Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek POMAGAJTE MI!

POMAGAJTE MI!

Ko sem pred kratkim končala z zdravljenjem po prometni nesreči, sem bila trdno prepričana da svoj škodni zahtevek oddam na eni od odškodninskih družb. A sedaj so me vsi po vrsti zmedli: eni pravijo odškodninska družba, eni advokati, spet drugi pogajalsko besedo v svoje roke in kar na ZM. Povejte, kakšne izkušnje ste imeli vi in kje se najbolj izplača?
lp, jade

Škodni zahtevek oddaš na zavarovalnici povzročitelja.

Če pa želiš uveljavljati dodatno odškodnino, gre preko odvetnika.

Lahko se obrneš na odvetniške pisarne:

Jelenčič & Krapenc (Ljubljana)
Lipej (Medvode)
Borut Bernik Bogataj (Škofja Loka)

in verjetno še na kakšne druge. jaz vem za zgoraj naštete.

Dobro opravi!

Nataša

Sori – Jernejčič & Krapenc

Nataša

Lahko pa tudi tule vprašaš:

Mislim, da po mailu odgovorijo.

Pazi kako se zmeniš glede provizije oz. za kolikšen odstotek te bodo zastopali.

lp

Virus

z vsemi kopijami izvidov, kartončkov fizioterapije, bolniških listov itd pojdi do odvetnika. Tam se pozanimaj kalikšno provizijo ti namerava vzeti in pazi da ti da v podpis zadevo kjer je napisano kolikšno provizijo ti bo vzel itd da se ne menita samo na “lepe oči” ker te bo še lahko okol prinesel. Zahtevek za odškodnino ti potem on odda na povzročiteljevo zavarovalnico, oz. na tvojo če si bila ti povzročitelj. Nikakor pa pa ti ne priporočam takšne zadeve kot je npr. Odškodnina d.o.o ker je veliko v medijih izkušenj ljudi ki nikakor niso mogli do svojega denarja. Jaz sem šla k odvetnici na Vrhniko, Alenki Kermelj, vzela mi je 6{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in to je to. Je bila korektna,sproti me je obveščala če je bilo kaj narobe, jaz pa njo če sem dobila od zavarovalnice kakšno pošto.

Razni dooji ti itak vzamejo isto provizijo kot odvetnik, le da moraš pri njih odvetniške storitve posebej plačati, če se izkaže, da so potrebne. Pri odvetniku ti pa on vzame odstotek ne glede na trud, ki ga mora vložiti v to, da izterja odškodnino. Po mojem z odvetnikom iztržiš več, kot bi sama. Lahko pa odškodninski zahtevek kljub vsemu seveda vložiš tudi sama.

New Report

Close