Pobarvana spodaj
Živjo vsem!
Imam en ( prepričana sem, da zelo redek) problem. Sem blondinka ( pobarvana) in sem pred časom spoznala tipa, ki je seveda nor na blondinke. Spodaj nisem obrita, ker mi to ne paše oz. mi ni všeč. Ker je tip totalni maniak na blonde me je prepričal, da se tudi spodej pobarvam… in sem se! Vsi pa vemo kaj vse je treba naredit, da imaš blond lase… da sploh en govorim kako peče! To sem naredila že kar nekajkrat in ne morem več tega prenašat. Kožo imam čisto iritirano, rdečo, srbečo, izsušeno… ko sem mu omenla, da se ne bom več barvala in da se bom pobrila, je tip ponorel in rekel,da me bo pustu. Roko na srce je pa to zadnja stvar, ki jo želim!!!!
A mi lahko kdo svetuje kaj naj nardim, da ga prepričam, da to ni dobro zame in mojo mu.. in ga hkrati obdržim?
Hvala iin lp, Blondy
Kensli tipa. Kaksen kreten more bit tvoj tip,da take flanca oz. da to zahteva od tebe. Sory,sam ti pa tud nimas pet pik v glavi,da se mu tkole podrejas. Kako sploh dovolis da manipulira s tabo,vec kot ocitno je da mu do tebe ni popolnoma nic,ampak mu je samo do blond pobarvane picke,ker je to njegov bolan fetis in verjetno druge zenske ki bi seveda to delala ne dobi (d”oh)….
Naslednji korak bo pa se kaksna bolj bolana ideja…pa si res pripravljena iti tako dalec,samo zato da ga obdrzis,ceprav je vec kot ocitno da mu zate dol visi??????
Ja kaj pa vem. S tipom se drugac full ujameva, v vseh pogledih! Edin minus ki je je ta njegov fetis na blond. Sej najprej mi ni blo tezko, zdej pa vidm “stranske ucinke” barvanja in blanziranja! Ce mu to samo omenim ogrozim vse kar imava. Drugace ni slab, sploh. Verjem, da tega ne bi delala, ce mi ne bi blo kej do njega. Lahko dobim vsaj kaksn nasvet kako nej mu povem, da mi to ne sede vec in ga poleg tega se obdrzim?
Ja sej tega se bojim, ventja, infekcije al pa kej podobnega… sam njemu je fuuuuuul vsec blond puhek in se mu kr trga, ko ga vid itd itd. Jez mu pa nocem tega omenjat, ker vem, da bo ogenj v strehi in bo cela stala. Jez ful nisem clovk za prepire in tud nocem it narazen z njim… pa vsi ste mnenja, da ga pustim. Pa tud tezko mi je zarad tega, ker sm bla dolg casa sama in sem mela s prejsnjim tipom full scene pa stale pa to. Pol sem pa njega spoznala in se mi je cel lajf na glavo obrnu, v pozitivnem smislu… razen tega seveda.
jao… ti si pa res ena kura. Pa naj te pusti, če mu je to tolk pomembno.
Da ne bo pomote, jaz sem ful pristaš depilacije in mi je ful moteče, če se baba ne porihta; ampak zaradi tega se človeka kar ne zapusti, kajne??
Druga zgodba je, da to moti in vse kar moti nekam pelje… ampak da bi pa zaradi tega človeka kr skenslal !!???
sploh pa… kar se mene tiče, depilacija in britje ja… barvanje nikoli in nikdar!!!