Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu popeljala v svet čutnosti

popeljala v svet čutnosti

Preveč si me zasužnjila……..moje misli uhajajo vedno bolj pogosto k tebi…………Potiho se splazim v sobo in za sabo zaprem vrata. Sediš pred ekranom , zamišljena kot da spiš…. in na obrazu ti piše da sanjariš nekaj lepega…. Splazim se za tabo….in se te dotaknem……….nečeš odpreti oči, kajti želja v tebi je premočna…nečeš vstopiti v set relnih stvari…..hočeš ostati v svetu, kjer sva sama, kjer naju hrani edino neobrzdana strast ……. Zdrznem se, ka začutim obris trdih bradavičk pod tanko majico, ki mi da jasno vedeti, da se je tudi v tvojem telesu zbudila neustaljiva želja. Želja po temeni, nama……in tako napočil je čas za najino igrico…..
Moj dih ob ušesu in moj šepet ti postavita kocine pokonci še preden se moj jezik sploh dotakne tvojega uheca. Z jezikom ti narahlo prepotujem cel zunanji rob ušesa, tik za tem pa začutiš moje zobe kako so zgrabili tvoj ušesek……. Z drobnimi poljubi potujem po tvojem vratu Oči imaš zaprte, vsi tvoji čuti so skoncentrirani na moje početje…Zastokaš……toda z ustnicami zaprem tvoja usta. Ugriznem te v spodnjo ustnico in za trenutek zadrhtiš…..
Obreš se…….odločila si se, da me boš tudi ti popeljala v svet čutnosti……odločila si se, da da bom spoznal, da vsak delček mojega telesa pridapa tebi………pogledaš me v oči….z roko me primeš za pas, ki ga odpneš in hip nato….pred tabo stoji…….z eno roko se igraš z mojimi jajčki….dokler se z ustnici ne dotakneš trdega tiča…… vzameš v usta tokrat celega….in od ugodja zaječim. Z usti potuješ gor in dol, gor in dol in medtem ko ga tvoje ustnice tesno objamejo…. In jezik v ustih nežno riše nežne linije po njem. …….začutiš da sem tik pred koncem a hudomušno se odločiš, da mi ne pustiš končati…ne še…..

.

leta letijo - iščem stevardeso

pridi moj mali lepi nežni prekmurec

prekmurec???????

leta letijo - iščem stevardeso

samo čekiram štajerc

1:0 azte……če te to ni užalilo…….očitno mi je malček popustila koncetracija..čeprav če pomislim, niti nisem tak presenečen…hkmmmm

kaj je srce……..greva naprej v ta svet čutnosti?

leta letijo - iščem stevardeso

aha, te čakam, vsa napeta, vneta za vročinsko blaženost

če se zezaš….smrk

leta letijo - iščem stevardeso

ne ne zezam se, samo navlažena sem že, tebe pa ni od nikoder, le kje si?

….nadaljujem začeto……..Hoečm, da me tudi ti čutiš………da začutiš ne samo dotik jezika…..ampak, da najina strast prodre tudi vate…v najbolj temačne dele tvojega telesa…….hočem, da začutiš. Kako je biti osvobojena vseh svojih strahov in predsokov, ki so ti prprečevali, da bi spozanla Žesnko v sebi…….
Z jezikom se poigravam z ščegetavčkom , ko s prstom delam kroge po notranjosti. Sesam, lizem tak dolgo, dokler ne začutim kako tvoje noge trzajo v prvih krčih…..in potem…….nednaoma…..mišice tvoje muce se v krčih stiskajo okoli prsta. ……za hip ti pustim da se nadihaš, ko začnem tam kjer sem ravnokar končal,.,,,,,,ščegetavček je napolnjen s krvjo in roke in noge komaj čutiš….

Pogledaš me…….

leta letijo - iščem stevardeso

doživela sem s teboj prvi orgazem…. greva dalje

Bi ga analno tudi sprejela?

nevarno……..za vse nas, ki tudi beremo…khmmmm

leta letijo - iščem stevardeso

Jaz ti sdvignem krilo in si jezik slastno zarinem v obe luknjici,jih ližem,cuzam,z rokama ti gladim stegna,zdrsimm do prsi in jih dražim s prsti v obliki osmic.Ti ječiš in stokaš od ugodja…

a meni?…pacek nemarni…hahaha

leta letijo - iščem stevardeso

Tiho bodi.Ljubim Ido.aah…

hahahaaah…………….zdaj si že prekmurec…….

danes bom mal zamudil…velja?

leta letijo - iščem stevardeso

in jaz zaj…v jok in stok…….

leta letijo - iščem stevardeso

ok, ampak pol nebo nič.

sory..okej…ne maram drugih……me ne boš bicnila?

leta letijo - iščem stevardeso

veš , da te nebom. Moj…moj…..

Razo gazo ma v riti bazo:-)

New Report

Close