Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek podjetje Šumer Ljubečna

podjetje Šumer Ljubečna

Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje z njimi. Prijavila sem se na razpis in me kličejo, da naj pridem na preizkus, ki traja 8 ur. Ker mi je to sumljivo in zgleda, kot da iščejo zastonj delovno silo. Ker sem enkrat že nasedla taki ponudbi in delala tri dni zastonj, verjetno ne bom šla. Me pa zanima, če je že kdo delal pri njih, kako zgleda….

Po domače povedano,se boš”nasrala”,odnosi pod vsako kritiko,podcenjevanje,mobing -govorijo lepo,potem se vse izkaže čisto drugače.Vreden nisi nič,manj kot hlapci v starih časih.

Da vidiš, kako se človek obrne okoli sebe, ne rabiš 8 ur ali 3 dni. Dve uri je popolnoma dovolj, pa še to je fer, da ljudem povrneš potne stroške. Zato stran od takih delodajalcev.

Hvala, se mi je kar zdelo, da niso kaj prida.

Podobno mislim tudi sama. Razumela bi, če bi me prej povabili na razgovor in me potem dali na preizkus, da se prepričajo, če sem ok. Tako pa me je ženska poklicala tri ure po poslani prijavi naj pridem jutri na preizkus za osem ur. Verjetno imajo kakšen ruker in iščejo zastonj delovno silo.

Točno to-bliža se konec leta in take fore.Že to,da te prej ne povabijo na razgovor pove dovolj.Poceni delovna sila,mašilo za manjko delavcev,pa verjetno brez plačila za tistih 8ur. Boš sigurno našla kakšno bolj normalno podjetje.

Katastrofa. Moje sestra je delala samo en mesec in dala odpoved. Podjetje ki izrablja, izkorišča in izvaja popolni mobing za manj kot minimalno plačo.

Zdravo,

prosim za kakšno novo informacijo… kako se počutite tam?
Imajo naročila, nove izdelke, … ? Kako je sodelovanje z inžinirji?
tnx.

Iz osebnih izkušenj ti svetujem: NE HODI.
Vreden si manj kot smet, nadiranje, mobing, pričakovanje dodatnega (nikoli plačanega) dela. Mladi lastnik je aroganten do neba.

Močno odsvetujem… kdor ostane tam dolgo je robot in totalno izmozgan. Vsak dan intervencije, mobing, obljube… ostalo pa že kot napisano.

Toplo odsvetujem.

1 moj kolega je se je tukaj prijavil na delovno mesto elektrotehnika. Po razgovoru je mogu kr it delat brez opreme in kakršne koli priprave, dali so ga pa za CNC strojem.

Vem da je od tega že ene 3 leta ampak vseeno.

Povecala se jim je proizvodnja federc za Avstralski trg. Oni ze dolgo izdelujejo vzmeti za kenguruje. Zdaj pa resno. Oba Vilija sta vredu clovka. Se nisem slisala ene slabe besede o njiju. Samo poglej na njihovo parkirisce s kaksnimi avtomobili se vozijo njihovi delavci. Tukaj bos zelooo zadovoljna.


Je mobing dovoljen če dosti plačajo, ali gre za švicfabriko?

Je to ta Šumer, ki je povezan z SDS?

https://necenzurirano.si/clanek/preiskovalne-zgodbe/resnica-o-magni-vsa-dvolicnost-sds-in-medijskih-satelitov-828157

Nadiranje, mobing, ni plačila nadur..
Žalitve na osebnem nivoju…
Bejži stran, jaz sem se pol leta pobirala…


Je mobing dovoljen če dosti plačajo, ali gre za švicfabriko?
[/quote]

FICH DICH.


Ti jih pa res ne poznaš.. lajas v prazno…pa nista oba Vilija.
[/quote]

https://youtu.be/lnX1tilv76U

Vsi trije so Viliji.


https://www.obrazislovenskihpokrajin.si/oseba/celjska-barbara/


Ta mladi oz.zdajsnji šef je Uros


Ta mladi oz.zdajsnji šef je Uros
[/quote]
https://www.obrazislovenskihpokrajin.si/oseba/sumer-viljem/

Ni tam kaj iskati. Odnosi katastrofa, neomejeno dela, silijo te v nadure, za vsako napko ti trgajo od plače. Nič od nič. Ena šefica je tako brezobrazna, zmerja, žali, kriči, ……. se ji že na daleč vidi kako uživa v tem. Ona je tam ze več kot 20 let in po pričevanju mnogih je vsako leto bolj pasja.

https://youtu.be/t559IVQ5E6E

Delala pri njih, dolgo, predolgo. Bežite od tam, kamorkoli greste, boste na boljšem. Ni odnosov, ni varnosti, ni pravic… Plačo spravijo skupaj tako, da jim inšpekcija nič ne more, a oškodovan je delavec. Potem pa vzemi ali pusti in pojdi. V pogodbah spreminjajo delovna mesta, da ne moreš dobiti zaposlitve za nedoločen čas. Stroji in material so v malori, norme nenormalne. Danes mi je slabo, ko berem objave za delovna mesta. Pazite, ni vse zlato kar se sveti! Pa srečno.


https://www.obrazislovenskihpokrajin.si/oseba/sumer-viljem/
[/quote]
To je oče Uroša…ta Viljem je bil včasih direktor…zdaj pa je že cca deset let v PENZIJI..

New Report

Close