Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Popljuvali so me, ker sem rekel, da lahko ostane dol

Popljuvali so me, ker sem rekel, da lahko ostane dol

Znanka, Hrvatica v Sloveniji. Čez praznike je bila v Dalmaciji, na obisku pri svojih sorodnikih. Seveda je vse objavila na FB. Dopisala je tudi, da je dol najlepše. Jaz sem pa komentiral, da lahko dol ostane, če je tam najlepše. Takoj so me vsi napadli, popljuvali, žalili. Moj komentar je imel samo jezne smeškote.

To je to, ko mački stopiš na rep, zacvili …

Prav si rekel.

In zakaj potem lazi k nam nazaj?

Ja, v sl. ni dobila, kar je iskala, in zdaj viha nos😉 Ste hladni, na jugu sonce dela svoje🌞

Ste sami taki tukaj, ki se ne znate vživeti v drugega človeka? Jaz lahko razumem, da ji je na Hrvaškem najlepše. Saj je nenazadnje to njena domovina in ona tukaj, v Sloveniji, dela!!

Če bi npr. kdo od vas delal v Avstriji ali Nemčiji, potem pa bi med dopustom prišel v Slovenijo in na družbenem omrežju napisal, da je tu najlepše, potem bi mu pa neko nemško budalo od sodelavca na omrežju napisalo: “Potem pa kar tam ostani!” Kako bi se počutil? Domovina najbrž nima primerjave s tujino, kjer nekdo dela!! Dajte malo možgane uporabljat, preden pišete traparije.

Ima Para Belum kar zelo prav, je pa tudi res, da so Hrvatje zelo domoljubni, da ne govorimo o Dalmatincih.

 

Avtor očitno ti bolj cviliš, imaš več težav kot drugi. Nestrpen kot si, nikoli več ne hodi na morje na hrvaško obalo, ampak v Koper, Fieso, Izolo. V mlakužo na dolžini cca 44 km. Pa ne bo noben cvilil, še najmanj pa ti.

Ampak res, zakaj ni raje dol? Saj tukaj beremo, kako nas hrvaška že v vsem prehiteva, da so plače dol višje, da slovenčki hodijo na Hrvaško delat, hrčki se pa iz Nemčije nazaj vračajo. Razumel bi, če bi bil Janša na oblasti in tukaj druga Švica, ampak tole …

New Report

Close