Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu poljub

poljub

pozdravljen, ti ki to obvladaš
sem v močni zagati, pa nimam koga vprašat, ker me je sram, zato sem se odločila, da kar tebe prosim za nasvet. Spoznala sem nekoga, z njim se bom v kratkem poljubljala, me prosi že nenormalno dolgo, jaz pa odlašam, ker ne vem, kaj naj počnem z jezikom – mojim in njegovim. Ne vem se poljubljat, pa nisem nobena najstnica. Nikar ne reci, naj se prepustim, raje mi povej vsaj malo, če ne bo tudi ta odšel ……….

Saj na začetku se verjetno še ne bosta kar z jezikom obdelovala. Kaj pa lahko delaš z jezikom drugega, kot opletaš z njim? Božaš njegov jeziček ali ustnice. Kaj več niti teoretično niti praktično ni izvedljivo, razen če si žaba ali kuščar.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

če se res želiš z njim poljubljat, pol pa res ni panike .. ker pol se kar dogaja .. brez kakšnega silnega tuhtanja .. prepusti se, no
hm, zanimivo, nikol še nism razmišljala o čem takem .. ker če je iskrica, pol stvar teče sama od sebe .. če pa kemija zataji, hmmm, ja, kaj se čm pa silit ;)))
ne obremenjuj se s tem, ni vredno .. samo uživaj

cica

Torej, poskusi takole…kot da želiš občutiti okus njegovih ustnic …tvoje ustnice na njegovih, z jezičkom mu narahlo okušaš zg. ustnico, se vanjo nežno vsesaš, tvoj jeziček se ponovno dotakne njegovih ustnic in počasi začnes prodirati v njegova usta, konice jezikov se rahlo dotikajo, okušajo…ves čas si seveda dobesedno prilepljena nanj, z rokami se ga dotikaš…uau…tale poljub bo kmalu potreboval nadaljevanje.

Nč bat, če je kemija prisotna bo prav gotovo o.k.

Hvala za nasvete. Sem mela tipa, ki mi je jezik porinu not skoraj do grla, pa še polno sline zraven, pa po čikih dajal, da se mi je vse skupaj upiral in namesto da bi uživala, sem se odmikala. Pa mi je očital, da se ne znam poljubljat. Po treh letih sem se naučila izmikat. Zdaj tudi od njega.

By the way, iz poljuba lahko marsikaj izveš…prav gotovo, če ti že prvo sekundo porine jezik globoko v usta misli samo na seks (odločitev je tvoja), verjemi pa, ko je zraven ljubezen, bo tudi njega zanimal okus tvojih ustnic, nežno poljubljanje, okus konice jezika, … vznemirljivo.

New Report

Close