Najdi forum

pokal

Kdo je pokalni prvak?
Se da kej rezultatov napisat?

Pokalni prvaki za sezono 2005 so postali igralci HORJUL DINAMITOV!V finalu so premagali ekipo UTIK EBATTa s 4:1!Utik je celoten pokal odigral z le 4igralci + vratarjem!!!!V polfinalu so premagali celo ASA NAKLO s 3:2, poudaiti pa velja da so igralci Ase zadnji 2 minuti igrali celo 5-3 a jim ni uspelo izenačiti!Prvovrstno presenečenje pa so PIŠČANCI iz Postojne ki so najprej v prvem krogu odpravili Kr.Goro!!!!, v drugem Dolenjske Toplice!!, v četrfinalu Konjiške Yetije klonili pa so šele proti kasnejšim prvakom in to tesno s 3:2!!

…ob tem pa še lahko dodamo, da če MiBa20 ne bi prejel štirih zadetkov v finalu, bi bil pokalni prvak Ebatt Utik, ki bi finale zmagal 1:0 ;))))

lol pwn3d:)

čerto kva nj rečem…maš res!!Sicer smo pa dosegl ogromn tko da..pssssssssss :-)))))

Res svaka čast zvezi, da so se potrudil napisat tako izčrpno poročilo o pokalu. :S

Če sem dal en sam gol v zimski ligi v Lukovci pri porazu 1:10 sem bil še 3 dni na teletekstu… 😉

hahahahahahahhahahahahahahahahah
to maš pa prou ja, hahahahahhahahaha

Ej Zaph – Car!
A maš spraulen na disku kopijo iz ttx(a), k si ga pretegnu pr porazu 10:1 (joke)
Ja, sej v globalu maš prou. Manjka še medijske podpore.
Pa sej pravijo da tut to bo. Dejmo jim še mal cajta.

Hmmm… cajt… Letos je 10 (!) let in-line hokeja.
Na prvem turnirju sploh, ki je bil na kotalkališču v Tivoliju in po katerem so se podile 4 ekipe, katerih igralci smo bili še čisti začetniki, je blo več publicitete. In od takrat gre samo še dol.

Termin pokala je bil total zgrešen. Kar precej igralcev je še imelo obveznosti na ledu in v tujini. Ekipe niso bile kompletne. Piščancem čestitam za borbanje na vsak pak. Pozna se jim da celo leto igrajo na rolerjih.Ekipe ki bodo imele igralce z ledu bodo imele prednost na večjih igriščih.Pokal ni bi realno stanje ekip.

ma pejte u rt kaj zdej bomo čakli vsaku letu igralce z ledu namest d bi blu državnu čez celu letu ah pa tu je že stukrt prežvečena štorija.

poglej državno druge lige v enmi fakin mesci se pravi 4 vikendi bo vsga konc alo tu je državnu al kaj.

spoštovanje!!!!!!!!!!

eeeeeeeee še neki
pa kašn šov je bil pokal ***** sm mislu d smo ku u ajmeriki novinarji tm novinarji tle nagrade od 5. do 1. mesta, pokali, d ne omenjm žura ku je bil n koncu.

ah dej ga no srt strpiščanc kaj blodš, n konci so ustali sam še dinamiti in piščanci in tu je tu brez blišča in vrišča mladih pohotnih navijačic, ampak z laško u roki smo zaključili ta patetični ups evforični pokal in si do ponovnega snidenja segli u roko z dinamiti.

lep dan želim vaš udani kokodajček piščanček

:))))))))))))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close