Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek pomoč pri hoji

pomoč pri hoji

Oj!Čez par dni bomo praznovali prvi roj.dan in razmišljam kaj bi kupila svojem malčku.Imamo več izbir.S partnerjem se nagibava k,ne vem kako se te stvari reče,vozičku,katerega otroček poriva pred sabo in mu pomaga pri hoji(še ne hodimo,ampak smo pa blizu).Zanima me,če ste imele kakšne izkušnje s te in kako se obnese?
Kaj pa ste ve kupile svojim srčkom za prvi roj.dan?

Mi2 mu prav kupila nisva nič, je pa praznovanje pred 6 leti s torto vred koštalo okoli 30 tisoč, smo pa dobili od prijateljev ful daril (tricikel, superge, oblačila in igrače). Voziček pa smo tudi imeli (tomy multi 6), samo meni se te zadeve ne zdijo prav varne, mimogrede mu spodnese naprej. Naš je ene 2x padel, sicer bolj blago in potem sva samo skupaj porivala, ker otroci včasih preveč porivajo in potem omahnejo v prazno. Drugače pa je ta model v toliko varen, da ni razlog da bi ali omahnil ali se prevrnil, ker ne bi bil dobro narejen.

Naša bo čez en mesec praznovala in v mislih “delava” seznam, ko naju bodo začele babice in dedki spraševat…sanke, tricikel, knjigice…zaenkrat je to to…

Ideja za darilo: Kaj pa kakšnega konjiča za guncanje (npr.little tikes)?

Super!Samo smo v Nemčiji začasno in velike stvari ne bi prav prišle.

Pa saj ni tako velik, pa zagotovo je tam veliko ceneje.

Sicer pa je čisto vseeno ali mu kaj kupiš ali ne, pri enem letu ne vedo zakaj gre pri vsej stvari, veliko bolj bo vesel vseh trenutkov, ki mu jih bosta namenila. In itak mu bo embalaža najbolj zanimiva, bolj ko bo šumela boljša bo. Drugače pa ne moreš falit s kakšnim avtom, ki oddaja zvoke, na te je bil naš pri enem letu zelo dovzeten. Zelo mu je bilo všeč tudi darilo: gasilski avto, ki so mu utripale lučke. In recimo Tomy je imel včasih en stolp, po katerem kotališ žogice in to je naš počel ure in ure. Ko je bil mlajši smo mu dali gor samo eno nadstropje, je sedel in metal. Ko je rasel pa je vedno dobil zraven še kakšno nadstropje. Ko je bil dovolj velik, pa je že stal in jih hitel metati noter, da so se kotalile dol. Mislim, da jih je bilo v paketu 10.

Priznam, da pojma nimam kaj od teh igrač, ki so se dobile pred 6 leti , še obstaja in večkrat opažam, da kakšnih ni več, pa so se super obnesle. No mi imamo vse spravljene in se že veselim, ko jih bo uporabljal drugi.

Drugače pa vam želim lepo, zabavno praznovanje; najlepše kar ostane so slike in kakšen videoposnetek.Tebi pa želim, da bi te čim manj “zvijalo”, ker se spomnim, kako sem bila sama vznemirjena in sem prav podoživljala tisti dan pred enim letom:od prvih popadkov do trenutka, ko sem ugledala mojega malega princa.

Lep pozdrav v tuje kraje.

Na našem seznamu za eno leto (to bo sicer drugo leto) so:

-svoj jedilni komplet (krožniče, skodelica, pribor)
-hribovski nahrbtnik do 25 kg (kjer bo sedel naš pikec ko bomo šli v planine)
-otroški sedež za na kolo
-CD-ji z otroškimi in slovesnkimi narodnimi pesmimi
-kakrsnekoli slikanice in knjigice

Skratka uporabne stvari… Mogoče boš še ti dodala kakšno od teh idej k svojim…

Pa lepo praznovanje želim…

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

New Report

Close