Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek po zaporednik porodniškah katastrofa v omari!!??

po zaporednik porodniškah katastrofa v omari!!??

PO zaporednih porodniškah, ko nisem nabavljala praktično ničesar za službo, grem po novem letu zopet v službo, ampak kaj obleči????

Delam v vodstveni ekipi podjetja, torej poslovna oblačila, klasika v glavnem…

z postavo in kg nimam težav, le z dolžino rok in nog (kdo bi si mislil??), saj imam pri 176 cm višine 59 kg…
Potrebujem vsaj 3 kostime, pa za kaj pokombinirat, pa nekaj parov kvalitetnih čevljev…skratka finančni zalogaj na višku!!
Punce boste zagotovo imela kakšen pameten nasvet……

l

Pot pod noge pa v Celovec.
Če si v vodstveni ekipi ti verjetno ne bo težko odšteti kakšen cekinček več.

odvisno kaj si prej nosila, ti Mura recimo ustreza? Za začetek se malo sprehodi recimo po Maxiju ali kaj takega, da vidiš kaj trenutno obstaja. Jaz moram tudi biti več ali manj v kostimih, imam jih tri in menjavam, barve so precej konzervativne, zadevo pa kombiniram s topi oz bluzami, ki so nekateri tudi bolj živahne sorte.
Je pa sedaj moderno vso to konzervativno zadevo izboljšati – ali z modernimi čevlji (saj veš, tiste špičaste zadevce – jaz jih raje nimam, ker bi glede na moj korak gladko odletela po stopnicah, pa še rada imam udobne zadeve na nogah – ravno včeraj sem v Peku našla neke zelo mehke salonarje) – ali z modernimi najlonkami (vzorci, mrežaste – tu si lahko daš duška po želji)
Barva? Hmja, saj veš, temno modra mora bit v omari, potem pa še kaj bolj odbitega, če si tak tip. Opažam, da je kar nekaj kolegic odjadralo v bordo rdečo barvo (tudi najlonke in čevlje dobiš), pa črno.

Kaj pa v Zari, jaz sem tudi tvoje višine, sicer z nekaj več kilogrami….ampak velikokrat imam probleme z dolžino hlač…..v Zari so mi OK, meni je tam kr všeč…..cenovni razpon različen, razpon “elegance” tudi, kupiš lahko kostim, top, bluzico, zraven še prehodno jakno ali zimsko, pa še kake čevlje in torbico najdeš…..

Poskusi, če ti ne bo všeč bo se boš pa vsaj mal razgledala in vedela kaj hočeš….

lp
n

meni je fuuul všeč stil v smislu srajca in čez brezrokavnik-tak pleten, letos so spet moderni, kombiniraš lahko na 1000 in en način, pa cenovo zelo ugodno, v primerjavi s kostimom…tudi za top sestanke v kombinaciji s pravo frizuro, uhani, pasovi in drobnimi modnimi dodatki izpade profesionalno. kostimi so mi pa čist mimo, seveda razen nekaj specialnih, ki stanejo po 100 starih čukcov, ampak so tako specialni, da jih enostavno ne moreš obleči več kot 2krat na mesec. Kaj pa čevlji? v prejšnji kombinaciji s strajčkami in klasičnimi črnimi hlačami in krili seveda dvoje kvalitetne čeveljce, ene v črni in drugwe v rdeči barvi, pa si zmagala?!!pa srečno, šefica!!

New Report

Close