Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu poljub na ramo

poljub na ramo

Še enkrat ji je pritisnil nežen poljub na ramo, roko nežno spustil na njene ploski trebuh, jo rahlo objel in se s prsmi privil k njenemu hrbtu. Potoval je z ustnicami od ramena proti vratu. Zgornji del telesa je nekoliko odmaknila, da bi lahko ponovno obrnila glavo in ga zopet pogledala v obraz, obenem pa je potisnila svojo zadnjico na njegov spodnji del telesa. Začutila sta se. Nagnil se je nad obraz in pritisnil usta na njena. Dahnila je:
“Ne vem če je prav, nisem še prip …,” je skušala zašepetati in v nedokončanem stavku hlastno sprejela njegov jezik. Še vedno s hrbtom obrnjena proti njemu je dvignila desno nogo in jo položila čez njegovo stegno. Spodnji del telesa je pritisnil k njej, v prazen prostor, se nato nekoliko dvignil, da je zadel njeno mednožje, napravil nekaj počasnih gibov in začutil mokroto ter se ustavil. Obmirovala sta, samo jezika sta se jima nežno prepletala. Roko z njenega trebuha je počasi in nežno premikal navzgor, na njeno desno dojko, se jo z dlanjo rahlo dotaknil in odpotoval na levo. Izvil se ji je globok vzdih. Obrnil je potovanje roke, vendar se ni zaustavil na trebuhu kjer je začel, temveč počasi potoval proti oblikovani črtici na mednožju, zavil tam na notranjost stegna, na sredini razširil prste in stisnil k sebi, da ji je zadnjico še bolj privil na svoje telo.
Odzvala se je in z rahlim iskanjem skušala najti dražljivo nabreklino. Našla sta se. Sunkovito je posegla s svojo roko do njegove trdote, ga nežno prijela za vrh in zapeljala proti svoji notranjosti. S prsti je na sebi napravila prostor, ga prislonila, nato ga je z desno nogo močno stisnila, da sta oba zaječala in sta se jima goreči vzdihi zlili v eno:
“Ja … neee … ja … ja … “
Pri drugem sunku ga je nenadoma izdr, jo obrnil na hrbet, se nagnil nadnjo in zašepetal:
“Oprosti, ampak če bom sunil še enkrat mi bo prišlo. Prosim počakaj. Preveč sem vznemirjen … Že nekaj časa nisem. Oprosti, če bova počasi bo lepo …”
“Prosim, daj ga … Kar končaj. Prosim končaj. Hočem takoj, prosim, hočeem …” je jecljala.
Počasi jo je obrnil na bok in potisnil. Telesi sta se jima napeli. Z roko je šla na koren in ko je bil že popolnoma v njej je položila roko še na svojo vročino, s prstom ob vsakem sunku ritmično nekajkrat pobožala mokro sredino in začela med kratkimi stoki sunkovito dihati. Suval je hitro, nezadržno. Odzivala se mu je prav tako naglo in nezadržno. Skušal je vsaj za hipec zadržati užitek, vendar je bilo prepozno. Eksplodirala je. Telo ji je privzdignilo, da se je prepognila, vendar ga je takoj pritisnila navzdol in ga z desno roko zagrabila za ritnico, ki je še vedno suvala, vendar je na vrhu korena že silovito izlival in se priklenila nanj. Ječala sta in vse bolj upočasnjevala ritem. Silovito sta se oklenila.
“Prosim počakaj tako, vsaj nekaj časa, prosim …,” ga je prosila, medtem ko je izlival zadnje kaplje……..

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

rajcaš, noro!!!!!!!!!!!!!! rajcaš…
vzburil si me…

noro vzburja….mi je že nerodno, kaj napisat, ker ti ne sežem niti do gležnjev…

Božal jo je po prsih, potoval z roko po telesu, poljubljal obraz, se za trenutek dotaknil njenega mednožja, ki ga je odzivno še bolj stisnila k njemu … in ji šepetal:
“Ne morem verjeti, čudovita si, prečudovita … Kako si vznemirljiva, bohotna … to morava ponoviti … Saj naju nič ne veže …ljuba moja …”

