Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Podpora Janezu Janši narašča, levičarji so nemočni

Podpora Janezu Janši narašča, levičarji so nemočni

To je to.

A si mela mokre sanje?! Hahaha

To zato k kradejo samo zase levičarji, isto kot muslimani in je zapisano v Koranu. Drugim kradeš in deliš med svoje, zato pa je tako in zato tako zagrizeno na oblast.

KO deliš samo med svoje klan in so vsi ostlai hlapci, je pa čisto vseeno, če je hlapec Slovenec, ki ni v klanu, šiptar, Bosanec ali črnec….

Podpora ja, vedno več ljudi ga išče, da mu vroči sodno pošto. Res neke vrste podpora, ker je tip tako nesposoben.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bomo videli na naslednjih volitvah. To je vse, kar lahko rečem. Sploh ne mislim, da se SDS ne bo dobro odrezala, saj ponavadi se.
Bo pa spet moral sestaviti vlado, a ne. Brez Desusa in SMC-ja (recimo, da NSi pride noter) bo to težko…

Tale svečkarija je en procent vec podpore kot prejsnji mesec hitro pograbila in napihuje, ker jih sirote tako zelo boli, da vrhovni svečkar ne bo nikoli vec premier. In ko ne bo, bodo zacela delovati in sodicsa in tozilci in vsi, ki so zaenkrat v krču in tega se najbolj boji. Ker imajo kaj delat!

Kdo pa jo bo sestavil? Serpentinšek? Bo prišel Kučan iz penzije? haha

ne bo nikoli vec premier

nekaj takega sem bral že takrat, ko ste mu podtaknili orožarsko afero in ko ste mu gradili kliniko v Avstraliji…

Janša je večen, zapomnite si to.

ne bi bil, če bi bilo kaj boljšega.

pa ni…

Na katerem planetu mu raste podpora?

Invalida je treba podpirati!

Podpora Gospodu Janši raste, potrudimo se da bomo dosegli 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Tako izjemna oseba si zasluži najmanj 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} podporo. To je pot v najboljšo demokracijo na svetu in rojstvo Nove Švice.
Očitajo nam, da nam dajejo svečke in da smo svečkarji, ampak to ni res. Dobimo veliko več, dobimo tudi nesebično dobroto Gospoda Janše, ki nam tudi v najtežjih trenutkih kaže luč na koncu tunela.

Janša je prvi, ki namenja denar vsem in ne samo svojim! Deli pomoč, bone.
Zmanjšal bo davke, ki so jih požeruhi navili v nebesa.
Vse to ljudje vidijo.

Samo še z Hrvati se naj zdila, da imajo naši, ki so lastniki nepremičnin na Hrvaškem, prost dostop do svoje lastnine, pa bo dobil še približno pol milijona glasov!
Ali pa jih bo toliko izgubil, če takoj ne ukrepa! To je pa dosti. Pol milijona glasov je res veliko.

https://twitter.com/JJansaSDS/status/1392432718600974337?s=20

https://twitter.com/JJansaSDS/status/1392432718600974337?s=20
[/quote]Bedak še kar misli da je število prijavljenih na Zavodu enako številu brezposelnih.

Čak, a on to iz tistga keša tala, k je Trento prodal? Nisem vedla, da je to njegov osebni keš.

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

100.000 spjev na čakanju in fiktirno zaposlenih s plačami od države
40.000 brezposelnih na čakanju in fiktivno zaposelnih zaposlenih v deavnostih, ki so propadle ali delajo s četrtinskimi zmogljivsotmi.

In nekateri “verujejo”, da je ta denar “padel z neba”, da ga je daroval Božiček. Ko bo pa katera od naslednjih vlad plačevala te dolgove, bodo pa taisti najglasnejši, kako slabi gopodarji da so, kako je Janez bolje “gospodaril”

Dvomim, da NSI se kdaj pride v Parlament.

Taka brezzvezna stranka.

Raje naj molijo!

Vesel oce

Gospod Janša nima konkurence. Vse je samo fovšija in navadno podtikanje. Ko bo gospod Janša dobil GPS ovratnico ne bo več problem vročanje sodne pošte saj ga bodo lahko vedno našli. S tem bo ta težava rešena in konec podtikanja zgodbic o tem, da se izmika prevzemu sodne pošte. Včeraj so povedali po radiu. Seveda se bodo potem levaki spet nekaj novega spomnili in mu poskusili podtikati.

Bogu hvala za našega predsednika, tako dobro kot nam gre danes nam še ni šlo, izvozniki podirajo rekorde, denarja kot toče, levaki v rit se kavsnite, za burek nimate.

New Report

Close