Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu po sexu

po sexu

Se umijete takoj po sexu? Zakaj ja oziroma zakaj ne?

Ko se vse skupaj konca, ni lepšega, kot da še malo poležiš, se stisneš k njemu in mu poveš kaj lepega.. Seveda v primeru, če te ne priganja čas. Drugače pa tako ali tako to odpade..

itak, da najbolj pase takoj po sexu se mal pocrkljat..
… ne razumem pa (se mi je ze zgodil) da se morajo nekatere punce po seksu TAKOJ it stusirat??? HALO=!!??!?
SomeOne

Ni lepšega kot cartanje po sexu.O umivanju in tuširanju razmišljaš kasnej.

lp Benja

Prou takoj ne. Mal se še pocrkljam, polupčkam….pol grem po mal čokolade…pol pa tuš…..včasih je pa tolk quick vse, da je tuširanje malo kasneje na vrsti…..al pa tuša ni pri roki….

sploh ne in ne vem zakaj. itak pa oba ratava zaspana, tako da se malo pocartava, potem pa sladko zaspiva.

ne, ni razloga da bi se, če je zvečer… če je podnevi, pa potem v obleke, potem pa itak da ja

odvisn, jst grema rada čista spat, če je tip dobr me ne mot, če pa smrdi po švicu pa itaq, nebi se rada tiščala celo noč v smrad

Jaz se vedno. Ali ne dobiš kakšnega unetja oziroma glivic, če se ne umiješ?
Kaj pa sperma? ali jo kam ubrišete ali se valja po postelji?

nočko

Seveda se! K ženi moraš priti čist, ne pa “dišat” po jeb……

spermo vedno kam ubrišem, ponavadi imam ali papirnate robčke ali pa odišavljene, saj ne bi prenesla da se z vsakim obratom med spanjem nekaj pocedi med nogami, fuj, ne bi rada vsako noč menjala posteljnine.

Slovenske lejdis pa lajk veri mač tu ripid kveščns.
Okej, no problem. Bo pa še nobody še enkrat povedal. Sicer malo bolj leno in bom sam popal, ja, smo pa mel na ženskem čveku malo daljšo debato na to temo.
Bom še kar imena zdravn pustu, pa še enkrat berte, vse skup, mora biti v kontekstu. Simpl es det!

Odgovor špelci plus:
ne, z mojo ženo ne seksava samo zvečer v postelji, kajti če se spustiš na tak nivo, ti spolnost postane rutina in izgubi svoj sijaj. Skorajda bi se upal stavit s tabo, da sve se imela fajn na večkrat in na bolj »čudnih« mestih kot si se imela ti. Zamisli si, da ti pride v veliki gužvi mestnega prometa ljubljanskega, na troli….tudi kaj takega smo ušpičili. In seveda takoj leteli pod tuš, pardon, poiskali prvi bidé is …splash. Dej no dej. Ali ko čakaš avtobus na ljubljanski avtobusni postaji…hitro dol po štengah in tiča pod pipo…beži no beži. Res pa je, da po dvajsetih in drobiž letih gledamo na vse malo drugače in tudi za sam spolni akt poiščemo malo več udobja. Pa tudi zasebnost nam pomeni malo več, kajti obdobje »mladost je norost – čez jarek skače kjer je most«, je za nami.

Katkatka, mal si smešna. Kako naj ti dam brejk? Kako moreš pretrgati tisti čarobni trenutek, kateri traja SAMO po orgazmu in traja SAMO toliko časa, dokler se ne razdvojimo, traja samo v objemu?

