Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Poletna nevihta

Poletna nevihta

Tik preden se je ulilo kot iz škafa, mi je uspelo priteči pod kozolec na začetku vasi. Nevihta se je popolnoma razbesnela, treskalo in grmelo je kot za stavo. Obožujem divjanje nevihte, rada imam močan veter, všeč mi je, ko narava pokaže svojo moč. Po lestvi sem zlezla na gornji del, na precej velikem kupu sena, je bila pogrnjena velika oddeja, sredi nje pa je kraljeval moj najdražji in to popolnoma gol, pripravljen name. Moja bela obleka je bila prilepljena name in je več odkrivala kot skrivala. Brez besed sem pokleknila pred njim in si ga vzela v levico……tiho sem šepnila……oh bog, kako sem ga pogrešala……..in si trdo nabreklo meso odnesla v usta. Z jezikom sem obliznila rožnato glavico kot veliko kepico sladoleda, z levico sem potovala po korenjaku gor in dol…..glasno je zaječal in z boki sunil bolj proti mojim ustom. Popolnoma nora sem bila na tega njegovega tiča. Izmenjaje sem ga nežno grizljala in oblizovala z jezikom, vse dokler ga nisem hlastno posesala globoko v svoja željna usta. Strastno sem ga sesala, z desnim palcem pa sem se nežno igrala z nagubano kožico njegovega anusa. Vedela sem, da ne bo več dolgo zdržal. Odrinil me je.
Sleci se in se me vzemi, mala moja potrebnica……mi je rekel in se namestil v napol sedeč položaj. Vstala sem, si slekla premočeno obleko in si z rokami segla na trdi joški. Malo sem se morala poigrati s trdima bradavičkama, ki sta mu salutirali v pozdrav. Z roko sem segla na svojo premočeno pohotnico in si vtaknila prstek……..oh, kako sem mokra, kar teče mi ven….prst z mojimi sokovi sem obliznila in posesala tako kot prej njegovega tiča. Potem pa sem ga le zajahala, čutila sem kako me polni čisto do konca s svojim mogočnim orodjem. Prijela sem ga za obraz in ga strastno zalizala, globoko vase posesala njegov jezik.
Divje sem ga jezdila in čutila, da mi bo vsak trenutek prišlo. Telo se mi je napelo v divjem krču, ko me je končno zadel najmočnejši orgazem, ki je kar trajal in trajal.
Ko sem spet prišla k sebi, sem opazila, da sem spet sama, samo med mojima razbeljenima nogama sem čutila njegovo toplo spermo, ki je počasi polzela……

Mnjami.

Njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii še 1x 🙂

Po dolgem času spet ena odlična, sočna zgodbica…:)))

Njami…še enkrat več…:)))))

uff… sočno

Res privlačno.Pulz mi je že narasel.

New Report

Close