Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Pogrej in pojej

Pogrej in pojej

Je že kdo preizkusil hrano znamke “Pogrej in pojej”? Kakšno je vaše mnenje?

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Meni je všeč, še posebej mučkalica in govedina v čebulni omaki s kus kusom.

<img border="0" alt=""

Meni je super.Sploh pa je odličen piščančji ali svinjski zrezek v gobovi omaki z rižem,pa pasulj je tudi odličen.Pri degustaciji pa sem probala obaro(bila je naravnost odlična in ni imela nobenega okusa po umetnem) zaradi katere sem se nasplošno odločila,da bom poskusila še kakšen njihov izdelek.Jaz sem zelo zadovoljna in sigurno 1xna teden, ko se mi ne da kuhati kupim pogrej in pojej!!!!!!!

Odličen je Chili con carne, čufti, piščančje roladice in piščančji paprikaš, malo sva bila pa razočarana nad govejimi zrezki v čebuli in z rižem, ker čebula ni bila…. no, ne vem, kako naj opišem – ni bila taprava. Vodena, brezokusna. Vse ostalo pa super. Vsekakor predrago, da bi jedli to vsak dan, pa vendar. :)) Se strinjam s srečno, da jedi nimajo okusa po umetnem.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Kako velike pa so te porcije – za koliko oseb? Zanima me tudi cena.

za 1 osebo, cena okoli 700 sit

<img border="0" alt=""

Mi smo že poskusili ričet in pa tiste piščančje rulade z njoki. Oboje zelo okusno, tako da me sedaj v hladilniku čaka še pasulj in piščančja obara. Za priložnost, ko ne bo časa za kuhanje. Meni se zdi tudi fino, ker ni nujno, da oba jeva isto, ampak tisto kar je nekomu bolj všeč. Se pa mož pritožuje, da so porcije zeeeelo premajhne. No, zame je dovolj, ampak jaz sem precej manjša od njega, pa tudi kilogramov imam za pol manj 🙂

Helena

Oj!

Veliko sem že slišala o teh obrokih in presenetljivo so vsi komentarji in izkušnje pozitivni!
Tako, da me kar že malo mika, da bi kaj poskusila tudi sama, čeprav sem doma in obožujem kuhanje, a kdaj bi prav pasalo!! ;))
Ampak vseeno me obhajajo dvomi in to predvsem v smislu: Kako in koliko pa je ta hrana primerna za otroke?? Mislim tiste mlajše, tam okoli leta in pol pa do treh, štirih let!
Bi jim ponudile tak obrok, oziroma bi se upale in to naredile brez pomislekov?
Mi je pa zadeva nekako všeč, sploh v tem pogledu, da se ljudem ( študentom, dijakom… ) ni treba vedno filati z sendviči, pizzami ( kadar je res kriza s časom ) ampak imajo zdaj tudi to možnost, ki je vsekakor bolj “zdrava” in zaradi tega prav dobrodošla!
Lepo nedeljo!
Vallery!

Res vsi hvalijo…samo meni je pa 700sit za enega za takle obrok mal velik :S Za ta denar, se ti še ni trea ukvarjat s pogrevanjem- greš v Sparovo restavracijo…

Ja, cena je pa spet poglavje zase! ;))
Sva ravnokar o njej razpravljala in če sešteješ vse skupaj…
Malo drago ja! Sploh za večkrat ali bog ne daj vsak dan!
Pa, pa!
Vallery!

Naš mali je že večkrat jedel z atijem in se ni nič pritoževal. Sicer pa če bi ati d… jedel, bi mali tudi.

Saj je vse naravno in brez konzervansov.

<img border="0" alt=""

Jah, absolutno naravno – zato ima rok trajanja en mesec!

V informacijo – en mesec ima rok trajanja le, če je v hladilniku, pa še to le, če je embalaža nepoškodovana – zakaj? PASTERIZACIJA. enostavno. Je res brez konzervansov.

Torej, primerno za otroke??
Ne, me res zanima kaj mislite o tej zadevi ostale, saj smo v večini zagovornice zdrave prehrane, ali vsaj kolikor toliko zdrave.
Povejte! Bi prakticirale tovrstno prehrano pri majhnih otrocih?
Kmalu bom imela še enega dojenčka v hiši in moja hči pri skoraj 15. mes. še ni bila brez kuhanega kosila. Stvar navade pač! Pa, ko sem tole brala sem nehote pomislila ( ob toliko hvale ), da morda bi se pa tudi jaz, ko bo kronično pomanjkanje časa odločila in ji dala kaj takega za kosilo!
Kako pa je s slanostjo teh jedi?
Malo mi pomagajte no prosim! Vsaj s tem, kako same o tem razmišljate!
Hvala in lep večer!
Vallery!

Mojadva (31 in 1.5 let) sta vceraj probala njoke s piscancjim neki… pa je blo baje super dobro. Samo res premalo:)

Bosta se kaj drugega kdaj probala…

T

Moje mnenje je, da občasno ne škodi. Dan na dan uživati takšno pogreto hrano pa ni dobro ne za odrasle, za otroke pa še manj. Pa še naveličaš se.

Jaz našemu dam brez slabe vesti. Z soljo je pa tako, da je meni rahlo neslano tako da je ni dosti, čist normalno.

<img border="0" alt=""

ne bi mu dajala vsak dan, ker itak je v vrtcu in kuhamo le ob vikendih, kdaj pa kdaj pa res ne škodi.
Se pretežno zdravo prehranjujemo z zelo veliko zelenjave in sadjak, kar vse je brez težav in ni izbirčen, pa vendar tu in tam zavijemo tudi v kakšno pregrešno restavracijo in si privoščimo kak nezdrav obrok – McD, pizza … Mislim, da je stvar v ravnotežju.

Te jedi niso presoljene, vsaj po mojem okusu ne, pa veljam za sovražnico soli 🙂
Jesta pa te jedi naša prababi in pradedi, ker med vikendi ne moreta iti ven jest, pa si pogrejeta. Kuhata pa že 3 leta ne, ker ne zmoreta.

T.

Sprva sem bila skepticna- potem pa ko sem prebrala sestavine in videla, da je brez dodanih konzervansov, dokaj neslano potem pa se poskusila sem bila navdusena- priznam Sicer to ni niti priblizno za vsak dan, a enkrat na mesec, ko nam npr zmanjka casa se pa tako crkljanje prav prileze. Osebno- ocena4/5 😉

Po mojem ni čisto nič bolj škodljivo kot razni frutki in hippi in ostale pripravljene kašice za otroke.

New Report

Close