Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Pobuda….

Pobuda….

se da, kako da ne. samo v glavi moreš imet “pošlihtano” kako in kaj. Kar se pa samote tiče sem punca z veliko domišlije tako da mi ni nikoli dolgcajt:)…kakšenkrat že no, ma se potrpi:)
Sej veš, če hočeš videt mavrico…

…moraš imeti potrpljenje, al kako:-)

Ja, ko bi se še kdo meni blizu 🙁

Ja, sej, enako mislim…..bo bolje veš, vedno je bolje, če se pobrigaš… pravijo.

A ma pri teb to štima tko kot misliva, da naj bi?

samsung napisal:

> A ma pri teb to štima tko kot misliva, da naj bi?

Jaz se trudim, da bi štimalo, ja? Vem, da je šlo na bolje bi rekla za 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ker prej nisva po cele tedne, zdaj pa je zadeva precej drugačna. Le spontanosti včasih manjka, ker navodila nihče ne prenese na dolgi rok.

ma ni tolko stvar u potrpežljivosti, no mogoče na začetku, ampak kako na stvar gledaš-to je pač njegova služba tako kot je moja moja.
Pravzaprav ko ga ni(o tem da ga ni) ne mislim kaj dosti :))

Eeeeeh, spet mi ostanejo samo sanje……..

Dej, sam nekaj mi še razloži, na kakšen način se trudiš – mislim kako to izgleda pri tebi, kaj si spremenila, če je šlo za 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na bolje pomeni, da sta prej imela pač neke probleme s tem, verjetno se je moral pa tudi partner potruditi, drugače dvomim, da bi bilo bolje, al kaj?

Razumem. Lep vikend želim;-)

samsung napisal:

> Dej, sam nekaj mi še razloži, na kakšen način se trudiš – mislim kako to izgleda pri tebi, kaj si spremenila, če je šlo za 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na bolje pomeni, da sta prej imela pač neke probleme s tem, verjetno se je moral pa tudi partner potruditi, drugače dvomim, da bi bilo bolje, al kaj?

Vse imaš prav, kar si napisal, vendar ne zameri, nimam časa razlagat, je blo pa to že vse napisano, mislim, da je tema od -mm, se ne spomnim naslova. Zdaj moram it, če se pa še kdaj kaj oglasiš, ti z veseljem povem, ja? Lahko pa mi še napišeš kakšna je tvoja zgodba, če imaš čas in željo.
backa

Ne sej je vredu, ja mogoče ti enkrat mal napišem, ker bi res rad vsaj približno rad vedel (vem, da je pri vsakem to drugače) kaj manjka za tisto pobudo (a se ta pobuda začne že veliko prej, preden si v postelji, takrat ko še nima direktne povezave z samim seksom – mislim na obnašanje, pomaganje, poslušanje,… partnerke?).
Lep konec tedna želim.
LP

😉 bo kolkr si ga bom sama naredila;)

…………. naj te sedaj SAMO še sanjam?

Mogoče še ni pogledal na to temo;-)

A ni to žalostno, povej, samsung!
Ena muca maca se tu na zobke meče in hoče enga tipčka priklicat, pa dobiva same košarice……………
Za pop***it!

New Report

Close