Pomoc- orgazem pri moskem
Imam eno cisto konkretno vprasanje.
Kako najbolse izpeljat fafanje ko tipu pride?
Moj prejsnji fant (1.) ni maral fafanja, in mu ga nikoli nisem do konca. Moj sedajsni fant fafanje obozuje 🙂
Nimam pa izkusenj s tem kaj storiti takrat ko mu prihaja. Aja, I usually swallow 🙂
Ali med orgazmom drkati/fafati naprej, pocasneje, se ustaviti, ..?
Prosim za kakšen nasvet.
rade vlečemo, rade….torej, že ena predhodnica je napisala, da njenemu paše mrzlo, no mojemu tudi, tko da imava tudi midva neko mrzlo pijačo zravn ali sladoled, potem najprej z eno roko v kombinaciji z usti, potem dodam še drugo roko, pa samo z rokama, nato se preselim malo na jajčka ampak ga istočasno še z roko, ena od varjant je da si daš v usta močen mint bonbon recimo Hals, Fischerman´s friends in mu ga vlečeš, eni ful obožujejo to, eni ne marajo, no boš videla, ……potem se ga lotiš lahko tudi s kobinacijo usta in prstek na rinček in mu ga masiraš, če vidiš da sprejema to, malce posliniš in ga mu daš v ritko….ufff mogo je tega…sam malo eksperimentiraj 🙂
good luck
Zaja
Hm, jaz sem tudi že “svašta” doživel, lahko pa rečem, da mi je ugajalo čisto vse. Če me kaj trenutno zmoti, to povem, sicer pa vedno pustim ženkam, da same opravijo. Zanimivo je, koliko je različnih prijemov, načinov… Če kakšna vpraša, odgovorim, sicer pa je vse bolj tako, po občutku. In, verjemite, tako je tudi najbolje!
In ni res, da Slovenke ne znajo vlečt, ali pa da ne uživajo v tem…