Pofočkajmo se na novem forumu!
Sem 31-letnica, ki spremljam forum nekje od leta 2002. Včasih sem
bila pod drugim nickom, zdaj pa sem to, kakor se počutim.
Veliko vas berem, malo pišem, če pa bo postal forum spet bolj pozitivka, bom pa brala in pisala še več.
Doma imam dva lumpa 6 in skoraj 2 leti stara, pa enega koruznika, ki ga imam zelo rada.
Sicer sem Štajerka, a živim v okolici LJ.
Pozdravček vsem na novem forumu.
Bom probala še 1 krat …
34 let, Ljubljana
poročena 8 let
2 mulčka – 4 in 1,5 let
na med.over.net od jeseni 2001 (bolj ali manj pasivno)
forumi (predvsem Starši, Pušenjak, Neplodnost, Prehrana,..) so zame zelo pozitivni – ogromno stvari izvedela in se marsikaj naučila :)))
hvala Primož in seveda ostale forumašice
mlada 28 let
koruznica (in zaenkrat ni nobene spremembe na vidiku:))
imam 10 mesečnega sina
na med.over.net sodelujem od začetka leta 2001 (u, mater!), vendar sem vmes ene 2x zamenjala nick
konkretno na forumu za starše pa sem prisotna od začetka lanskega leta (od začetka nosečnosti) – nepogrešljiv vir informacij!!!
Še jaz:
zdaj bolj poredko tukaj, ker sem spet v službi, prvič sem se tu prijavila septembra 2003. Kakšno olajšanje po trimesečni poporodni osami. Kar naenkrat moji problemi niso bili samo moji … skratka: od takrat je življenje še malo lepše, če je to sploh možno ob čudovitem možu, sinčku (skoraj 16M); jaz štejem 34 pomladi,
lp Neja
Barca, če se prijavljam pa Barča (pa to bolj redko)
Korošica, ki se sili nekam, kamor ji (še) ni mesto ..
.. sem brez otrok in neporočena, niti še koruznica, čeprav nekdo obstaja :))
pa že mimo Kristusovih let; imam jih 34.
Na več forumih med.over.net-a, dobri 2 leti.
Običajno berem, kdaj kaj pokomentiram, kdaj pa kako temo tudi preskočim.
Zasavka, 28 let, en mož ;), ena petletna velika pika in en mali ~angelček~. Trenutno brez redne zaposlitve, a na razne načine precej zaposlena, ker v delu in ljudeh uživam 🙂
Na forumih med.over.net-a sodelujem že od jeseni 2000, prej sicer pod drugim nickom.
čao