Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Pobarvana spodaj

Pobarvana spodaj

Živjo vsem!

Imam en ( prepričana sem, da zelo redek) problem. Sem blondinka ( pobarvana) in sem pred časom spoznala tipa, ki je seveda nor na blondinke. Spodaj nisem obrita, ker mi to ne paše oz. mi ni všeč. Ker je tip totalni maniak na blonde me je prepričal, da se tudi spodej pobarvam… in sem se! Vsi pa vemo kaj vse je treba naredit, da imaš blond lase… da sploh en govorim kako peče! To sem naredila že kar nekajkrat in ne morem več tega prenašat. Kožo imam čisto iritirano, rdečo, srbečo, izsušeno… ko sem mu omenla, da se ne bom več barvala in da se bom pobrila, je tip ponorel in rekel,da me bo pustu. Roko na srce je pa to zadnja stvar, ki jo želim!!!!
A mi lahko kdo svetuje kaj naj nardim, da ga prepričam, da to ni dobro zame in mojo mu.. in ga hkrati obdržim?

Hvala iin lp, Blondy

Kensli tipa. Kaksen kreten more bit tvoj tip,da take flanca oz. da to zahteva od tebe. Sory,sam ti pa tud nimas pet pik v glavi,da se mu tkole podrejas. Kako sploh dovolis da manipulira s tabo,vec kot ocitno je da mu do tebe ni popolnoma nic,ampak mu je samo do blond pobarvane picke,ker je to njegov bolan fetis in verjetno druge zenske ki bi seveda to delala ne dobi (d”oh)….

Naslednji korak bo pa se kaksna bolj bolana ideja…pa si res pripravljena iti tako dalec,samo zato da ga obdrzis,ceprav je vec kot ocitno da mu zate dol visi??????

Ojoj, punca, saj se hecaš, a ne?! A je tip res toliko vreden, da se mu tako podrejaš!?

Ja kaj pa vem. S tipom se drugac full ujameva, v vseh pogledih! Edin minus ki je je ta njegov fetis na blond. Sej najprej mi ni blo tezko, zdej pa vidm “stranske ucinke” barvanja in blanziranja! Ce mu to samo omenim ogrozim vse kar imava. Drugace ni slab, sploh. Verjem, da tega ne bi delala, ce mi ne bi blo kej do njega. Lahko dobim vsaj kaksn nasvet kako nej mu povem, da mi to ne sede vec in ga poleg tega se obdrzim?

jaz bi njemu rekla da imam rada rjave tipe (spodaj), če je on črn in obratno.pa še ti njega pobarvaj.Barvo pa imej gor 15 minut dlje kakor piše v navodilih. srečno

:))))
Sem ze pomisnla na to, ampak je obrit! 🙁

Kaj pa če dobiš kakšno hudo vnetje? Ali pa še kaj hujšega?
Enostavno mu povej, da se teh igric več ne greš in pika! Če te zaradi tega pusti…. potem pa tak nimaš kaj iskat …ker te nima rad!

Se absolutno strinjam. Pa se naj on spodaj obrije in pobarva, pa bo videl kakšne bedarije pričakuje od tebe. Da gre kdo sploh delati takšne neumnosti.

Ja sej tega se bojim, ventja, infekcije al pa kej podobnega… sam njemu je fuuuuuul vsec blond puhek in se mu kr trga, ko ga vid itd itd. Jez mu pa nocem tega omenjat, ker vem, da bo ogenj v strehi in bo cela stala. Jez ful nisem clovk za prepire in tud nocem it narazen z njim… pa vsi ste mnenja, da ga pustim. Pa tud tezko mi je zarad tega, ker sm bla dolg casa sama in sem mela s prejsnjim tipom full scene pa stale pa to. Pol sem pa njega spoznala in se mi je cel lajf na glavo obrnu, v pozitivnem smislu… razen tega seveda.

Ja nič, potem pa ti ne moremo pomagat; si se sama odločila!

Ja hvala!
Sej vem, da narobe razmišlam. Jez tega itak, da nočem več počet in mu hočem to dopovedat… samo ne vem kakšen pristop naj uberem, da ne bo stale.

Mogoče pa bi se na lep način pogovorila in mu povedla, da tega ne boš več počela zaradi tvojega zdravja!? Če mu je pa še za tvoje zdravje vseeno…..

Malo bom nesramen.
Goni ga u p….. maternu!
Kaj takega od svoje partnerice ne bi mogel nikoli zahtevati. Drugo je, če sama tako hoče. Postavlja se mi eno vprašanje, imata resno zvezo ali se samo dol dajeta?

Očitno tip hodi s tabo samo zaradi barve! Ti bi ga pa še prepričevala???

ma kaj, obrij se, potem pa reci, da ti je barva vse dlacice razzrla…upam na uspeh – mogoce mu bos pa obrita sploh vsec!

ce ti to ne paše..se ne barvaj vec in če te bo res zapustil, potem te sploh nikoli ni ljubil, imel rad, ljubil je le neko ikono bjondasto…katero je nasel v tebi in te nikoli ni jemal kot celoto.

Povej mu, da so blondinke spodaj rdeče, ne blont.

Oj,

pa kaj tok kompliciraš… Jaz sem rjavolasa, moj je nor na črne in se barvam vsake toliko časa tudi spodaj.. Ja, res, malo peče, a ni sile… Ja, kupi si res dobro barvo! Pa ne pretiravaj! Jaz to počnem enkrat na dva mesca in je čist ok! Uživaj v tem, da si mu všeč… in ne kompliciraj!

črna znaš brati. Ona ne uživa več v tem, če ne nebi napisala in spraševala tega!

jao… ti si pa res ena kura. Pa naj te pusti, če mu je to tolk pomembno.

Da ne bo pomote, jaz sem ful pristaš depilacije in mi je ful moteče, če se baba ne porihta; ampak zaradi tega se človeka kar ne zapusti, kajne??

Druga zgodba je, da to moti in vse kar moti nekam pelje… ampak da bi pa zaradi tega človeka kr skenslal !!???

sploh pa… kar se mene tiče, depilacija in britje ja… barvanje nikoli in nikdar!!!

:-)))) ti pa si hudiček

pa ti je všeč, da je obrit?

Da se ne bi več barvala, pa naj gre če mu kaj ne paše. To so totalni idioti!
Mene je enkrat (pred 8 leti) tip pustil zarad tega ker sem si ostrigla lase.

Daj no saj ni edini na svetu!!!!!!

Pa veš kaj je peroksid za sluznico, STRUP!

Saj daš v luknjico tampon, pod velike pa vato – čim več!

Moški ne bit pametni ker ne veste kako je!
Če se samo pobriješ svinjsko peče

New Report

Close