Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ponovno vzet nick !!!!

Ponovno vzet nick !!!!

Lili si bo preostanek večera vzela frej in gre žurirat!

Lili bo danes vesela :))) hk, hk…

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

ups .. a sem kej zamudila ?????

a mi kdo napiše kratko obnovo vsega krohotanja tuki gor ?????

čakam
čakam
čakam

hehehehehe,

Barbara

No, zdejle pa res grem pote. Kar ob cesti počaki !
Boš skočila nioter, če sploh še lahko, ko si tako sita :)))
uboga moja Lili !

Barbaraaaaaaaa 🙂 Madonca, se pa pojaviš… čist v pravem času. Očitno nam je Dr. Z nekako…. spustil stvari iz rok, zato predlagam Dr. B, da ji pomagaš.

Obnovo današnjih poznopopoldanskih pogovorov je izredno težko narediti, pa vendar bom poizkusil.

Ker mam tem dni pri hiši ploščičarja ( ma, ja, ploščice poklada :))) in je bilo potrebno vzidati tuš kabino, smo to pač naredili. Ko sem stvar probaval, me je nenadejano presenetila Marija.. in takrat so se vrata zaskočila in … grc….. sssssssk… ujela… hmmmmmm ja.. no.. in potem je Dr. Z prišla na čudne ideje… s katerimi se jaz nikakor nisem strinjal, vendar tako pripet nikakor nisem mogel.. niti pobegniti niti protestirati….. In evo, iz vsega tega je prišlo toliko replik in na stotine želja in predlogov…. Glava peče… :)))))))))

Jani se globoko opravičuje za nazorno pripoved!

P.S
Barbara, prosim pssssssssssssssssssssst 😉 o vsem tem, da ostali ne zvedo… torej pssssssssssssssssssssssssssssssssssssst!

Jana, ko pa je zajček takoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

PRIJAZEN :)))))))))))

pssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssst :))))) .. brez skrbi sem čiiiiiiist tiho .. sej veš .. hipokratova prisega pa to .. sej nisem zastojn Dr.B. zaenkrat res še brez koncesije … vendar pa z Dr.Z pospešeno delava tudi na tem 🙂

če boš imel probleme … se oglasi … Dr.B obvlada vse prijeme moderne in alternativne medicine .. tako da se nikar ne boj … nihče ne bo izvedel za posledice zaskočenih vrat 😉

Dr.B. zna bit čisto tiho :))))) pssssssssssssssssssssssssssssssssst 🙂 aha 🙂

pssssssssssssssst :)))))))))))))))))))))))))))))))) hahahahahahahahaha, tole je blo pa tolk na tiho povedan :)))))))))))))))))))))))))99

Jani želi vsem skupi en hahahahahahah psssssssssssst :))))))))))) pa lepo noč! Pazite na kovtre, danes zna bit…. lunasto vzdušje :)))))

pa je res bilo lunasto .. pa še čito potiho :)) pssst 🙂

hahahahaha

B.

Zaradi mene, delajta kar hočeta. Jaz grem samo tod mimo…….
nič ne vidim, nič ne slišim………

hahahahahahaha .. zajči .. kje si ti .. tisto koncesijo morava še uredit :))) po moje se Jani ne upa prit pokazat svoje priprte zadeve .. ker se boji .. da bi bilo potrebno plačati v naturalijah .. sej veš .. plastike ne vzameva :)))))

sicer mi ni čist jasno kaj se je včeraj popoldne res zgodilo … sem pa prepričana da znava midve rešit še tako težak problem 🙂

aha :))))) .. sej ni kej slišati .. je že vse mimo :))) .. lunce ni več 🙂 koutri so pa tudi že pospravljeni 🙂

B.

Ha, ha, kliznil nama je danes, ker se je zavedel, da gre zares.
Z dohtarcema pa že ne bo afn guncal.
Zdej je čisto odvisno, kje in kako ga je priprlo, no, bova že uredili, da ne bo nič bolelo. Še sile nama ne bo treba uporabit, mislim, da je celo zadovoljen, da je tako, hahahhahahah….

ah, tukaj spodaj blodim, pa gledam, in čakam žrtev !

čakaš v zasedi :)) … jani pa rep med noge .. čeprav menda niti ni bila tako nedolžna stvar 🙂

khm :))) no, pa počakajmo .. na prvo žrtev … hahahahaha … samo s špinelom smo še vedno na špar varjanti .. tako da .. žrtve .. ne se preeč grebst 🙂

B.

Bemti, sta se me lotile (hvala… paše ;))))… sej bi vama vsaki posebej kej odgovoril, pa.. se tole… rola.. skrola al kaj že tolk časa, da ni za čakat….. Torej, tovarišice dohtarce…. zdej se grem prpret! Poooooooooooool bomo pa vidli, o ja 🙂

Jani išče tuš kabino

hahahhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaahhahahahha,
gospod pacient, kar tule zgoraj, v gornjo ordinacijo pejte.
Na vratih piše : Krute resnice v belem, heheheh..

aha !!!

hehehehehehe

ohh Kaštrunček lej ga lej!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

muca, evo me :)))))

New Report

Close