Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek polna skleda

polna skleda

Je že kdo bil v restavraciji Polna skleda.
Ali imajo tudi prostor z igrali za otroke, kakšna je hrana.
Hvala za odgovor.
lp, Mojca

Restavracija je zanimivo urejena (malo divje barve sicer….) ampak izgleda pa kot klasična samopostrežna restavracija, le da ti glavni obrok naredijo pred tabo.
Midva sva imela testenine prepražene v voku z zelenjavo in mesom in so bile za moj okus premastne….
Za kosilo za dve osebi: 2x testenine, 2 x sok in 2 x solata sva plačala ca ca. 4000 sit;

Če greš slučajno mimo in ste res lačni, potem se ustavite; iz LJ pa se vam tja ne splača vozit….

Ne spomnim se pa, ali bi imeli igrala za otroke (bilo pa je kar nekaj družin z otroci)

punči

Jaz sem bila prejšnji teden tam na enem kongresu. Nad restavracijo sem bila prav nepričakovano razočarana. Hrana je bila večinoma mlačna in preden sem uspela naložiti pladenj, plačati in se vseesti za mizo, je bila že mrzla. Rezancev za govejo juho ni – samo zlate kroglice in fritati, meso suho, krompir postan. OK, lahko si si naročil zrezek ali ribo, ki so jo spekli pred teboj, a tudi to traaaaja. Enkrat sem vzela kuskus iz voka, pa ni imel nobenega okusa. Ne vem, morda je bilo krivo to, da nas je bilo veliko naenkrat, pa jim ni zneslo vse pravočasno postreči. Igral pa tudi jaz nisem videla – mislim, da jih ni.

Oj,

jaz sem šla ker so mi eni prijatelji pohvalili. Pa sem bila ful razočarana. Sto let čakaš da kaj dobiš, rižota z bučkami in puranom je bila porazna, mesa je bila samo za vzorec, si ga moral prav poiskati, riž pa totalno razkuhan… Brez veze. Stala je kar 1.200, za tak denar pa jo dobiš že tudi v gostilni pa te oni postrežejo in dobiš vsaj toplo. Solata je kar 450 SIT, krožnik pa tako majhen da bi se človek kar smejal… Uglavnem meni je čist mim.

Imajo pa igralnico za otroke. Tko da to je kr fajn.

Brina

Brina, kje je igralnica za otroke?

Jaz sem sicer čisto luštno igralnico videla zunaj na terasi (malo neprimerno v tem letnem času). Solatni krožniki so res tako strašansko majhni, da bi iz njih mogoče jedla kakšna anoreksična glista :))……..strašno pa sem bila v sladkem delu navdušena nad bučno pito (dimenzije cca 10x10x3,5 cm) z vanilijevo omakico za celih 300,00 tolarjev. Meni osebno je bila greha vredna.
Drugače pa mi je v polni skledi všeč odprtost in zračnost prostora, pa tudi barve so nekaj posebnega.

Ja, to pa imaš prav. Bučna pita in tudi jabolčni štrudel imajo pa res dober.

Čisto na koncu, tam, kjer se gre ven na zunanja igrala, je kotiček z mizicami za risanje. Ne vem, mogoče je tudi kakšna tabla za risat, skratka, kotiček je z mizicami in stolčki.

Mi jo občasno obiščemo, ker blizu stanujemo.
Definitivno se jim zalomi, če je veliko ljudi. Potem vsega zmanjka in je potrebno čakat, potem pa je vse mrzlo. Če ni gužve, zadeva funkcionira.
Solate so resnično majhne in drage, po drugi strani pa je predjed mariniran losos na rukoli, samo 400 SIT in je rukole precej več kot jo spraviš v tisto solatno skledico za 450 SIT.
Nam je všeč prostor, hrana je tudi dokaj okusna, res pa smo vedno vzeli iz žara ali iz pečice, nikoli iz voka. Nam pride prav predvsem zaradi tamale, ki je ena velika zbirčna Metka, tam pa vidi kaj je in si vzame kar ji paše.
Cene bi lahko bile nižje, glede na to, da je le samopostrežna restavracija.

Po vaših izkušnjah sodeč bi se morala restavracija imenovati
ZA POLNO DENARNICO – PRAZNA SKLEDA :)))

Cene so res v luftu, to pa zato, ker je fora, da so v Avustriji na avtocesti 15 Eurov, tukja pa cca 12EUR, tak je imidž…sicer se pa ve, da je malo drago… predvsem zato, ker si ljudje naložijo in naložijo, ker dobr zgleda, pa po moje se bodo tudi hitrosti navadli, bom posredovala naprej.
AJA mi smo tam naročili torte za roj. dan in so bile ok, pa ne drage.

Se splača zaviti v Glažuto, ta je v steklnem dvoru na Dunajsku, sicer ista skleda, ampak druge cene. Pri nas so vsi navdušeni nad Glažuto, pa ista (pohvaljena) bučna pita se dobit.

Vprašanje nevedne: kje sta omenjeni restavraciji (Polna skleda in Glažuta)?

Polna skleda je restavracija v novem hotelu Mons ob obvoznici Ljubljane pri izvozu za Brdo. Kje je Glažuta pa ne vem.

Ciao,

tam čisto na koncu, ko je vrt. Tko mal je predeljeno, mizica, pa stolčki, pa tabla za risanje, pa nekaj igrač. Zraven je pa vhod v Martinovo sobo, al Krpanovo, neki takega.

Steklen dvor na Dunajski, zraven MErcatorjeve poslovne stvabe, saj sem napisala !

Kaj oz. kje je stekleni dvor na Dunajski? Sem Bežigrajčanka, pa prvič slišim.
Hvala za pojasnilo!

Najbrž misli, tam v podhodu, če greš v solarij Ergoline. Tam je ena takih restavracij, je pa last Mercatorja. Tko da je najbrž isto kot v Mercatorju.

Brina

A nista “stekleni dvor” tista dva steklena stolpa med trgovino Merkur in Mercatorjem?? A sem se zmotila? Tam je sedaj notri tudi Hypo banka. Restavracija Glažuta je v enem od stoplov in NI v lasti Mercatorja!

Aja,

pol pa jest mislim na drugo. Pod Mercatorjevo poslovno stavbo. Za drugo pa tam okoli ne vem.

Brina

nasproti amzs, oziroma nasproti salona s Fiati, za Merkurjem, v bistvu na daleč ILLY cafe

New Report

Close