraj napad!

Vsi plačani za odgovornost, potem pa se skrivajo za tem ali katerekoli drugim členom.

Sem ta člen prebrala – pa ne vem (nisem pravnik) na kaj se sploh sklicuje!

Bruha se mi!

Plešite bidale zmešane, spet se kaže , samo da ni Logar, izvolili ste kar ste izvolili, točno to pa sedaj imamo, počakajte samo toliko da začne pomiloščevati še teroriste in ruske vohune.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno449, 24.11.2023 ob 12:52

Plešite bidale zmešane, spet se kaže , samo da ni Logar, izvolili ste kar ste izvolili, točno to pa sedaj imamo, počakajte samo toliko da začne pomiloščevati še teroriste in ruske vohune.

Hvala! Sem kar boljše volje, ker vem da bi bilo lahko še slabše!

 

Kaj pa pričakujete drugega, če v komisiji za pomilostitve sedita wilkomerka iz Amnesty International in tisti Petrovec, ki bi itak takoj spustil vse kriminalce na prostost.

New Report

Close