Popoldanski počitek
Ker sem na forumu že zasledila vprašanja, kje bi se lahko preživelo kakšno urico na samem s svojim partnerjem, vam z veselje sporočam, da je na voljo povsem nova lokacija v središču mesta. Diskretnost popolnoma zajamčena, ne rabite dajat nobenih podatkov, samo pokličete, se dogovorite za termin in prevzem ključa in potem….. uživate! Koga zanima?
Kot sem že na starševskem čveku povedal, da je naivnost ljudi neomejena, je očitno tud pri “seksu v mestu” 🙂
Kar se mene tiče mi je stvar zelo jasna. V oglasnikih dobiš kup ponudb za take “sobice”. Le zakaj? Ker tam definitivno ni nobenih skritih kamer, fotoaparatov in tam tudi definitovno ni nobenega, ki bo kukal skozi ključavnico, okenca in ostale “skrite luknjice”.
ajajaj….
V hotelih dobiš sobico bolj naključno in hotelu se gre, da bo posloval tudi jutri in ne samo danes. Poleg tega so sobice v hotelih enostane, ni skritih kotičkov. Pustiš jim svoj naslov, pa kaj? Jaz pustim v hotelih svoj naslov ker poslovnim partnerjem najamem sobo.
Koliko te je pa stalo? Meni namreč tvoj primer dobesedno diši po tem, da si nekdo prav “želi” dajati take vrste sobic v najem…
No, kakor veš.
Več kot, da garanitram, da ni NOBENIH skritih kamer, kukal in kaj vem česa še vsega, pač ne morem. Na vas pa je ali sumničite ali pač verjamete.
Kakor pri vseh stvareh v življenju. Lahko napletaš slabe variante na katerokoli temo, ali pa zaupaš.
Aja, pa jaz nisem nič plačala, ker oddaja stanovanje moja prijateljica. 🙂
Mene pa zanima, če je kdo od vas sploh že klical na to številko, ki jo je dala Poldka??
Mogoče pa je Poldka neka dobra duša in je želela res samo pomagati tistim, ki to potrebujejo,take usluge-sobica, vi jo pa sedaj napadate, še predno ste stvar preverili.Sicer nisem brala vseh odgovorov, zato sory, če sem kaj zamešala;))