Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu pod njenimi kopalkami..

pod njenimi kopalkami..

Tudi sam se je vrgel v vodo. Zaplavala sta okoli čolna in nato splezala nazaj v čoln. Vetrič je še vedno pihljal in ju hladil, da se jima je dvignila kurja polt. Zmrazilo ju je. Pod njenimi premočenimi kopalkami so se napele bradavice.
Brez sramu je slekel kopalke, jih položil na rob čolna se zdrgnil z brisačo in se nato z njo ovil ter posvetil lovljenju. Obotavljaje je tudi sama sledila zgledu, najprej je slekla zgornji del, se temeljito otrla z brisačo, nato je s težavo snela še spodnji del. Poskušala je z brisačo zakriti še oprsje , vendar je bila premajhna in si je navsezadnje zavila samo boke. Prsi so ji mogočno zanihale. Skrivoma ga je pogledala, ko se je sklanjal čez rob čolna in mu je ‘one’ izrazito bingljal med nogami, nato se je tudi sama posvetila lovljenju. Lovila sta in lovila, se nekajkrat znova vrgla v morje, razigrano zaplavala okoli čolna, se nežno dotikala, vračala na čoln in vse bolj ‘pozabljala’ na brisači.
Končala sta z lovljenjem. V vedru sta imela tri ducate sip. Zagnal je motor in zapeljal proti prvemu praznemu zalivčku, da bi se še nekoliko pogrela na soncu. Zopet se je namestila na premcu, zopet brez sramu razkrečila noge, njegovemu pogledu namenila vse svoje golo mednožje in udobno namestila svoje roke na bok čolna. Čvrsto oprsje je nihalo ob sunkih čolna ob morsko gladino. Njegovo mednožje je zaradi vznemirljivega pogleda in tresenja čolna postajalo vse bolj čvrsto. Nehote je stisnil kolena, da ne bi prepoznala njegovo slo.
Bočno je zapeljal je na sipino, da je lahko izstopila skoraj na suho. Svoje mednožje je skušal skriti za čolnom. Nerodno se je obračal in iskal kamen za privez čolna, da ne bi pokazal otekline. Medtem je razgrnila brisači na peščino, drugo poleg druge in se gola ulegla na trebuh. Ko se mu je zazdelo, da je pravi trenutek, da ne bo več videla njegove otrdline, je počasi stopil proti brisači. Ko je začutila, da prihaja, se je obrnila. Pomislil je, da bi se zakril z rokami, vendar se je med gibom rok v hipu premislil, ker se mu je zazdelo, da bi bilo to še bolj neumno kot razkazovanje orodja med nogami. Obrnila se je na bok, se zagledala v napeteža, obenem pa se ji je na obrazu prikazal igriv nasmeh:
“Ohoj, kakšen junak,” je skoraj zašepetala medtem, ko je telo spravila skoraj v sedeč položaj.
“Se morda zezaš ali kaj,” se je skušal nekako izmotati iz zanj kočljive situacije. Ulegel se je na trebuh, da je skril napetost, sama pa se je prevalila na bok in se zagledala vanj.
“Saj sem ti povedala kakšen si. Dolgo nič, nato si potreben, da bi skočil na kanto … Eh, moj ni bil takšen. Včasih sem ga komaj pripravila do tega. Najbrž je baraba že dolgo hodil k drugi …”
Obrnila se je na drugo stran in rahlo tresenje rame je kazalo, da zopet hlipa in misli na svojo bolečino. Dvignil se je na komolce, se nagnil nanjo in jo nežno poljubil na ramo. Obrnila je glavo in se zazrla vanj.
“Nekaj časa sem se prepričevala, da ga morda le nisem izgubila. V tem trenutku pa se mi zdi, da je že zdavnaj šel in da jaz še vedno živim v oblakih.”

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

tole mi je pa zelo všeč……..rada te berem;)

New Report

Close