Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Pohotni ilegalci nadlegujejo mlada dekleta!!!

Pohotni ilegalci nadlegujejo mlada dekleta!!!

Kradejo po Viču v Ljubljani in se nabadajo z noži. Predlagam uvedbo zakona za njihovo ekspresno deportacijo nazaj na Hrvaško, v Avstrijo in Italijo.

 

Večina tako ali tako ni iz vojni območij, obenem pa prečkajo številne varne države, preden pridejo do nas. Prav tako gre večinoma za mlade junce, ki v zaprašenih vukojebinah za seboj puščajo ženske in dekleta. Kdo bo pa za njih skrbel in razvijal lokalne skupnosti?! Na Brnik pa lepo nazaj domov in delat! Če smo Slovenijo lahko razvili z žulji naših rok, lahko tudi oni lokalne skupnosti. Seveda pa je treba drastično omejiti korupcijo in drugi kriminal ter pridno zavihati rokave.

 

Ali pa naj jih na svoje domove sprejmejo zagovorniki ilegalnih migracij. Vsak po dva, da da vidimo. 

Ne gre za pohoto. Gre za prezir in poniževanje. Ker pač prezirajo zahodne ženske. To s spolnostjo nima nič opravit, gre samo za to, da se ženske na tak način najlažje poniža.

Potem pa naj feministke, ki te ilegalne migracije podpirajo, vzamejo vsaka po dva in se gredo trojčka. One bodo presrečne, oni pa sploh. 

Pohotni slovenčki niso nič boljši. Posiljujejo, celo pobijajo matere svojih otrok.

In Morocco, the 2019 National Survey on Violence Against Women and Men found that 57% of women, totalling more than 7.6 million, had experienced some form of violence during the preceding 12 months (High Commission for Planning, 2019a).

ja, veliko se mora izboljšati v Sloveniji. vendar tistim, ki trdite, da je situacija, odnos, mentaliteta do teh stvari enaka kot v Maroku, želim, da se po hitrem postopku preobrazite v žensko in zaživite življenje avtohtone ženske v Maroku v tem trenutku. potem pa poročajte, če še vedno menite enako.

spolne zlorabe v maroku praktično niso kaznovane. izboljšali so zakonodajo, v praksi pa ni kaj boljše kot je bilo. moški imajo popolno imuniteto in se jim ne zgodi nič. s tem razmišljanjem pridejo v evropo – kjer se jim zopet ne zgodi nič (ker so depriviligerani prebežniki). sodniki na zahodu jih oproščajo, ker jim tako narekuje politika eu. potem pa dobimo bizarne sodbe kot – ni kriv, ker ni mogel nadzorovati svojih hormonov…

Čapci. Migranti, Romi.  Kaj nas bo še doletelo ?!

Dva pohotna kmeta slovenskega porekla dnevno težita mladoletnicam pred našo OŠ, jim ponujata vajpe za spolne usluge, itd. Cista Slovenca.

 

 

in kdo je spet na slabšem? Slovenke nam kavsajo tujci. Mi moški pa doma na kavču drkamo kurac.

Pohotni slovenčki niso nič boljši. Posiljujejo, celo pobijajo matere svojih otrok.

 

In zato je treba take dodatno uvozit se od drugje, a ne?

Tako je mnenje skoraj vsakega državljana, žal pa ni to mnenje politike. Škoda, da nimamo referenduma o migrantih.

Noben jih ne uvaža, sami pridejo Se pa zdaj podpira Izrael, čez 5 let bo tu veliko palestincev, ki bodo bežali pred genocidom

Zadnjih 14 dni sem vsakodnevno na Viču. Tekam po cesti od stavbe do stavbe, po malico hodim včasih v Lidl, drugič pojem v bližnji piceriji ali v kakšni restavraciji.

Ampak migrantov ni pa ni. Avtor/ica, dej povej, kje se jih da srečat! Vidim, da jih je okrog tebe v izobilju, saj poznaš njihova dejanja. Kje točno se ti z njimi srečuješ?

New Report

Close