Ponovno vzet nick !!!!
Barbaraaaaaaaa 🙂 Madonca, se pa pojaviš… čist v pravem času. Očitno nam je Dr. Z nekako…. spustil stvari iz rok, zato predlagam Dr. B, da ji pomagaš.
Obnovo današnjih poznopopoldanskih pogovorov je izredno težko narediti, pa vendar bom poizkusil.
Ker mam tem dni pri hiši ploščičarja ( ma, ja, ploščice poklada :))) in je bilo potrebno vzidati tuš kabino, smo to pač naredili. Ko sem stvar probaval, me je nenadejano presenetila Marija.. in takrat so se vrata zaskočila in … grc….. sssssssk… ujela… hmmmmmm ja.. no.. in potem je Dr. Z prišla na čudne ideje… s katerimi se jaz nikakor nisem strinjal, vendar tako pripet nikakor nisem mogel.. niti pobegniti niti protestirati….. In evo, iz vsega tega je prišlo toliko replik in na stotine želja in predlogov…. Glava peče… :)))))))))
Jani se globoko opravičuje za nazorno pripoved!
P.S
Barbara, prosim pssssssssssssssssssssst 😉 o vsem tem, da ostali ne zvedo… torej pssssssssssssssssssssssssssssssssssssst!
pssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssst :))))) .. brez skrbi sem čiiiiiiist tiho .. sej veš .. hipokratova prisega pa to .. sej nisem zastojn Dr.B. zaenkrat res še brez koncesije … vendar pa z Dr.Z pospešeno delava tudi na tem 🙂
če boš imel probleme … se oglasi … Dr.B obvlada vse prijeme moderne in alternativne medicine .. tako da se nikar ne boj … nihče ne bo izvedel za posledice zaskočenih vrat 😉
Dr.B. zna bit čisto tiho :))))) pssssssssssssssssssssssssssssssssst 🙂 aha 🙂
hahahahahahaha .. zajči .. kje si ti .. tisto koncesijo morava še uredit :))) po moje se Jani ne upa prit pokazat svoje priprte zadeve .. ker se boji .. da bi bilo potrebno plačati v naturalijah .. sej veš .. plastike ne vzameva :)))))
sicer mi ni čist jasno kaj se je včeraj popoldne res zgodilo … sem pa prepričana da znava midve rešit še tako težak problem 🙂
aha :))))) .. sej ni kej slišati .. je že vse mimo :))) .. lunce ni več 🙂 koutri so pa tudi že pospravljeni 🙂
B.
Ha, ha, kliznil nama je danes, ker se je zavedel, da gre zares.
Z dohtarcema pa že ne bo afn guncal.
Zdej je čisto odvisno, kje in kako ga je priprlo, no, bova že uredili, da ne bo nič bolelo. Še sile nama ne bo treba uporabit, mislim, da je celo zadovoljen, da je tako, hahahhahahah….
ah, tukaj spodaj blodim, pa gledam, in čakam žrtev !