Vračala mu je božanje, ga prijela za roko, ki je ponovno potovalo proti njenemu mednožju in mu zašepetala:
“Da, morava, kolikor boš hotel … Ampak tako kot zdajle, do konca. Nič ti ni treba paziti. Če boš vsadil, te ne bo nič vezalo, prav nič, resnično, prav nič, obljubim. Všeč si mi … Tako silovit si.”
Počasi je dojel kaj mu pripoveduje in pomislil:
“Je mogoče, da si tako mlada in čedna ženska tako silovito želi otroka. Saj najbrž ji ni veliko do mene. Na mojem mestu bi bil lahko tudi kdo drug …?”
Silovito se je za celo večnost prisesala na njegova usta, nato ga je nežno porinila, da se je prevalil na hrbet, in ko je že mislil, da se bo snela, je skrčila noge, da se je lahko previdno obrnila in ne da bi se snela ter pokleknila nanj. Z roko je segla za hrbet, med njune noge in ga še vedno na pol trdega pričela božati. Prijel jo je za čvrste prsi, se nato dvignil na komolce, da jih je dosegel z usti in jih poljubljal. Začutil je, da ga ponovno vznemirja. Prijel jo je za ritnice in med prostorom, ki mu ga je dopuščala njena teža je začel z ritmom. Začutila je novo napetost in se tudi sama začela rahlo, vse bolj vznemirjeno privzdigovati. Z vsakim novim gibom je postala med njima vse večja vlažna tesnost. Počepnila je, se popolnoma razprla in se začela nihaje dvigati vse višje in višje, do ustja, do konca popolne trdote. Njen ritem in dihanje je postajalo vse silovitejši, vse bolj ognjevito, dokler jo niso zabolela kolena in je bila prisiljena, ne da bi se snela, poklekniti na sipino. Začela je nov, bolj počasen in globok ritem:
“Še malo, prosim še malo … Ooo … Prosim še … tudi sama že nisem dolgo. Joj kako si trd. Tako lepo mi je …”…..

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

lepo, čudovito pišeš……….čakam na šeeee!!

Ljubček, bi ti bil čisto malo moj ljubček, da vidim če si tudi v resnici tako dober kot pišeš? 🙂

“Še malo, prosim še malo … Ooo … Prosim še … tudi sama že nisem dolgo. Joj kako si trd. Tako lepo mi je …”
Obrnil jo je na hrbet, položil njeno zadnjico na grbino naplavine in jo napeto kot struno začel božati. Zdelo se mu je da mora nadoknaditi zamujeno predigro. Vanjo je vstopil počasi, tako počasi, da je začela pred začetkom dvigovati zadnjico. Na manj kot polovici se je dvignil in nato začel ponovno počasi vstopati in še enkrat, in še enkrat. Nenadoma ga sunkovito oklenila z nogami, in se zabila na njegovo telo. Z nogami je popustila samo toliko, da se je malce dvignil, nato ga je zopet stisnila, popustila, stisnila in mu pravzaprav nakazala kakšen naj bo njegov ritem. Divji ritem je trajal in trajal, dokler ni zastokal:
“Jaz bom …”
“Jaa, tudi meni …” in že je bilo slišati nedoločene zvoke konca.
Obležala sta na zadnjih sončnih žarkih.
Zaplaval je okoli čolna, se nekajkrat potopil nato odvezal čoln in ga potegnil do obale. Z roko je zastirala oči in gledala njegovo početje.
“Pridi greva, sonce bo zašlo in postalo bo hladno!” ji je zaklical.
“Jaz bi najraje ostala, bilo je … bilo je enkratno,” je vzdihnila, pobrala brisači, se pretegnila in počasi stopila proti čolnu. Sanjavo ga je gledala, sonce jo je obsijalo in šele tedaj je pravzaprav spoznal, da ima morda najlepšo postavo, ki jo je kdajkoli pestoval. Poleg čolna je počenila, da si je z vodo oprala kapljice na stegnih in nato lenobno nataknila kopalke…toda ….za seboj zasliš glas…obrneš se in zagledaš par, ki si ga prej opazavola nedaleč stran….ne veš, kaj se ti je zgodilo ampak kopalke namesto na sebe, si jih vrgla stran…..pogledala si moškega….njegov mastni kur* je bil napet………

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

New Report

Close