Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek pomivalni stroj sirine 45 ali 60cm?

pomivalni stroj sirine 45 ali 60cm?

Pozdravljene!

Kupujem vgradni pomivlani stroj, svoj prvi. Ne morem se odločit za pravo širino.
Gre za to, da imam sedaj staro kuhinjo v katero bi lepo šel širine 45 (tako omarico imam) je pa končna omarica in če bi dala naredi drugo bi lahko vgradila tudi 60cm. Bil pa bi to seveda dodatni strošek za začasno rešitev.

Je pa res, da želim kupiti stroj, ki mi ga ob selitvi in novi kuhinji ne bo treba zamenjati.

Torej predvsem me zanima, ali je pomivalni stroj širine 45 res premajhen za 4 člansko družino?

Pa zanima me katere stroje imate in ali ste zadovoljne z njimi?

hvala!

Je premajhen, če imaš možnost, nabavi širino 60. Odvisno je pa tudi od tega, koliko kuhaš, pri nas je včasih še 60 premalo.

LP

Midva sva bila ob nakupu sama, ba sem oklevala. Tasca mi je svetovala 60cm in imela je popolnoma prav. Kupi vecjega.

Jaz sem se zafrknila ko sem kupila 45. smo 3 članska družina in je 45 premalo. Kupi 60 !

Lp,

Marjana

Logično razmišljaj – če kuhaš za dva ali za 4, porabiš enako število loncev – razlika je v dveh krožnikih in dveh priborih…….

Meni bi bil včasih 90 cm ravno prav velik, če bi obstajal……..

Še 60 je premalo! Pa smo trije.

Smo 4 imamo 45 cm pomivalca, kosilo kuham vsak dan, pa včasih lavfam na pol prazen stroj. Za nas je dovolj velik in sem zadovoljna.
LP A.

Tudi jaz ti svetujem širino 60 cm, mi smo vzeli 45, smo trije, ampak velikokrat zmanjka..pa firmo Bosch, če se le da.

Če imaš pri štirih 45 širokega na pol praznega, potem pa verjetno samo konzerve pogrevaš:))

Definitivno 60 cm, če imaš le možnost.
Moja teta ima 45, pa je res ful majhen. Dva piskra (srednje velika), nekaj krožnikov, pa je poln.

mi smo 4 in imamo dovolj 45…je pa res da zelooo malo kuhamo :))) za krožnike in kozarce je pa še ta prevelik :)))

Midva sva kupila razstavni eksponat kuhinje, v katerem pomivalni stroj ni bil predviden. Sva gruntala in gruntala in na koncu vrgla ven iz sestava 60-cm predalnik, kupila novo vrhnjo ploščo zanj in zdaj stoji posebej, namesto njega je zdaj v kuhinjskem sestavu prostostoječi pomivalni stroj (inox barve).
Pred nekaj dnevi je ena prav tako spraševala za konkretne nasvete glede pomivalca – malo pobrskaj.
Aja, mi smo štirje, 60 cm je ponavadi premalo. Ko imaš pomivalca, postaneš bolj komot in recimo res za vsak kozarec soka zamenjaš kozarec, saj ga itak samo flikneš v košaro. Tako da se teh drobnarij kar nabere. Kakšen večji lonec in skledo za solato moramo pa večinoma pomiti kar na roke.

Pozdravljeni!

Naš TON vam lahko pripravi brezplačno ponudbo in izbor aparatov s strokovnim svetovanjem.
Priporočam vam, da kliknete na spodnji naslov, vnesete podatke in na mail boste prejeli informativno ponudbo s ceno, sličico in vsemi pripadajočimi tehničnimi lastnostmi ter opisom posameznega aparata…

Nato pa se po telefonu lahko dogovrimo še za ostale ugodnosti, kot so gotovinski popust, brezplačna dostava, obisk svetovalnega agenta na domu…

Lep večer,

Maja Grešak

********************************** <http://www.trgovina.over.net/b2c/index.php> [email protected] 041 442 160

Midva sva kupila 45, ker ne kuhamo veliko, do zdaj sem prala na roke, pa so bile ob večeru v koritu le šalce in kak krožnik ter nekaj pribora. Pri meni bi 60 cm laufal na pol prazen. Kuhamo samo ob vikendih.
T.

Ti samo izbiraj

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Moja tašča ima 45, stroj je poln pri zajtrku, še enkrat pri kosilu in ponovno pri večerji, če so pa obiski, je pa itak prostora le za kozarce. Ni pa finta pomivalca, da zlagaš vanj 3x dnevno in potem še seveda ven, v takem času že pomiješ na roke. Vzemi 60, tud če to prinese dodaten strošek, dolgoročno boš zadovoljna.

Saj ti je že večina svetovala 60. Tudi jaz imam 60 in v soboto, ko kuham ful kosilo, imam 3 stroje. Tako da, jaz bi bila za 120.

60, pa ti bo še kdaj premajhen.

Kupi 60 cm, ker ti bo kasneje žal, če boš kupila 45 cm in da vsaj enkrat na dan kuhate. Lahko pa kupiš tudi 60 cm stroj z možnostjo, da dela samo zgornja košara, če imaš malo stvari.

Tako kot pravi Lili: definitivno 60 cm z možnostjo pranja samo ene košare. Mi smo trije in med tednom ponavdi peremo samo zgornjo košaro, ker ne kuhamo, med vikendom je pa res včasih še 60 premalo. LP

ko sem ga jaz kupovala, so mi pri gorenju povedali takole: če ni problem prostor, kupite 60 cm, ker ni razlike v porabi elektrike ali vode. dobiš pa tudi takega, ko lahko pereš le pol stroja, poraba je menda temu primerna.

New Report

Close