Ne, dame, katere trdite, da imate moža izredno rade in tečete pod tuš…malo morgen. Mož je za vas po Rugljevo, le zastonj vibrator. Resnično je čas, da se vprašate ZAKAJ?
Kako morete dati vedeti moškemu, da vam njegov vonj ne odgovarja? Zakaj nimate toliko korajže, da bi lepo mirno dejale, da se mora umit, ker ti smrdi.
Jaz ženski, katero imam rad, s katero se podiva skupaj več kot dvajset let, tega ne bi mogel narediti. Mene njen znoj ne moti; če čutim tisto prijetno lepljivost točno vem, da je uživala, kajti le ob velikem užitku telo polno deluje, rabi energijo in se znoji. Ne dame, nekomu, kogar imaš rad tega ne narediš, ne moti te nič na njem, zanj narediš vse, in trenutki sproščanja so v objemu veliko boljši in daljši kot pod tušem.
Naj vam zaupam še to: ko sem bil še mlad poba sem imel punco, katera je bila izredno »mokra«. Pa sva podložila le brisačo in ponavadi nekje tam ponoči jo je, ali sem jo jaz, samo vrgel iz postelje. Postelja ni bila mokra in ostala sva skušpaj. In tudi dejstvo je, da mokra postelja ni samo od sperme, je tudi posledica delovanja vaših žlez in le-to daje samemu koitusu tisti prijetni občutek. In tudi, ko se v prebujanju sprehodiš po telesu in občutiš tisto prijetno mehko mokroto tam južno od popoka….nebesa. Vsaj zame. Ve pa le pod tuš, tiča pod pipo, en kup šampona gor, deodorantov…in utrjevalcev. Jih boste potrebovale….saj v septičnem čistem okolju tič ne uspeva najbolje.
Brijte si muce, nema blema, vendar sem iz pogovorov med moškimi razbral, da obrita počasi izgublja svojo erotično moč. Ponovno se počasi vrača nazaj tako poraščena muca kot tudi naravni joški, nič silikona. Morda se gibljem v čudnem okolju, pa vendar tako je. Celo izdelovalci zanamenite Barbike so se odločili, da ji bodo malo zmanjšali joške. Je blo v cajtengih.

Ponovil bom kot sem že tolikokrat:
ko se boste ženske odločile ugajati moškim in ne dokazovati ženskam, da ste boljše – lepše, takrat boste dobile nazaj svojo veljavo in spoštovanje. Živ dokaz temu so zakoni na to stran atlantika. Velika večina mladih(prvih) zakonov se razkoplje, drugi pa skoraj praviloma obstzanejo. Berite malo takšne raizskave, izsledki so dokaj zanimivi. In odgovor ZAKAJ.

Vsem skupaj lep pozdrav in želim vam obilo užitkov v seksu, pa če si damice daste robček med noge, brisačo na glavo, letite pod tuš ali pa zaspite kar tako kot nobody in njegova draga. Simpl s det.

Nobody, Phoenix, AZ

Dobro si to napisal, se strinjam s teboj….

Lep pozdrav, tja daleč….

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Midva se tut ne letiva stuširat, če sva že stuširana sva pred seksom (pa ne namerno, ampak če seksava zvečer pol sva po službi ponvad že oba “čista”)…pol se samo mal obriševa in stisneva en k drugemu…

jaz na primer si moram kar kmalu po sexu umiti mednožje, ker sicer ponavadi dobim vnetje, ne vem zakaj, a tako je. pa to ni nič HALO, pač malo poležim, potem se grem za 1 min umit in potem poležim še malo. da bi pa takoj skočila pod tuš kao dejmo, sperimo zdej to dol, to pa ne.

enako meni :

načeloma seksamo čisti, kajne? Če se pa med seksom spotimo pa pravzaprav tudi nič narobe, ker pot začne smrdet šele takrat, ko se razkraja.

ja, valja se, pa v rit te tiši med spanjem :))))

:))))) bravo

maš prou, ja

mi2 ko koncama ,enga skadima pa pol pod tus.. cartlama se lah pol dddddddd–itak d nam presvicana tm zran njega lezala halo pa med nogami cela mokra..drugac pa lah se zran dobis glivicno vnetje-ne hvala.. pa nej mi zamer gor al pa dol-tapru tus..edin ce je res tak divji nor fuk da ne mors vec ustat

Sem mislila,da ste na splošno bolj čiste,kar se vode tiče.Že 25 let je tako,da se vedno brez izjeme oba umijeva po seksu.Objemavava se lahko tudi čista.
Da bi mogla zaspati ne umita, bi bila to zame nočna mora.Tako smo navajeni in tako bo ostalo.

nobody vsaka ti čast!
Se strinjam z vsem kar si napisal!

Ali jo kam ubrišem ali se valja po postelji? Ženska božja, to je najslajša sladica, ki jo je treba z užitkom polizati in se ne bo nič valjalo po postelji in tvoj možiček bo presrečen. Poskusi, mnjama, mnjama…

včasih se umijem, včasih pa ne…..drgač pa po seksu, če je le cajt, se s fantom mal crkljava

New Report

Close