Pofočkajmo se na novem forumu!
Z novim forumom tudi nov nick (različni razmeroma tehtni razlogi, že pred poletjem razmišljala o menjavi), prej skoraj dve leti in pol Medeja T. Torej: ena 34-letna deklica (khm) Delfina, dve deklici frčafelci (tri pa četrt in šest pa tričetrt) in en srčni kralj. Ne pišem prav veliko, berem vas pa precej. Pozdrav vsem, deklica Delfina
Bolje pozno kot nikoli, še jaz:
– pipi, stara 32 let (zelo razmišljam, če sem prav napisala, ker nekako kar ne sledim več, koliko sem stara)
– poročena
– dve bejbi (5 let in 2 leti)
– zaposlena (pred kratki menjala službo – na bolje :-))))))))) in to brez vez:-))) še je upanje
– na forumu SS dobro leto
Še ena 32 letna svežepečena Zasavka(po srcu Ljubljančanka)
poročena 3leta
enga mucija imava na svetu skoraj 3leta, ta drugi pa pančka v maminem bušiju še do 1.dec.
skoraj 10 let delam v psih. bolnici
na forumu pa zlo malo časa(od začetka letošnjega leta)
zaenkrat še samo berem, ampak ko se okorajžim…
Jop, jaz tudi.
še vedno 33
dooooolgo koruznica, pa ne več
možiček me prenaša 15 let
spremljajo naju 3 lumpi (7 let, 3 leta pa pol, dobrih 8 mesecev)
po duši, srcu in naslovu strastna Gorenjka (vključno s čokolado)
prvi obisk na forumu bo kmalu “upihnil” 4 svečke, odvisnost pa bi najbolje ponazorila z eno razpotegnjeno sinusoido – trenutno v spodnji polovici; skočim gor vsaj 2x mesečno, ko grem tud plačat račune:(((
LPM
Pa še jaz!
Nataša – uf, letos bom baje stara 43 let (nimam pojma kako to, ampak EMŠO tako pravi :))))
mož – drugo leto 42
najina pikica – letos na silvestrovo bo upihnila tri svečke
Pia (naša pudlica) je že gospa, decembra bo stara 11 let. Si predstavljate, da je to 82 človeških let?
Micka (muca) je malo mlajša) – 11 let bo šele drugo leto :))
Ribice – skalarke menda živijo tudi do 15 let. torej jih čaka še najmanj 10 let uživanja v vodi.
Aja, sem pa Gorenjka (dolenjskih staršev) iz južnega dela Gorenjske.
Nataša
– malce nad trideset, po srcu Ljubljančanka, kljub temu, da je že dobro leto moj dom drugje
– imam čudovito, 15. m staro punčko in enega moža (ki uradno to sicer še ni)
– kot nadušena športnica sem pred dobrima dvema letoma najprej zajadrala na šport in rekreacijo, nato pa preko foruma nosečnost padla med starše